Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

irnacım bilgiler için teşekkürler canım.
ben bugün çok ama çok sinirliyim. dün sabahtan beri suyumuz yok. eh ev işleri su ile oluyor. mutfak şu an alıp başını gitmiş durumda. yemek yapacağım, malzemeleri su ile yıkamak gerekiyor. damla su yok. tuvalete dökecek suyumda bitti. gelde çıldırma. nerdeyse patlayacağım.

aa ne kadar uzun bir kesinti olmuş öyle
gerçekten sinir bozucu
yapma yemek sen de leydim dışardan yiyin bugün:)
daha fazla bulaşık da çıkmamış olur zemuszemus

aa ne kadar uzun bir kesinti olmuş öyle
gerçekten sinir bozucu
yapma yemek sen de leydim dışardan yiyin bugün:)
daha fazla bulaşık da çıkmamış olur zemuszemus

canım ben dışarda yemek yememeye yemin ettim. zira bir kere 4 ay önce çok kötü zehirlenmiştim. o gün bu gün yemiyorum. fakat bu gidişle dışardan ısmarlayacağım. çatal kaşık allahtan bol. ama bulaşık makinası en az iki kere çalışsa yetmeyecek. bulaşıkta sorun değil. tuvaletler benim moralimi bozuyor. dökecek suyum yeni bitti. bundan sonra kokacak. ah ah ben nerelere kaçsam.

GecmİŞ olsun leydİm su hayat demek ya gercekten zor bİ Şey her Şey suyla yapılyor allah yardımcın olsun
----------------------------------------------
İyİ akŞamlar canlarımmm alıntı yapmadı gecmİŞİ okumadım
ama hepİnİzİn nİyİ olduĞunu bİlyorum saĞlıklı hayat sİzler dİlİyorumm
Şugurlarr
AAA KIZIMIN LEPTOPUNDA GİRİYOM BANA YAZILARI KARIŞIK GELDİİİ
AY KUSURA BAKMAYINNN

aman lady işin çok zor . bu gün bende temizlik vardı "hep sen aklıma geldin. ne yaptı acaba" diye

dükkanı ben acıyorum herkse günaydın gunaydın gunaydınnn:lepi:

kk nın en şirineleri..nasılsınızŞenizŞenizŞeniz

günaydın

uff gözümü acar acmaz gözüm başım ağrımaya başladı,beynim gürp gürp atıı,hastamı olcam nee.kolay kolay pek hasta olmam ama.adi hayırlısı

sizle naptınız

leydim sular geldimi.iyce sinir eder insanı
.önceki durduğum evde yazın üç ay gelmezdi.ev biraz tepedeydi cıkmazdı oralara su.itvaiye getirirdi kullandığımız suyu mahallece.bi curcuna.kavga gürültü olurduki sormayın yani.şimdi o günleri hatırladım.bende dayanamadım zaten bir sene oturabildim orda.:umursamaz:
zor gercekten .inş. arıza felan olup yapılır bir an önce.:Saruboceq:

) Telefonum kilitliyken 112 yi aradım, aranıyo gerçekten...

Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa ve
acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Varolan herhangi bir network
bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha enteresanı, tuş takımınız kilitli
olsa dahi, 112 çebvrilebilir.

2) EGER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KILITLI UNUTURSANIZ
Aracinizin yedek anahtari baska birinde varsa, aradaki mesafe
ne olursa olsun, o kisiyi cep telefonunuzla arayin. Aracinizin kapisina 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsi taraf da yedek anahtarin acma dugmesine(cep telefonuna yakin bir mesafede tutarak) basin. Kapiniz acilacaktir ve Bagaj icin de gecerlidir.

günaydın fıstıklar.
biraz geç kaldım ama sabah derslerim yoğundu ancak fırsatım oldu.

tünaydınn
canlarım şugurlarrolumunekankayizsmile
kırşehirden selam ve sevgiler
herkese allah yardımcı olsun kolay gelsinnn yerimseniben

kızlar nirdesiniz bakim...benim sabah misafirim vardı sonra mutfağa geçtim hem temizlik hem mamalar yaptım şimdi oturdum ...sabah bi girdim facebooka sonra çiftlik kızımdaydı az sonra gidicem bakmaya

252.gif

dün sularım geldi çok şükür. yanımızdaki inşaat boruyu patlatmış. zaten bu inşaat yüzünden bu evden soğudum. yazın tozu yüzünden gözüm mikrop kaptı. balkonumuza hasret kalmıştık. şimdide borumuzu patlattılar. yakında galiba taşınırım. ev sahibim çok iyi diye ses çıkarmıyordum. pek kullanışlı bir evde değil. açık mutfak. salonum kışın bu yüzden bir türlü ısınmıyor. odalar minik minik. bu yaz belli olmaz ama ev arama çabalarım olabilir.

günaydın.............

laydm evinden memnun değilsen değiştir tabi ki. insan evinde huzursuz oturunca hasta gibi oluyor. ınşallah herşey gönlünce olur.

ırnam ne yaptı canı sıkkındı. lereenim iyileşti arada geliyor...kızlar görüşürüz

X