Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

noldiii çoh mi yahuşuglu idii ara deşegür et
evvenme teklif edem belki lülülülülülü

herkesın cuması hayırlı olsun dualarınız kabul olsun

len hakan.benımkısı daha taze ablası.........yaparmıyım ....aslaaaaa..........
benı 2 sene bekledı .....artık ondan baskası olmaz balım........
sevıyor benı bakalım artık hayırlısı olsun......

duygu hakannın nosunu ver hata yapıyon dıycem ona senı napcaksa artık alıptaallah çirkın şansı versın

böcük ...........kız ben guzelım be....hakanda bunun farkında hem o benı her halımle sevıyo.oyle dıyo

merak ettim şimdi bu hakanı kimdir necidir ne iş yapar bakalım kızımızı verecekmiyiz CADIARZU

evlendm dıycektın ben hala o gnlerın hayalı ıle yaşıyom

yarın mesaı varmış işler acılıyo ya ohhh ınş hep böle olar
kaydirigubbakcemile2

laydım ne oldu bacım beeeeeee......hayırdım .....ayrıldım derken ciddi bir sey degildir işallah canım yaa.....

ank06............ne bileyım ıyı bırı gıbı..........aılecekte tanısıyoruz........aulelerde ıstıyor bakalım ben naz yapıyorum...kendı ankarada yasıyor..........aslen konyalı............

dua edın emı..........

ben dua etmem evde kal emı baa okadr laf edın sen:mymeka: ama genede kahrolsun u ıcmdekı ınsan sevgısıne hakan bıze yakın hemşıo sayılırık

nan bÖcÜk ben sana ne dıyom.............allahım senıde en ıyı gÖnlÜndekı prensle karsılastırsınnnnnnnnnnn...............amın.............
Cok sev sevıl mutlu ol be...........

Abımlerle gelıyıııııııııııııııııııııııııııı................mutluyum
mutluyum............yıgenımı gÜrecem daha gÖrmedım beeeeeeeeeee...........
ÖpÜcem ÖpÜcem ÖpÜcemmmmmmmmmmmm

haberim yok hayırdır kötü birşeymi oldu

lady noldu cnm ya sorunları bılıyordum ama cok yakından takıp edemedım

ben evden ayrıldım kocamdan diil :ecrin_bebek:
ama böle giderse o iş de biticek gibi görünüyo
ama eşim ısrarla mahkeme kapısından gecmem buunu bil diyo
benim patavatsız kayınpeder bizimle kalıyo bana terbiyesizlik yaptıda ayrıldım evden
eşimle aramızda hiç bi sorun yok valla

canım ya eŞınle sorun yoksa.....bırbırınıze sahıp cıkın..........bu kaynanalar kayınbabalar......bazen ıŞkence gıbı oluyor.........
Allah sabır versın canım yaaaa..............

Hakkında hayırlısı olsun canım çok iyi düşünmeden karar verme sakın bir ömür boyu sürecek bu evlilik.Çok ta naz yapma ama enişteye

ben dua etmem evde kal emı baa okadr laf edın sen:mymeka: ama genede kahrolsun u ıcmdekı ınsan sevgısıne hakan bıze yakın hemşıo sayılırık

hadi böcük elini abuk tut sende yapalım şu düğünleri

Lady eşinle sorunun yok tamam ne güzel işte...Sen yolla kayınpederini hayatını yaşa ....Kes ilişkini tamamen en güzeli kafan rahat eder sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…