Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bıde sıgara ıcıyorlar .........tam delılıer ha ..........etrafa radyosyan yayıılar................

nan cık duygu ben geldım sığamıyom senden dana
ben cıgara ıcmem sadece kulak arkası etcktım

tirbiyesizler...........bide sigara neyım verıyolar...............cıkın be topıkten duman ettınız haaaaaaaaa

yalnızım yapayalnızım

(1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

Lady34 ve umudum kızçeler hoş geldiniz.

Oooooo Duygu kızçem ziyafet sofrası hazırlamışsın çokta acıkmıştım kokusu geldi:))))) Kıyamam dişin hala geçmedimiŞeniz

Böcük kızçem sanada geçmiş olsunŞeniz

Ne tür yalnızlık böcük kızçem:))

Dişini yaptırmışsın ya onun için şeettirim dedim .:))

leerenım benımkı karınca kadar dolguydu sorun olmadı ama ığneler cnmı cok yaktı 2 yıl oluyo bu arada yan tarafa vurdukları uyusturuc iğneler etın kalın olmasından dolayı fazl acımıyo ama benımkısı ön dişimın arkasıydı cok kötuydu ama gectı gıttı

hoşbulduk lereenim ablam Şeniz
bura bomboş çok sıkıldım gamyoncuiremsu
ben yemaaa gider

ben geldim:..........dişciye gittim..........allahımbır yakısklı yeşil yeşil bqaktı bana sanki acım hafıfledımı ne..........dolgum derınmiş onun için agrı oluyomuş..........kanal tedavısı yapılacakmış.........
antıbıyotık agrı kesici verdi...........
bır de telini..........ve dediki duygu hanım......benı her zaman araya bılırsınız............
ne ima etti bana bu dişci.............

acı varmı acı yok tabi yeşil gözler deldi geçti seni
bak şimdi durum depişti acaba neden beni ara dedi :uhm:

ay bılmıyorum ben şimdi arasamda bıraz agrım hafifledi......teşekkurler etsemmı neeeeee.......

kız arıyacamde cesaret yok bıde hakana ayıp olur yaaaaaaaa.....
ne bılem yazık yaaaa...........
kıyamadım.........

hayrlı cumalar
nan duygu hakan kım :mymeka: saman altında ne işler cevırıyon boynuzlu mu gezsın cocuk bee arama tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…