Demet Akalın Günde 1 Kilo Verdiren Yumurta Diyeti

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Doğum sonrasında 31 kilo zayıflayarak eski formuna kavuşan Demet Akalın, verdiği kiloları geri almaya başladı. Ünlü şarkıcı şimdi de her gün 1 kilo zayıflatan yumurta diyetine başladı

Şubat ayında kızı Hira’yı dünyaya getiren Demet Akalın, hamilelik sırasında aldığı 31 kiloyu hızla vererek eski formuna kavuşmuştu. Bir süredir verdiği kiloları geri almaya başlayan ünlü şarkıcı, form tutmakta zorlanınca yeniden diyete girdi.Ünlülerin diyetisyeni Şeyda Coşkun ile çalışmaya başlayan Akalın, günde 1 kilo verdiren yumurta diyeti yaptığını söyledi.

RAKİPLERİNE BÜYÜK FARK ATTI

Rekor albümüyle listeleri alt üst eden Demet Akalın, her alanda rekor kırmaya devam ediyor. Sosyal medyada sevenleriyle sürekli iletişim halinde olan Akalın, Instagram’da 1 milyon takipçi sayısına ulaştı.

Türkiye’de bu rakama ulaşan tek sanatçı olan Demet Akalın, rakipleri Hande Yener ve Gülşen’e büyük fark attı. Yener’in 154 bin, Gülşen’in ise 260 bin takipçisi bulunuyor.

Akalın’ın günde bir kilo verdiren diyet listesi şöyle:

*Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta

*Öğlen: Yumurta akından omlet

*Akşam: Omlet

*Ara öğünlerde: Çay ve sade Türk kahvesi (bugün)

sabah tartıldım 64.8 kiloyum yumurtamıda yedim ben zaten çok sıkı bi diyetteyim eğer bana kilo verdirirse gerçekten verdiriyor demektir

selam hatunlar dün eksiksiz tamamladım diyeti 20 dk da kondisyon bisıkleti sürdüm ama inanılmazzzzzz zor ve sabah çok halsiz uyandım
sonuç
dün sabah 64.8
bu sabah 64.2
600 gr gitti ama deymez

1 günde kilo falan verilmez. sabahtan akşam bir şey yemezseniz de mideniz boş, akşama 1 kilo eksik çıkarsınız.
zayıflamakta mesele yağ eritmek. tartıdaki rakamlara bakıp kendinizi kandırmayın, böyle sağlıksız şeylere de uymayın lütfen.

Günde 1 kilo verip 2 aya yakın sürede yok olurmus bir de..

Böyle seyler cok zararlı, verdiginizin kat kat fazlasını alırsınız. Haberiniz olsun. O Seyda Coskun mudur nedir, diyetisyen filan oldugunu sanmıyorum. Hicbir diyetisyen buna he demez..

hanımlar yapmayın bence, çünkü ben bi dönem neredeyse hiçbirşey yemiyerek ve sürekli spor yaparak 24 kilo vermiştim ama nezamana kadar birşey yemeden durulabilrdiki sonrasında, normalden azda yemek yesen kilo alımı başlıyor hemde fazlasıyla en önemlisi herşeyden yemek ve porsiyon küçültmek..diyet piskolojisine girmeden ama çünkü yasaklar çok cazib gelıyor insana evet biliyorum çok klişe ama çöüm bu ...ben 1 haftadır dikkat edıyorum kızım okula başladı sabah erken kalkıp iki lokmada olsa kahvaltımı yapıyorum akşam yemeğinide kısmıyorum inanın çukulata bile yedim ama 6 dan sonra hiçbir şey yemedim ve 3 kilo vermişim muazzam bi duygu ya yaşamaya değer...acıkınca dıyorumki beni ençok güzel çık kıyafetlermi mutlu eder yoksa yemek yemekmi ........sonuç malum ...nacizhane fikirlerim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Doğum sonrasında 31 kilo zayıflayarak eski formuna kavuşan Demet Akalın, verdiği kiloları geri almaya başladı. Ünlü şarkıcı şimdi de her gün 1 kilo zayıflatan yumurta diyetine başladı

Şubat ayında kızı Hira’yı dünyaya getiren Demet Akalın, hamilelik sırasında aldığı 31 kiloyu hızla vererek eski formuna kavuşmuştu. Bir süredir verdiği kiloları geri almaya başlayan ünlü şarkıcı, form tutmakta zorlanınca yeniden diyete girdi.Ünlülerin diyetisyeni Şeyda Coşkun ile çalışmaya başlayan Akalın, günde 1 kilo verdiren yumurta diyeti yaptığını söyledi.

RAKİPLERİNE BÜYÜK FARK ATTI

Rekor albümüyle listeleri alt üst eden Demet Akalın, her alanda rekor kırmaya devam ediyor. Sosyal medyada sevenleriyle sürekli iletişim halinde olan Akalın, Instagram’da 1 milyon takipçi sayısına ulaştı.

Türkiye’de bu rakama ulaşan tek sanatçı olan Demet Akalın, rakipleri Hande Yener ve Gülşen’e büyük fark attı. Yener’in 154 bin, Gülşen’in ise 260 bin takipçisi bulunuyor.

Akalın’ın günde bir kilo verdiren diyet listesi şöyle:

*Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta

*Öğlen: Yumurta akından omlet

*Akşam: Omlet

*Ara öğünlerde: Çay ve sade Türk kahvesi (bugün)
bu kadar yumurta sürekli yenince vucuda zararlı!

Back
X