Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gel gel layd ..........tabıkı canım........

lereenım dişim bugün ıyı ...her yere laf yetiştiriyorum dün kıvrınıyıdım..

yeşilim ...yazık ya canım benim...bazen bazı şeyler üst üstte gelir.....sanırım yeşilim ablacıgımda....
bunu yaşıyor şuanda....allahım sabrını bol versin...
halasınada acil şifalar versin....

böcük...arkadaşına ...allahım sabır ve saglıklı olma gücü versin ailesinede dayanma gücü

rabbım zor durumdaki herkese yardım etsin....

allahım banada akıl versin...amınnnnnnnnnnnnnnn

Güzel kızçem geçmiş olsun dişin nasıl oldu.

Böcek kızçem arkadaşına çok üzüldüm inşallah sağlığına kavuşur dua edeceğim.

İrnam sende sağlıkla kavuş kızına inşallah . Yeşiliminde halası düşmüş kalça kemiği kırılmış bugün. Neler oluyor kk ailemize ya neyse Allah beterinden saklasın diyelim . Hepinizi özledim öpüyorum kocaman.
sağol lereenim sende hoş geldin.

ayy çok üzüldüm yaa.yazık kadınada yeşilimede.onun şimdi kalca kemiği platinle tutar.ameliyat edilmesi gerekir.oooff yaa ne zor bi durum.allah yeşilime güç versin.bakımı dahada zorlaştı şimdi.çoookk gecmiş olsun.valla çük üzüldüm.tezcek iyileşir inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

son sayfalarda türkçeniz düzelmiş :roflol:

eferim size :icecream:

benim türkçem düzgün aranıza katılabilir miyim dicektim de :nazar:

hoş geldin lady arada kacırıyoz işte hakkett nie doğru yazıyoz yaa.dikat edeyim bari olmiyi böle.

Güzel kızçem geçmiş olsun dişin nasıl oldu.

Böcek kızçem arkadaşına çok üzüldüm inşallah sağlığına kavuşur dua edeceğim.

İrnam sende sağlıkla kavuş kızına inşallah . Yeşiliminde halası düşmüş kalça kemiği kırılmış bugün. Neler oluyor kk ailemize ya neyse Allah beterinden saklasın diyelim . Hepinizi özledim öpüyorum kocaman.

Nedir yeşilimin bu sıkıntıları allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun halasınada inşallah bir an önce iyileşir.Görüşürseniz selamlarımı iletin kendisine.

men geldum
cnm sıkkın iş yohh yarında tattılmış krıs benı delip gecti sızlerı korusun
yeşılıme cok gecmıs olsun teyzesınede ayrıca allahım yardmcısı olsun ya cok üzüldüm:KK43:moraler 0
tşk ederım ayrıcanez arkadasım ıcn suan ıyı çok şükür

lady sen mı geldun laa h geldn barı

hepinize günaydın........herkesler nasıl iyimi........hu hu............

yeşilin ablacıgım nasıl acaba..............

gel gel layd ..........tabıkı canım........

hanı kırmızı halım :ecrin_bebek:

hoş geldin lady arada kacırıyoz işte hakkett nie doğru yazıyoz yaa.dikat edeyim bari olmiyi böle.

ben senin gibi konusamam :dilcikar: düzgün yazim türkçemi bozmimm zaten bozuk konusuyom :roflol:

gel tatlı lady sende aramıza katıl kaydirigubbakcemile5

:ecrin_bebek:ŞenizŞeniz

lady sen mı geldun laa h geldn barı

gidim istersen -tatlicadiarzu-

Tönaydın hanımlar neddiniz bakem böğün burda havalar biraz soğuk ve kapalı
Lady gel kızcem benim sinde katıl bakem buraya Şeniz

tünaydın canlarım hastaneden sabah geldim akşam üstü gideceğim.gece ben gündüz gelinim kalıyor halamın yanında.beni merak etmeyin, bana güç verin yeter
kadıncağızın ağrıları geçse....ameliyat edecekler yıllar önce aynı bacak kırılmış platin takılmıştı şimdi yine.....yüreği dayanır mı bilmem Allah çektirmesin

sizler iyimisiniz yukarıları okuyamadım kusura bakmayın...sizi tek tek yanaklarınızdan öpüyorum.Allaha emanet olun sizi seviyorum

nassınız gızlaaa.

anam ben buğün karsa gidiyom .ahşam 8 de bincem.kızıma kavuşcam inş.yarın.öpçem koklucam.saclarını okşaycam,sırtını kaşıycam,eşşek sıpası pek hoşlanırdı.
ev daşıyo,köyden ilçeye geldi çoh şükür.eşya neyimde almışlar.işte kendisi :çok üzgünüm:rahatsız olduğundan ben gidiyom yardım etmeye.keşkelerim gelirkende aparıp getirebilsem.angaraya ucursam yavrumu.
neyse dua edin gızlar bağa .saatleri sayayıyom valla.karsın yollarıda kötüymüş emme hayrola hakkımızda.
hakkınızı helal edin emi.ne zaman geleceğimde belli deell.özlicem hepicinizi.kendinize eyi,gözel,cici bakın ha.Şeniz:1hug:

yeşilim halanada çok gecmiş olsun canım.açil şifalar.yazık yaa.acı cekmese bari.uuffff.bakanada zor.halayada.cektirmez inş.allahım.

hadiii öpüyooomm hepinizi. Şeniz

beni unutmayın tamammıııııııııııııııııııı :1rolleyes:

buket_103.jpg

lereenim............dogum gunun kutlu olsun nıce yıllar

hayrlı cumalar
leerenım dün yohtum bugun kutlayam
doğum gunun kutlu olsun sağlık ve huzurlar senınle olsun ınş

yeşılım cok gecmıs olsun ınş gecer ağrıları ınş
bende dun yoktum işlerımız kötu:nazar:

hepınıze gunaydın...........hayırlı cumalar.....rabbım..herkesın yardımcısı olsun.......

irnacıgım.........yolun acık olsun özleyecegım senı..........yeşilim özledim.seni..........

böcük allah yardımcınız olsun..........

çiçeklerden bıle guzel kadınlarımızın kadınlar gununu sımdıden kutluyorum
şiddete hayır:enbuyukkk:

künaydın..............hepinizin......gününü kutluyorum hayırlara vesile olsun..........
kadınlar gininiz.......mubarek olsun........
sene de bir kutlayan zihniyetede yazıklar olsun.................
çünkü her gün bizim günümüz..........hehhehehee

X