Dediğin doğru lerenim ama o anda çok üzülüyorumDestinacığım rüyan çok güzel su bolluk berekettir. Rüyalarınızı sakın kötüye yormayın, ne kadar kötüde olsa mutlaka iyi tarafını bulun ve öyle yorun.
İrnacım seninde çok güzel süt hemde bol miktarda beyaz ve temiz haberler alacaksın. Bereketli günler bekliyor seni. Doğum yapmış olmak sıkıntıdan kurtulmaktır. Bebekte ayrı bir sevinç ve haber .
Destinacığım sen eşine güveniyorsan sorun yok. Merak etme o zaman. Eşinin sevmediğin yönüne gelince önce artı huylarını düşün fazlaysa bir iki tane eksi davranışlarınıda hoş gör bence. Kusursuz kimse yok canım benim. Önemli olan saygı bozulmadan evliliğin yürümesi.
sinirleniyorum ve artı tarafları aklımdan uçup gidiyor......
Niye düzeltemiyor kendini demek ki huyu bu huy da değişmez demi?
Artı yönleri eksi yönlerinden çok tabi ki ama......
O konuda eşime güveniyorum ama sinirimi bozuyor tabi
telefon gelmesi......Çünkü eşimin beni çok sevdiğini biliyorum...
destinacım, bir şeyi unutma sakın, bir insanın yapısını değiştiremezsin. o farkında olmadan da bunları yapar. olduğu gibi kabul edeceksin. yoksa arada soğuk rüzgarlar eser.
herkesin eşi tam mükemmel değildir. bunu beklemek zaten hayal olur. bunları kafana takma. sen uyarını yapıp kenara çekil. o bir müddet sonra bunları kavrar ve düzeltme çabasına girer.opuyorumnanaktan
bunlar için kendini üzme canım.opuyorumnanaktan
Evet bunu anladım artık first lady m
Şu an soğuk her yer çünkü az önce aradı ve ben gene içimdekileri döktüm
söyledim....Ama hiç ses çıkartmıyor.........ya..........mafoldumben