Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

iyiyim ablacıklarım hafta sonu ankaradaydım evimde eşyalarımın bir kısmı geldi.......güzel oldu...döşenince bugünde tül perdeler gelcel kayınvalıdem ankarada saolsun en cokta o yoruluyor..
benım bazı eşyalarım gitti çogu konyada bir ilden bir ile zor oluyor ama yakın arası şükürler olsun....
akşam hakan msn kamaredan evi gösteriyor...kayınvalıdem düzene sokmuş....
ugraşıyorum....
dügün tarıhım 28 temmuz....
böyle telaşlıyım...bir türlü eksik bitmiyor...bazısı yavaş yavaş olsun artık...
sızler nasılsınız...dün destimle konuştuk konyadaymış...annesiyle birlikte istanbula dönüceklermiş..iyiyim dedi şükütler olsun allah herkese saglık sıhhat huzur versin....

selam ızlar ...bugün giremedim kalmalı misafirim, bir arkadaşım var.
hepinizin iyi haberlerini almak güzel. selam yolluyor, öpüyorum sizi

rad82b5b.gif

aaaaa nerdesiniz bakayım?:gitme: çok ayıp yani boş bırakmaya gelmiyorsunuz...öyle olsun ...:eek:klava:

leerenimin kızı torunu gelmiş ondan giremiyormuş

:kedi: geldiim.
bugün şehit cenazesi vardı ilcemizde oraya gittim bir ara .hiç hoş değilim.ben böyleyken,ailesi ne acılar içinde .allah sabırların en büyüğünü versin .
yapan eller kopsun artık bedduaların bini bin kez söyleniyor ama yine şehit yine şehit.senağlamasenağlama.biliyorum şehit topiği var ama aynı yerden olunca sizinle paylaşmak istedim.artık yavaş yavaş okulların adı değişiyor..şehitlerimizin adı veriliyor okullara sayısını unuttum artık.allah kahretsin yaa .

esmerim sevindim canım kızının iyileştiğine.yinede korusun kendini.

duygum güle güle otur tatlım evinde.inşallah düğününde sıkıntısız olur.çok tatlısın herşeyin en güzelini hakkediyrsunkolay gelsin sana. opuyorumnanaktan

yeşilim lereenimin torunu kızı gelmiş ohh ne güzel.evi şenlendi desene.alkisalkisalkis
bende destinayı aradım .aynen duygunun dediği gibi,iyiymiş.cuma günü döncem dedi ama ev hali karar değişmediyse tabii.

sarissa ne yaptı taşınıp yerleştimi acaba..

öpüyorum hepicinizi.iyi akşamlar şugarlar...

Şehitin sizin oradan olduğunu dinlemiştim hemen aklıma geldin Allah ailelerine, hepimize sabırlar vesin. Nur içinde yatsınlar ınşallah

Günaydın kızlar

Teşekkürler Ladyim ...Bu gün bir yaş daha aldım. Mutluyum, huzurluyum. ıyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım ...Yalnız günlerimde yanımdaydınız daha ne isterim ki.. Her şey gönlümüzce olsun ınşallah

nice yıllaraaa size bi gül yollamak isterdimmm
ama bilinizki siz benim yüreğimin gülüsün :)a.s. yeşilimmm

yeşilim facede kutladım ama burdanda kutlamak istedim.canım herşeyin en iyisi,en güzeli,hayatın boyunca.sevdiklerinle yanyana.sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar senin olsun bitanem.sende iyiki varsın iyiki tanıdım seni.
KTKM.jpg
gönlüm bunu almak isterdi sana.doğum günün kutlu olsun canım.daha nice kutlamalara inşallah. opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz

yeşilim facede kutladım ama burdanda kutlamak istedim.canım herşeyin en iyisi,en güzeli,hayatın boyunca.sevdiklerinle yanyana.sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar senin olsun bitanem.sende iyiki varsın iyiki tanıdım seni.
KTKM.jpg
gönlüm bunu almak isterdi sana.doğum günün kutlu olsun canım.daha nice kutlamalara inşallah. opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz

sempatiksalakcinnicanımsın fecedeki adın ne beni ekledini arkadaşım ben esmer güzelii aynen ekle ve adını yaz olurmuuuu irnammmolumunekankayizsmile

dog10picyz5.jpg

Burdada kutlama varmış..ben kaçırmışım :kedi:
Nice senelere ablacım..mutlu yıllar.. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Yeşilim, mutlu yıllar...
Allah sevdiklerinle daha çok uzun yıllar doğum günü kutlamayı nasip etsin sana.

günaydın şekerler güzel bir hafta sonu diliyorum

teşekkürler anuşkam hepimiz inşallah

Biraz önce geldim kimseler yok "pazar dolayısıyla tükkan kapalı"

Şehit haberleri çok üzdü hepimizi ...Allah sabır versin veriyor da bu nedir kızlar ya çok kötü çok

X