Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bugün çok sıkıldım niyeyse,torunumuda özledim,poposuna fitil koyduktan sonraki hali hiç gözümden gitmiyo,
-napıyolar bana dercesine bakışı yokmu.oyyyy kuzuuum gülüp duruyorum haline.

desduşa sevindim atlatmış nihayet.in.gönlüne göre olur herşey.

leydim yakın desene eevlilik yıldönümün.allah daha nice sağlıklı yıllar naisp etsin canım.

nişan işi tatlı oluyor ama yeşilim.benimki yedi ay sürmüştü ama hala derim keşke bri kaç sene nişanlı kalsaydık.birbaşka oluyor nişanlılık. kaydirigubbakcemile3..

böçüm tadını cıkar şimdilik.alışıksın çalışmaya .duramassın yavrusu.15 gün saonra başlama sakın sıkıldım demeye.kaydirigubbakcemile3..

esmerim sende evi özlemişsin.dünyanın hali işte çalışan evde olmayı,evde olan çalışmayı ister .elinde olmayanı ister dururuz hep.

kızlar selam olsun hepinize

irnam özlemek, katlamak zor dimi

bugün yazlıklar kışlıklar elden geçti. herşey bitmedi daha iş var yorganlar kalktı. burası malum şimdilik pikelerle örtünürüz 15-20 güne onlarıda kaldırırız:) yarın ayakkabılar, kalkacak çok iş var çok.

böcüğüm bak evinin tadını çıkar diyorum son kez:)

kolay gelsınn ablamm
bıde ben yapabılsem bgün hiç iş yapmadımm nıyeyse
üzerımde bı yorgnluk var

haaa haaa sıkıldın mı böçüm şimdiden.kıss bizim canımız yokmu..:sinifsinif:

ayy birde evde kimse yoksa kiii yok eyvaaahhh patlarsın patlar. hii hiii iyce gaza getirem seni dur.yarından tezi yok iş aramaya başla yoksa koçişin hemen çocuk yapalım der. sonra biridi iki olur aaa birde bakmışsınkii böçüm iş hayatını unutmuuuşşş :jeyyar: :roflol:
haa haaa yok kızz yookk ev hanımlığında güzel yanları var beee canın istediği gibi davranmak ,kendi patronun olmak amaaa çocuklar olana kadar sonra onların kulu kölesi olmak mesalaa .aaaa ben yine cuvalladım .sempatiksalakcinni.en iyisimi susayıımm kaydirigubbakcemile3

yeşiliimm sen pikeleri cıkartın hemii.ayol biz daha yorgan ve battaniyeler üstümüzde boshayallersmile ..mayısın 15 demeyince yorganlar kalkmaz yerini pikelerde almaz üstelik biraz daha ince yorganlar alır yine kaydirigubbakcemile3. ama şimdi sizin oralarda tam şuan yani yaşanacak yerlerdirr.keyfini cıkarın canım... zemuszemus

hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

irna iyi gaz verdin böcüğüme kim tutar seni hahahaha

buranın sıcağını biliyorsun ....sen yazın ince yorgan mı dedin? duymamış olayım

ırnam kusra kalma ama ben gazla çalışmıyom:umursamaz:kurşunsuz kullanıyom:roflol:
valla bana sıkıcı geldı nıye dersen,
içimde aıle özlemmım var
aılem yakın olsa belkı sıkılmam arada uğrar hevesımı alırım
ama 1 aydır iş yüznden gıdemedım
yarın gtcem ınş kalım bbı kaç gün
haftaya köye döncekler zaten:sinifsinif:uzun süre göremıycem
bıkaç gnde yengemı getrcem o kalsın bende gezerız dıom
ama süreklı evde olursam harbıden kucuk böcklerım olabılır,
bugn eşim benım ceyısımde olan kız bebeğı takımını görup kaş attı ahada böle:jeyyar:ama yutmam bu numaraları

yesılım bızde hala yorganla yatıyoz hatta ınanmıycan elektırıklı battanıyemı accam sımdık
gece cok soğuk oluyo
yarın anneme gtmezsem kışlıkları hurçlarım mutfağı temızlerım falan
gıdersemde sıze ordan slm ederım

Gez yavrum, hasret gider, bol bol öp aileni, sarıl tadını çıkar valla.
.Kızımda daha yorganla yatıyoruz diyor o da istanbul da biliyorsun. sana kolay gelsin. uzat yanağını ohhh iyi geceler. Sık sık uğra bize:)

irnam özlem çok zor. kalk git bence.
yeşilim bizde attık yorganları. pikelerle yatıyoruz.
ayakkabıları geçenlerde kaldırmıştım ben. yazlıkları çıkardım.
paltolarda kalktı. ince montlar vardı yakında onlarıda kaldıracağım.
artık kısa kollular çıkıyor. uzun kollular kalktı.
irnacım buralar yazın çok sıcak oluyor. klimasız ev yok gibi.
biz sıcaktan geceleri uyuyamıyoruz. cam kapı açmayada korkuyoruz.
davetsiz misafirler yüzünden tabii.
böcüküm çalışmak insanı zinde tutar. inşallah bir an önce iş bulursun.opuyorumnanaktan

günaydınlar

evet ladym ya işler biterde yorgunluk oluyor her mevsim. kaldırmazsak olmuyor yayıntı hiç sevmiyorum

bursı 6 ay sıcak derli toplu olmak işleri hafifletiyor.yine de Allah seneye de yapmak nasip etsin inşallah

lereenim nerede yine yok oldu. merak ediyorum msn not bıraktım cevap gelmedi

yanaklarınızdan öpüyorum. uzatın bakim mucukkkkk

Dostlara günaydın,

Sevgiye sevgi katmak için

yola çıkanlara günaydın.

Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.

Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.

Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.

Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.

Dağa taşa kurda kuşa günaydın.

Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.

Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.

Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.

Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.

Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar

alıntı yapmadım hepinizi çok çok seviyommm
ev gibisi yok ama ne edecem emekli olmak için cabalıyorum tek derdim buuuu şişko bi sekreder şimdi kursa gidiyorum ben heee 45 dakikalık mesefeyeeeebilmiyorumkismile bu yaşta sonra çıtırların içinde kurs görmek heeeeeeeeeeeeee
senağlama bende dün akşam kötü bi gece gecirdim kızım hastalanmiş böbrekteki taşı 6 tene olmuş sancı yapıyor yavrum bizde yokuz yanında sabah kadar o acili bekledi bende yatağıııı çok üzügünüm bügün kafam yerinde değil atlayıp gideceyim kalaçak yer yok kendisi lojmanda kalıyor arkadaşları var ailenin kalması yasakkk yaniii işdeyim sıkıntı içindeyimmm arkadaşlarrrrr

ben geldim herkeseler nasıl ablalarım iyisiniz dimi....
tek tek öpüyorum........herkeşleri

esmerim, kızına çok geçiş olsun, uzaklarda yalnız olmak zor. gidemeyeceksen sana haber vermeselerdi keşke...ayrıca sana gıpta ettim kursa gitmen ne hoş. yaş falan bahane yeterki iste . herşey gönlünce olsun

duygu sanırım işin çok biliyorum o nedenle sana kolay gelsin

bugün net çok ağırdı kaç kez uğradım ama acılmadı.
zaten gündüzden işim vardı annemin bahcesi var ona fasulye ektim. gerceğinden farmvilladan değil haa.annem dalka geciyo,
-öyle parmakların çalışmasın gelde ter dök bakalım ,oturduğun yerde bahce yapmakda neymiş diyo.kaydirigubbakcemile3..
ee haklıda .ama güzel anacım benimde yaşlandığımı kabul etmiyorkii.
-anne torunum var ya derim.
-yerim onun ağzını burnunu der kaydirigubbakcemile3,dalgasına vurur.ahh ahh neyse işte böle büyüklerin gözünde,çocuklar hiç büyümez boşuna denilmemiş..

evet yeşilim böçükde demiş yaa battaniyede takıyoz ve akşamları soba yakarım.evler soğuk çünkü..sabah bahar,öğle yaz,akşama doğru sonbahar gece kış olur bizim buralarda bu mevsimde, dört mevsimi yaşarız resmen .bu yüzdende kıyafetlerin hepsi ortada baya bi süre.alıştık artık herşeyimiz elimizin altında kaydirigubbakcemile3

böçüm küçük böçükler haa ayy ne güldüümmm :roflol:,kızz olsun be çalışmıycaksan severiz işte. hadi hadi güle güle git annenlere özlemini at gel şölee.öpüyorum canısı seni

esmerim çok gecmiş olsun kızına canım yaa.canın ordadır şimdi senin.açil şifalar versin allah.:Saruboceq:.
kursa gitmene gelince.valla bilgisayar gibi karışık değildir.en azından türkce terimler vardır.benim kafa almadı bıraktım .yoksaki yaş felan umrumda değildi zaten bir bendim yaşlı olanda kaydirigubbakcemile3.

duyguum bizde seni öpüyoruz canısı.nasılsın iyimisin.yolun acık olsun canıımm.opuyorumnanaktan

--------------------------günaydın dostlarrrrrr

alıntı yapmadım kızım iyi hastenede çıkmış bügünn
yeşilim tşk ederim sağoll şimdi ii mişşş kızım bügün çıktı hastenedeee
irnamm sağol arkadaşım benimkisi zorunluymuş yaşlıyım bayada gencler var çıtır vallahiii banada yardım ediyorlarr bakım her hafata sonu gidiyom
leydim tşk ederim canım bügün çıktı hastenede iyimiş ben de rahat oldum birazçıkkk
hepinizi çok çok öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…