• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ayy dün cok yoğundum ve netımde sorun var:delphin: gelemedım

yesılım teyzem duam senınle hayrlısı olsun ınş bı sürpsız olur ınş

ırnam sakın ol cnm bak ben ne yazdım arı vız vızz vız:kahve:
terlık fırstlady gunaydın

zehranazz kullanıcısından alıntı
abooo ne çenesi düşüksünüz ,hiçmi işiniz gücünüz yok,,boş zamanı çok olan kişiler
böcükmüsün,böcekmisin,sen ve bi,rde kendi rusmudur bilmem ,irna ,
en gevesi sizlersiniz

Önyargılı davranmaya çarpıcı bir örnek olmuş Zehranaz .Tabi bu arada Türkçeyi katlederken kendi mahalle hanımları gibi konuşmuş farkında değil.

İrnacım güzel cevap vermişsin. vereliniortak

Neyse kızçelerim hepinizi öpüyorumŞeniz neşeli, mutlu, sağlıklı, bereketli ve güzel haberlerle dolu bir hafta sonu diliyorum.

Dün Duygu kızçemden mesaj geldi pc bozukmuş o yüzden girememiş. Hepinize selamı var.

leerenım h geldın opuyorumnanaktan
nasılsın ablam

sende slm et getıren göturen sağolsun

günaydın canlarım

lereenim böçüm,leydim hoşgeldiniz.a.s.

he lereenin ben msj larını okudum öyle cevap verdim zaten kadına,kendisi olmadık şeylerini dökmüş ortaya.amaann neyse böçüm demişleyin,arı vızıladı gecti...

ayy rahatladım duygudan sonunda msj olsun geldi.oohh oohh çok şükür..

aleyküm selam canım...

bende bugün anneme gitcem kızkardeşimde gelmiş oraya..yeğenleride görmüş olurum.hepinizi çookk opuyorumnanaktan
akşama görüşürüz inş.

ırnam cok öptum ablam
bende cıkarım yarın gelemem
ptesı gorusuruk opuyorumnanaktan

:gitme::sinifsinif::sinifsinif::senağlama::senağlama:

geldim kıss geldim ağlama :ecrin_bebek:saat birde gittim akşam beşte geldim eniştede geldi götürdü onlarıda...

pek bişey anlamadım yanii..:uhm:annemin başına kına yaktık ,felaket oldu.kıpkırmızı geldim geleli gülüyom :sinifsinif:.ahh bacım ahhhhh yapılırmı anacıma,içine hint kınası almış bide ama öteki kınayla karıştı... ondanmı nedir berbat bişi oldu yaa.şimdi boya alcamda ona.üstüne vuralım barii .....

geldim kıss geldim ağlama :ecrin_bebek:saat birde gittim akşam beşte geldim eniştede geldi götürdü onlarıda...

pek bişey anlamadım yanii..:uhm:annemin başına kına yaktık ,felaket oldu.kıpkırmızı geldim geleli gülüyom :sinifsinif:.ahh bacım ahhhhh yapılırmı anacıma,içine hint kınası almış bide ama öteki kınayla karıştı... ondanmı nedir berbat bişi oldu yaa.şimdi boya alcamda ona.üstüne vuralım barii .....

Öncelikle hepinize iyi hafta sonları dilerim... opuyorumnanaktan

İrnam ne yaptınız annene gızzz.... rastık konur ona bildiğim kadarıyla.... çabukkk düzeltin yanlışınızı bacımmm... kaydirigubbakcemile3

:1shok:Naptınız annemeeeee?kötükedihüsoAyyyy düşünemiyom öyle kıpkırmızı....Yazık yaaaa.Kına tabiki kırmızı yapar, bilmiyonuz mu sanki...Birde boyayınca var ya....Babamı düşünemiyom haaa....CADIARZUBu aradaaaaaa 'Ben garippp, ben öksüzzzz, ben yetimem vayyyyy'

:1shok:Naptınız annemeeeee?kötükedihüsoAyyyy düşünemiyom öyle kıpkırmızı....Yazık yaaaa.Kına tabiki kırmızı yapar, bilmiyonuz mu sanki...Birde boyayınca var ya....Babamı düşünemiyom haaa....CADIARZUBu aradaaaaaa 'Ben garippp, ben öksüzzzz, ben yetimem vayyyyy'

aneeee vayy küççük emrahiyemi olmuş benim gelinciğiiimm..ooyy ooyy yerim yerim senii...ağlama anneciim ağlama bidakine sende gelirsin inş.opuyorumnanaktan

ahh sorma, küççük görümcen,içine siyahından hint kınası almış ,iki akıllıda ikisi karışırsa orta bireng oluşur dediler
ayy ben hiiç karışmadımkii bulaşık yıkıyodum
sonra kınalar birbirini nötr mü etti ne .anlamadık.tam krımızı başlı kıss oldu anacıım.akannehir :sinifsinif:
neyse ben halledecem amaa.kayın babacuunn görmedi henüüzz.kaydirigubbakcemile3

aneeee vayy küççük emrahiyemi olmuş benim gelinciğiiimm..ooyy ooyy yerim yerim senii...ağlama anneciim ağlama bidakine sende gelirsin inş.opuyorumnanaktan

ahh sorma, küççük görümcen,içine siyahından hint kınası almış ,iki akıllıda ikisi karışırsa orta bireng oluşur dediler
ayy ben hiiç karışmadımkii bulaşık yıkıyodum
sonra kınalar birbirini nötr mü etti ne .anlamadık.tam krımızı başlı kıss oldu anacıım.akannehir :sinifsinif:
neyse ben halledecem amaa.kayın babacuunn görmedi henüüzz.kaydirigubbakcemile3

Valla mümkünse görmesin zaten, hele boyandıktan sonra hiç görmesin....-tatlicadiarzu-delikafadulden

107.gif

otros02.gif
mutlu günleerr keyifli pazar olsun inş.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nee biçim bir konu bu??? :oklava:
türkçe öğretmeniyim ben
hepinize sıfır verdim
0-0-0
hele konuyu açana binlerce sıfır
ohh sıfırları verince rahatladım
yoksa hırsımı alamayacaktım kaydirigubbakcemile3

Sizin gibi duyarlı öğretmenlerimiz oldukça, sırtımız yere gelmez öğretmenim. Teşekkürler

Bu bölüm özel, diğer bölümlerde kötü Türçe ile yazışmamak için açılmıştır.

a.s.

Tamam geri aldım sıfırları.
Ama son mesajda noktalama ve imlaya dikkat ederek beni bile utandırdınız hani. :kedi:
En azından Türkçe öğretmeniyim yazarken dikkat etseydim değil mi? :hulya:

a.s.

Back
X