- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarissa öğretmen merhaba ben Duygu tanışalım dedim opuyorumnanaktan Hoşgeldiniz... a.s.
tekrar selam kızlar, sarissa...
geçmiş olsun k.validene böcüğüm
duydum çok sevindim işler hızlanmış, daha çok var ama sağlıklı kararlar verirsin davetiye ve kıyafetin için. kolay gelsin bebişim
tünaydıınnn.
ayy çoğumuz gelmiş.
ben bugün gec kalmışım.
leydim anneme yine idareten kahverengi hint kınası alacam,ancak o, kapatırmış.fisfisfis
yeşilim az kaldımış çarşambaya,inşallah hayırlısıyla uyanır..ve sende :Saruboceq: gidersin..
duygusal.hadi canım nişan bir ay sonra hayırlısı olsun bakalım,allah tamamına erdirsin.
böçüğüm ikinci benim demii doğru Türkçe yazan..:jeyyar:
kayınvalideye açil şifalar çiçaam.opuyorumnanaktan
sarissa sivaslımısın. görev yapıyormusun tatlım..sordum kpps yi Türkçe öğr.kazanmak bayaa bi sorun..
lereenim gelmemiş henüüzz.opuyorumnanaktan
ladym rica ederim KKnın en yaşlı üyesi ne demek:) en olgun, en tecrübeli falan desen:):)
ben senden büyüğüm bi kere
bence şimdi izmirlisin 19 sene dile kolay
seni de tanıdığıma memnun oldum ladym..
[/COLOR]
Destuşum ev için acele etmeyin içinize sinsin canım
aşı yaptırman iyi olmuş. sen gripini atlatınca yine de aşını ol, oğluşuna geçmesin
geçmiş olsun selam yolluyorum
FONT="Arial Black"]evet acele etmiyoruz yeşilim ablam,bir yer daha var bugün de oraya bakacak eşim ondan sonra karar vereceğiz
ben artık aşı olmam herhalde ekim ayından sonra zamanı bitiyormuş ya
zaten ben ayakta atlatırım öyle olunca dr.da gerek yok dedi.
İnşallah annen düzelir canım benimŞeniz:Saruboceq:[/FONT]
canım az kalmış hayırlı osun,bu durumlarda öyle olur her kafadan bir ses çıkar zaten sende kararsız olunca iyice kararsız kalırsınGünaydın ablalarımm...
Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Nişanım için kıyafet bakmaya gittik cumartesi... Biraz kalabalıktık kararsız kaldım. Herkes birşey dedi ve ben hiç birşey almadım birz düşüneyim dedim -tatlicadiarzu-
Düğün tarihimde belli oldu. Kayınpeder tutmuş salonu.. 06/06/2010 :lepi:
Nişanım için davetiye beğenemedim.. Kıyafette de davetiyede de çok kararsızım ay ne olacak benim bu halim :1ninca: Herkes iyidir inşallah. Adaşımdan da haber gelmiş sevindim:1hug:
Galatasaraya da kötü olmuşbizim sevgülü galatasaraylı :dance: dün burnundan soluyordu resmen :teytey:
tanışmaya bende gireceğim. girmessem çatlarım. ben kk. nın en yaşlı üyesiyim. babam k.maraşlı. anneciğim sivaslı. ben ankara doğma ve büyümeyim. eşimi unuttum. oda malatyalı. biz şimdi izmirde yaşıyoruz. :roflol: şimdi ben nereliyim. bunu tam çözemiyorum. bu arada 19 sene balıkesirde görev yaptım. başınız döndü değil mi.:roflol::roflol: aynen benimde öyle.a.s