bugün net çok ağırdı kaç kez uğradım ama acılmadı.
zaten gündüzden işim vardı annemin bahcesi var ona fasulye ektim. gerceğinden farmvilladan değil haa.annem dalka geciyo,
-öyle parmakların çalışmasın gelde ter dök bakalım ,oturduğun yerde bahce yapmakda neymiş diyo.kaydirigubbakcemile3..
ee haklıda .ama güzel anacım benimde yaşlandığımı kabul etmiyorkii.
-anne torunum var ya derim.
-yerim onun ağzını burnunu der kaydirigubbakcemile3,dalgasına vurur.ahh ahh neyse işte böle büyüklerin gözünde,çocuklar hiç büyümez boşuna denilmemiş..
evet yeşilim böçükde demiş yaa battaniyede takıyoz ve akşamları soba yakarım.evler soğuk çünkü..sabah bahar,öğle yaz,akşama doğru sonbahar gece kış olur bizim buralarda bu mevsimde, dört mevsimi yaşarız resmen .bu yüzdende kıyafetlerin hepsi ortada baya bi süre.alıştık artık herşeyimiz elimizin altında kaydirigubbakcemile3
böçüm küçük böçükler haa ayy ne güldüümmm :roflol:,kızz olsun be çalışmıycaksan severiz işte. hadi hadi güle güle git annenlere özlemini at gel şölee.öpüyorum canısı seni
esmerim çok gecmiş olsun kızına canım yaa.canın ordadır şimdi senin.açil şifalar versin allah.:Saruboceq:.
kursa gitmene gelince.valla bilgisayar gibi karışık değildir.en azından türkce terimler vardır.benim kafa almadı bıraktım .yoksaki yaş felan umrumda değildi zaten bir bendim yaşlı olanda kaydirigubbakcemile3.
duyguum bizde seni öpüyoruz canısı.nasılsın iyimisin.yolun acık olsun canıımm.opuyorumnanaktan