Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Biri kör:)şakkıdı)biri deli delikafadulden:) beni bunlarla yalnız bırakma böcüğüm ben onlara değil onlar bana ceza keser

kızz kayfemin delisi bugün rekora gidin haa kk da en uzun şettirme rekoru kaydirigubbakcemile3
gece buluşakta beraber şettirek yerimseniben

esirim bugün evde de ondan şeker
usta var anasını satem bitmedi yarıda inşaallah son olcak olmassa zati sıyırcam

amma ben bashlarda yazdıydım işlerim var aranızda halleshin topiği.hatta birinizi sechin dediydim okumeyonuz ilk bashları sonrada laf ediveniyonuz

cadde`nin düskünü, barbour giyer kis günü.

solaryum girmeyen eve doktor girer.

hayretim shashtı size neler buluyonuz , ne demeye achtım burayı hich bir shey bilmeden wah wah wah bana

he valla bende ılgıncıme getti...tıbkısının aynısı..hatta

hatta aynısı dıyebılırız...

VERDİNİZ Mİ?

Temel araba sürerken kırmızı ıshıkta gechmish.

Tabii bunu gören polis temeli durdurmush Polis: - "Ehliyet ve ruhsat beyfendi!"

Temel: - "werdunuzda mi isteysunuz.." demishhhh

Ay koptum ama yüşülüm lülülülülülü
:kahve:okdummmmm azçıkyerimseniben okuma kıtlığı var bende ebem güm gümece:uhm:

hayretim shashtı size neler buluyonuz , ne demeye achtım burayı hich bir shey bilmeden wah wah wah bana

Eeeeeeeee kim dedi tuhrkçenizi bozun , meydan sizin diye, olacağı buydu:)) Hepimiz ipimiz kopmuş gibi içimizdekileri ortaya döktük, meğer ne kadar very şhey birikmiş.Sende arada uğrayıp, veriyorsun gazı veriyorsun gazı sonrada wah wah çekiyorsun.

Aaaaaaaaaaaa yine beni "En güzel Türkçeyi kullanan" çizgimden çıkarttınız:))

Son düzenleme:
abooooww ne kadder yahşi olmuş,nen bu dobik.hihoyyyt
dobiki ahanda şinçik gordüm,dünlen boğuun yohtum,eme yeller estiritmişiniz.mağağaşallah delikafadulden
yeşillerin yeşili,bahan gozlerim yaanışmı goruyo didim,ganmakta zolluk şeyettim.yarpakları actırı verdikce,essahmış didim.şohk neyim oldum.emme gızlara eyi olmuş eyi.:uhm:
ehh şahsı namem de bi gelü yohlarım atuk.lülülülülülü
lereenim,seni presemi aldılar bacuuumm,bu delüleeeeeeerrr..
yapamayın len abunuza,dokanmayın,cadu kafalar :1no2:

abooooww ne kadder yahşi olmuş,nen bu dobik.hihoyyyt
dobiki ahanda şinçik gordüm,dünlen boğuun yohtum,eme yeller estiritmişiniz.mağağaşallah delikafadulden
yeşillerin yeşili,bahan gozlerim yaanışmı goruyo didim,ganmakta zolluk şeyettim.yarpakları actırı verdikce,essahmış didim.şohk neyim oldum.emme gızlara eyi olmuş eyi.:uhm:
ehh şahsı namem de bi gelü yohlarım atuk.lülülülülülü
lereenim,seni presemi aldılar bacuuumm,bu delüleeeeeeerrr..
yapamayın len abunuza,dokanmayın,cadu kafalar :1no2:

Aman irnam sıh sıh gelip yohla beni ıyalınız bırahma bu yaban ellerin arasında bahsana preslenmehten ne hale düştümlaelaelaelaelae

hani bize de bir eğlence öylemi lereenim hanımcım ben de sık sık gelmezsem gazı vermezsem aham da ne olim

Aman irnam sıh sıh gelip yohla beni ıyalınız bırahma bu yaban ellerin arasında bahsana preslenmehten ne hale düştümlaelaelaelaelae

lereenım bırde alt yazı gecsen...hşç bır sey anlamadım men...

hatta arab olasım geldı....

bu arada ımzam nasıl kıssssssssslar...

Seni çok megaloman gördüm sanki:))) Çiçekli kalbinle:))

lereenım bırde alt yazı gecsen...hşç bır sey anlamadım men...

hatta arab olasım geldı....

bu arada ımzam nasıl kıssssssssslar...

Görmüyonmu körmüsün aha bah galbinden bahsetmişim:)))

Alt yazı

Görmüyormusun körmüsünüz ( Ayıp olmasın daha kibar yazayım dedim)işte bak kalbinden bahsetmişim.:))

X