- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet pasaklım doğru malesef doğru..dün elif konu acmış ama yeşilim istemediği için sonradan silmiş.başlık açılmadığı için pek kimsenin haberi yok.
canım benim yaa bir sene içinde hep çok sevdiklerini kaybetti..allah dayanma gücü versin.
desdinap kıss aldırma be güzelim.bazı erkeklerin şeytanı bol olurmuş.benimkide aynen öyle aslında içinde kötü bi niyet yok ama kadınlar onunla sohbet etmeye bayılır.ilk zamnalar bende kıskanır kızar,günlerce küser günlerimi kendime zehir ederdim.ama baktımki ortada kayda değer bişey yok.aman dedim konuşsunlar.esirgedikce sakındıkca daha çok oluyor bıraktım valla.şimdide yok kimse .yaşıtı olan kadınlar oturdu heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
duygum canısı çok sevindim tatlım yaa.ameliyatttandan kurtuldun yaa sonunda..alkisalkisalkisoohhh kalan ağrılarda gececek mutlaka.
böçüğüm kalbinin atışlarını ,heyacanını anlıyom canım yaa.neyse az kaldı akşama acık daha sabret.
firshlayd ben senin öğr. olduğunu hiç bi yerde okumadım ama nedese öğr. olduğunu hissettim. benim kızda öğr.ama o,çok küçük çocuklara eğitim veriyor.işi daha zor yani ne susdan nede bağırmakdan anlıyorlar.dayak asla yok ..eve öyle bir geliyorki pestili cıkmış faziyette.kafa beyin şişmiş.
evde bir iki çocuğuna tahammül edemeyen bizler.düşünün sizler bi dolu sınıf çocukla baş ediyosunuz.allah yardımcınız olsun sabır versin ....
lereenim giremedi bugün yine elektriğimi kesildi acaba...