Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

geldim kıslar,ben iyiiiimm canımcıklarım. sormayın yeşilim hem üzgün hemde yorgundur.cenaze evi öyle olur,gelen giden.başsağlığına,.
ayyy bide gelenle ağlıyo,gidenle ağlıyo dahada kötü oluyo insan.sanki gelen ağlatmaya uğraşırcasına,ben çok kızarım onlara yaaa..
gel usulca otur bi köşede,uzaktan gözünle dile. onun yanında olduğunu,o kişi hisseder ki neyse.umarım bun lar olmuyordur.acısı yetiyodur.

sizler napıyonuz kızlar,iyimisiniz,böçük hangi halan gelmiş.adi gözün aydın.
benim heeeeçç halam olmadı biliyonmu
duygumda girp olmuş vaşşş,limonu sık sık iç bidenem boooll şifalaaaaarrŞeniz

cok saol irna ablacıgım....gecen üşüdüm ...hava ıyı dıye ıncede gıyındım sanırım şifayı kaptım...

sen nasıl oldun ıyımısın....

ırna:roflol: benım halam her ay gelıyo nasıl yanı senın halan yokmu yoksa sen:CüvCüv:

ay cko guldum haa :roflol:

cok saol irna ablacıgım....gecen üşüdüm ...hava ıyı dıye ıncede gıyındım sanırım şifayı kaptım...

sen nasıl oldun ıyımısın....
iyiimm bidenem iyi.ayamdaki nasır hala cıkmadı ama gendü bülü artıkın.acımasıda gecti.işte nolcek bilmiyom. fisfisfis
ırna:roflol: benım halam her ay gelıyo nasıl yanı senın halan yokmu yoksa sen:CüvCüv:

ay cko guldum haa :roflol:

kısss böçük la sen benle dalga neyim geciyomuşun gibimi geldi ne.:jeyyar:
kıs ben,aslen akluma geldi emme,aceb,böçük biliyomudur ki die düşündüm.
vay hınzır vayy biliyon hemiii..yerimseniben
benimde bi altı ay kadaaa gelmedi halacuğum.emme sonaa düzgün gelmeye başladı.kendini bi ara naza cekti stiresteeennn..:uhm:.

Kızlar günaydın keyifler nasıl bakalım.
Yeşilim nasıl acaba inşallah daha iyidir uzak olunca elimizden birşey gelmiyor.
Allah sabırlar versin kolay değil.

könaydınnnnnnnn...yeşilimden bır haber varmı acaba...........
lereenımde yok....
allah uzun ve saglıklı ömirler versın herkeşlere.....

:Saruboceq:kunaydın hıç keyfım yohhh ustume gelmen:1closedeyes:
nıden mı iş yok 30 işçıyı ucretsız ızne cıkardı şirket kaldık 50 kişicık allah yardım etsın 1 hafta dıdek amma ne zmn işler acılır bılınmez:nazar: bugun tatıl ılkdefa calısmıyok ben geldım cunkum ssk ıslerını hallettım şirketın bırazdan yol alcam moral gercekten 0 bende borclar cabası rabbım yardım etsın bıze herkese
heerkesı öpyom ırnam ank duygum yesılım leerenım kıb

offf bizim apartmanda da birisi ölmüş dün gece...
adam gençti de, 58 yaşındaymış..
pat diye yıkılmış ölmüş yaa.. sanırım kalp krizi..
Allah sabır versin yaa, apartman çok iç karartıcı vaziyette..
yeşilim ablamın da öyledir kesin..
off off...vakitsiz ölüm çok zor yaa..

:Saruboceq:kunaydın hıç keyfım yohhh ustume gelmen:1closedeyes:
nıden mı iş yok 30 işçıyı ucretsız ızne cıkardı şirket kaldık 50 kişicık allah yardım etsın 1 hafta dıdek amma ne zmn işler acılır bılınmez:nazar: bugun tatıl ılkdefa calısmıyok ben geldım cunkum ssk ıslerını hallettım şirketın bırazdan yol alcam moral gercekten 0 bende borclar cabası rabbım yardım etsın bıze herkese
heerkesı öpyom ırnam ank duygum yesılım leerenım kıb

canım inşallah düzelir durumlar..
inşallah eskisinden daha iyi olur..
çok sancili bir süreç bu, sabırlar dilerim sana:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlaarr.
sorma böçüğüm nocekkk böyle yaa.herkez ağlıyo valla.senağlama
allah yardımcımız olsun.inş. daha fazla uzamadan biter tüm dualarımız böyle.:Saruboceq:
helede evini gecindiren çoluk çocuk shibleri ne yapcak,içim kan ağlar yaa.

yeşilim bir süre daha gelemez sanırım,başsağlığına gelen giden olur.hepimizin yardımcısı olsun rabbim.

hayırlı cumalar bidenelerim.nassınız bugün
bugün bura yağışlı,hava kapalı,boğuk.
noluyo gızlaaaa.yanız bırakmayın bu topigi,yeşilim vamış gibi her gün yazcaaaazzz tamammııııı.
çokta özledim,hergün onu görmek beni ayrı mutlu ediyodu.kendini toparlayıp hayırlısıyla dönsün inşallah aramıza.allah güç versin bitanecik yeşilime.
lereenimde girmiyo,o nasıl acep,onuda göremiyom hiiçç,sağlığı iyi olsunda tek.
böçük,duygu,ocean,nirelerdesinizzzzz fıstıklaaaarrrrr

hayrlı cumalar
iş yok ama yoğunum patronun kıl yığenı oturmuyo pc başına bende yazımıyom

allahım yeşılıme sabırlar versın
leerenıme sağlık versın
ırnama ve duyguma hayrlısını versın ınş
RABBIM herkesın işini açsn hersey duzelsın ınş bugunde avanslar ertelendı 2000 borcla napcam bılemem :KK43:

ne yapıyosunuz bakem kımsecıkler yok.....böcük erkenmı cıktın kuzu...

ırnam sefıyom herkesı senı ...mucukssssssssssss

böcük gelmişin....of ya yıne aksam oldu....
yengemın yanına gıtcem....yıne uzulup aglıyacak....
allah sabırlar versın....
kendı basına koca evde yanlız.....ben gıdınce dugun bayram edıyo....
allah rahmet etsın ölmüşlere ....sabırlar versın gerıde kalanlara...yeşilimede........

duygu be bışey kacrdım sanırsam anlamadım ya yengene noldukıne

gunaydın bu arada yeşılım ablama sabırlar versın rabbım
ocean ırnam sızler naıslsınız

dostluk2dhadis2ejpgce8.jpg

selam herkese.....yeşilim ablacıgım....unutmakı uzaklarda olsakta...kalbım senle canımsın....

ne va ne yokhh.
ayy duygum çoook üzülüyom yaa senin dayılarına allahım sabırlar versin canım,yengelerine,çocuklarına,ya ananen büyük baban da yaşıyolarsa,onlarda çok kötüdürler.allah yardımcıları olsun.acıları büyük,gencecik,rabbim kimselere yaşatmasın desekte,vadesi gelen ne yazıkki yaşıyor o anı.canım git sık sık yengene,zamanla yarası kabuk tutacaktır.izi kalcak ama,o ilk günkü gibi yeri acımıcaktır en azından.
mekanları cennet,toprağı bol olsun.tekrar başınız sağolsun canımcım.

sende aşıkın neyim oluyon :asigim: gibim görünüyon burdan,sölemiyon amma sanki çaktım gibi.kaydirigubbakcemile3
haa yağıldım duyguuuuuu yohsam ,burnuma gokulaa geliyide hihoyyyt

böçüğümünde borcu var,neetsek.yafff böçüğüm bizimde var kısss..buzdolabını,tv yi yeniledik.halı aldım hepside duruyo taksitler sıkıştırıyo,yavaş yavaş ödenir inş.
allah yardımcı olsun aşkısı tüümm borçlulara,gecinmeye amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:

X