• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demet Akalın'ın düğününden kareler

ıcımden bır ses demet akalın hamıle dıo ne bılıyım gobek kısmı bır sıskın geldı hep cıcekle saklıo gıbımı neeeeeee

Yaaa arkadaşlarr nekadar çokk hakaret etmişsinizz :):) -tatlicadiarzu-belkii resimdenn gelinlik ölee çok rezil çıkmıştırr hatunu hiçç sevmem kişilik olarakk bana çok şşımarık geliyo ama bu kadın gelinliği okadar çokk benimsedikii hiçç çıkartmıyoo mübarekk :))) bakalım daha kaçç defa giycek ama inş. buseferr aradığı mutluluğu yakalarr yanii tekk temennim bu ama adamdaa hiçç mutlu etcek tip yok :):) herneysee mekann süperr ama çokk kasıntıı :D ne ölee düğün dediğinn davullu zurnalıı şöleee rahatçaaa kocaa buldumm yuppi diyipp göbükk atabilceğin biyerr olmalıı :teytey::dance::sm_cool:nee bubölee gelinlliik aslındaa güzell saçıı falan çok doğal :) makyajıı ahh bidee ağzını kapatabilse daha sempatikk çıkcakda ayyy galiba bende çokk iltifatt ettim yeterr bukadar afedersinizz çokk uzattım neysee benn beğndim gelini dişleri hariç :Dşakkıdı

boşuna okadar masraf bi kaç ay sonra boşanacaklar nasılsa:hulya:aklinialirimsmile

kesinlikle boşa masraf para bolya nereye harcasak, hadi evlenelim para harcayalım bari nasılsa boşanırız demişler herhalde.
neyse büyük konuşmamak lazım...

[Bkendisini hiç sevmem ama,haksızlık edemem gayet şık olmuş.
saçı,mkyajıda çok hoş.
gelinliğede hiç sıradan değil,oldukça şık.
[/B]

gelinliğini hecc beyenmedim ne öle ya :) gelinlikmi gündelik elbisemi belirsiz,zenqin olmak birişe yarmıyomus qöründüğü üzere zevk sahbi olmak asıl meselekaydirigubbakcemile2

o nassıl bi gelinlik yahu gögüs yok gbi dümdüzzz durmuşş.. daha cekici hoş bişe secseymişşş normal hali daha hoş görünüyo bnce...damat da bi içim su kaydirigubbakcemile2 bu demette ne bulduysa laelaelaelaelae damat+mekan cok hoş gerisi boşşş :delphin: begenmediiimmm

allah çirkin şansı versin derler ya kendini dahada mahfetmiş demet ne gelinlik nede saç saça benziyo sanki tokadan kaymışda önüne dökülmüş gibi o ne biçim saç öle damat 10 numara yanii

-tatlicadiarzu- ay cidden yaa allah cirkin bahtı wersin :roflol: bu demete de bu kadar para werecegine biraz zewk wersin

ğüzel kadın ben
begeniyorum demeti

ama gelinlik hçte hoş degil...

okadar parası varr bu ne yaaaaakaydirigubbakcemile3

Gelinlik konusunda ne kadar zevksiz olduğunu bir kere daha gördük.erkek konusunda zevkli de ,zaten onu da elbise deiştirir gibi değiştirecek nasılsa salakcinni

dierinde göree çokta hoş olmuşş bencee.allah mutlu etsinn:nazar:

Back
X