ben geldim:..........dişciye gittim..........allahımbır yakısklı yeşil yeşil bqaktı bana sanki acım hafıfledımı ne..........dolgum derınmiş onun için agrı oluyomuş..........kanal tedavısı yapılacakmış.........
antıbıyotık agrı kesici verdi...........
bır de telini..........ve dediki duygu hanım......benı her zaman araya bılırsınız............
ne ima etti bana bu dişci.............
herkesın cuması hayırlı olsun dualarınız kabul olsun
len hakan.benımkısı daha taze ablası.........yaparmıyım ....aslaaaaa..........
benı 2 sene bekledı .....artık ondan baskası olmaz balım........
sevıyor benı bakalım artık hayırlısı olsun......
ne haltlar karıstıyonuz bakem
erkek bu herseyı der evlenıncede herşeyı der ahh bu erkekler ahh
ladycan ne haber nettin kaynatanı yolladınmı alt kata gıızzzz :a015:
yok malesef
biliyosun ben ayrıldım evden
ev olun olsun :1closedeyes: oğlu dada onun olsun :1closedeyes:
haberim yok hayırdır kötü birşeymi oldu
lady noldu cnm ya sorunları bılıyordum ama cok yakından takıp edemedım
laydım ne oldu bacım beeeeeee......hayırdım .....ayrıldım derken ciddi bir sey degildir işallah canım yaa.....
ank06............ne bileyım ıyı bırı gıbı..........aılecekte tanısıyoruz........aulelerde ıstıyor bakalım ben naz yapıyorum...kendı ankarada yasıyor..........aslen konyalı............
dua edın emı..........
laydım ne oldu bacım beeeeeee......hayırdım .....ayrıldım derken ciddi bir sey degildir işallah canım yaa.....
ank06............ne bileyım ıyı bırı gıbı..........aılecekte tanısıyoruz........aulelerde ıstıyor bakalım ben naz yapıyorum...kendı ankarada yasıyor..........aslen konyalı............
dua edın emı..........
ben dua etmem evde kal emı baa okadr laf edın sen:mymeka: ama genede kahrolsun u ıcmdekı ınsan sevgısıne hakan bıze yakın hemşıo sayılırık