Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Ahanda hayret bi şey yaw .Topick almış başını gitmiş .delikafaduldenMeğersem benüm bacularumun içinde espiriyütüel bir yetenek vamış da haberimüz yokmuş ,gerçekten gaz vermek gerekiyomuş dimi ama :jeyyar:.Bas gaza yavrim bas gazaaaaa:eek:

yimaklarımı yaptıım kocişiim geldi yediiik ahanda burdayıım :dance:

kıslar şaka bir yana türkçemizi doğru kullanalım lütfen diyen arkadaşlara çok kızasım geliyor benim.:mymeka:
normalde biriyle yüzyüze yada telde konuşurken tabiki buna dikkat ediyoruz.türkçemizi doğru kullanıyoruz.ama burada bazı konularda espritüyel yaklaşmak adına türkçemizi accık kaydırıyoruz.lülülülülülü
ne vaa yani olsun accık okadaaaahihoyyyt

Ahanda hayret bi şey yaw .Topick almış başını gitmiş .delikafaduldenMeğersem benüm bacularumun içinde espiriyütüel bir yetenek vamış da haberimüz yokmuş ,gerçekten gaz vermek gerekiyomuş dimi ama :jeyyar:.Bas gaza yavrim bas gazaaaaa:eek:

Gazı aldıkça tuhrkçemizi ne yapıcekmişiz bozdukça bozucekmişiz:)))

yoohhh yoohhh kaydırıgubbah,cemileler,fazlam.gaz yapmıyak,yohsam dobik nem galmaz.booommm.avaya uçar.allah goruya.:eek:

neydek gozel,törküşcemiz gariyer yaptı heriiiiiii....şakkıdı

not..( heriiiii ) bizim buralarada çok kullanılır...:eek:

805.gif

oohhhoooo hoşşikler yatırmısınız daha beaa.galbleri sıfatından gozel yavrılar nirdesin.boğun bazar,dinencedemissinis.
hele dinenin.gozelleşin,tadlulaşuun,müs müs gokun gelün.
öpüyomm nan dopunuzu ŞenizŞeniz

ben doniyim doniyimmmm...burnum hor hor çeşmesiiiiii oldiiii
akıyiiiiii...

iyiyim hoşşik gibi degerdim emme....

hesteyem su viren yogtirrr..ölmişem haberım yogtirrrrrr...

bağa girdiğim yaprağa doyamadım sarmağa yarimi almadan, girmem gara doprağa......

tünaydın cicişler nassınız bakim . benim de boğazcuklarum ariiii izmir de hava full bulutlu çııllgınbir yağmur var .

vııışşş duygiiiiiiiiiiiimmm sümüklenmiişşşş.şinçik get iki limon al eyice suyunu cıkar iç bi gozel,acukda telle.zabaha heç bişeyin galmaz bidenem.çookk geçmişler ola yavrııııııımmm.
subluem sendemi bogazından dutuldun.bah ıhlamur eyi geliyo.bol bol içivercen.
tüh tüh gara gış geldi herkezler döküm döküm düşüyyiler.
bol bol şifa isterim rabbimden,hepiçinize.a.s.

gözlerim baltalandı dumur oldum:1shok:
bu ne ayol vah türkçem vahh:nazar:am Allah' tan site genelinde bukadar kötü yazışmalara rastlamıyorum hakikaten içini dökme daha doğrusu içindeki canavarı dışarı çıkarma yeri olmuş burasınaniknanik

şiker canavarlarım benim şugarlarım nörüyonuz. himdi ben gitçem az sonra gelcem

canim cok sIKliyor bee yawwwwwwwwwwsssssssssssssssss:bbo:

demekki nolcekmiş kuralları bilcek ona göre hareket etçekmişiz

neymiş tekrar ediverin gari

X