• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demet Akalın'ın düğününden kareler

Yılın merakla beklenen Demet Akalın ile Önder Bekensir'in düğünü, dün gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Demet Akalın, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinliği ile nikah masasına otururken, Önder Bekensir'in damatlığı Vakko imzası taşıyordu. Çiftin yakın dostlarının ve birçok ünlü ismin katıldığı gecede, Demet Akalın-Önder Bekensir çifti tarafından hazırlanan birçok sürpriz de konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Düğün töreninde, ENBE Orkestrası sahne alırken, eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Düğün alanına giden yol, Demet Akalın ve Önder Bekensir'in fotoğraflarıyla süslendi. Çiftin isimlerin özel olarak işlendiği halılar, kristal mumlarla süslenen gümüş varak ve kristal nikah masası, Demet Akalın için özel olarak hazırlandı.
Düğüne davetli olan tüm konuklara anı olarak, uzun püsküllü özel lavanta torbaları ile nikah şekerleri hediye edildi. Demet Akalın ve Önder Bekensir, tüm misafirlerinden düğünün konseptine göre özel olarak hazırlanan anı defterine, günün anısına bir şeyler yazılmasını istedi. Demet Akalın'ın isteği üzerine, tüm mekan beyaz ve pembe orkidelerle, narin, gül ve erengüllerle kaplandı. Demet Akalın ve Önder Bekensir çifti için yapılan özel smokinli tişörtler misafirlere dağıtıldı.

(Hurriyet.com.tr'den alıntıdır)

Buyrun geceden fotoğraflara:

6350.jpg

6361.jpg

6369.jpg
6371.jpg

6373.jpg

6377.jpg

6380.jpg

6382.jpg

6384.jpg

:nazar:
inş busefer dogru kişiyi bulmuştur bakalım bunla nekadar sürcekkk evliliği

o ne biçim gelinlik begenmedim :olmaz:
bakalım bu ne kadar sürecek :sinifsinif:

sevmiyorum bu kadını ya..çok çirkin olmuş bakalım ne kadar evli kalcak bununla?

bunla kaç gün evli kalıcak acaba
yazık o kadar harcanan paraya:sinifsinif:
damat zevkli belli giyim kuşam
keşke damada danışsaymış accık zevksiz rüküş şey
zaten hiç sevmem patavatsızın teki

bunla kaç gün evli kalıcak acaba
yazık o kadar harcanan paraya:sinifsinif:
damat zevkli belli giyim kuşam
keşke damada danışsaymış accık zevksiz rüküş şey
zaten hiç sevmem patavatsızın teki

Vallahi aynı şeyleri düşünmüşüz. Bu kadını ta İbrahim Kutluayla beragberkenden sevmezdim ibo bunda ne buluyo derdim. Demek adam taa ozaman dan anlamış bundan eş olmayacağını bakalım bu ne zaman bitecek. Umarım bitmezde.

burdaki yorumlara katilmiyorum
kendi zevki sonucta hayali böyleydi demekki böyle yapmis ne giyse yakisirdi ztn
damat haric hersey harika
o adam hic güven vermiyor bi tuhaflik var
allah mutlu etsin

damadı benden başka beğenmeyen biri daha..aynen canım ya..adamın bakışları bile playboyum benn diyor.bu kadar itici olur bi erkek..bence demet saftirik bi kadın ya.iki güzel lafa kanıyo gibi..

damat çok itici bence süreyya yalçınlada ewlendiydi sanırım bu adam...hiç güven vermiyor bana bakışları hal ve hareketleri...demet akalına gelince şaşırdım bu kadar zewksizmiydi değildi oğuzla ewlendiğinde giydiği gelinlik daha güzeldi belkide 2.ci evlilik diye böyle bir gelinlik tercih etti ama mahvetmiş.mekan güzel çiçeğinide beğendim ama o gelinlik demet akalını çok bodur göstermiş...hayırlısı olsun ne diyelim...

evlendimi sonunda:delphin:, muradına erdi desenize. Aman damat bey karanlıkta görmesin Demeti, makyajsız makyajsız valla billa korkarlülülülülülü

Gelinlik ne öyle allasen, saçı başı, hiiiiç beğenmedim.:umursamaz: Fekat salon güzelboshayallersmile

2-3 ay sonrada şiddetli geçimsizlikten boşanır bunlar.alsanaalsanasmile

saçını siyah yapsaydı demet güzel olurdu.
damat çok çapkına benziyor

Kadını yerden yere vurmuşsunuz.:delphin: Bence onun da mutlu olmaya hakkı var.İyi dileyelim de , iyi olsun.:1closedeyes:

yazık adam şu anda şoktadır demeti makyajsız görünce ertesi sabah:D

haha sankim o günü beklediller sen de Allasen yaaolumunekankayizsmile
gelinlği bolerosu değişikmiş
şirin durmuş
ama gelinlik gelinliğe benzememiş ya
elbise gibi
griler falaln üstünde
bir de üstüne gerçekten oturmamış
belini ortaya çıkarmamış ki kadının vücudu güzel
saç makyaj bence güzel olmuş değşik
mekan da güzel

mekan çok şık demet akalın güzel eşide yakışıklı bence ama
gelinlik hiç olmamış bizim evdeki halıların deseni gibi aynı gelinliğin
deseni o ne biçim gelinlik öyle hıhhhh hiç beğenmedim valla :umursamaz:
ayrıca bana bu evlilik basit bir evlilik gibi geldi sanki demet hala oğuz kayhanı
seviyor da sırf ona inat olsun diye evlenmiş gibime geldi....

Back
X