Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Kızçelerim gelin bi öpemŞeniz üzlemişım :)))

Ben size süyleem niçın acele ,edeysinız ,zamanı gelecek helbet evlenmenin :)))

lereen ablacıgım....ıyı aksamlar...bende senı üpam.................ŞenizŞenizŞeniz

RuzeBuket0013web.jpg

bu lereenım ıcın....

buket30.jpg

bu irna ablacıgım ıcın....

buket29.jpg

bu yeşilim ablacıgım ıcın...

buket0014.jpg

bu böcük ıcın .....

267-Pastel_buket.jpg

buda gelen mısafırımız ıcın olsun...

içimden geldı ...umarım begenırsınız....sevgıler kucak dolusu...

yeşıl ablam ben kaynana fıkrasını pek anlamadım desem saf dermısn baa ama valla anlamadım gumus tabak alla alla

yeşıl ablam ben kaynana fıkrasını pek anlamadım desem saf dermısn baa ama valla anlamadım gumus tabak alla alla

:):):):)saflık değil de şey diyelim fıkrayı beğenmedin hahahahah anne kızla oğlunun yattığını sınamak için kızın yatağına koymuş gümüş kaseyi. kız kendi yatağında yatsaydı bulurdu kaseyi. oğlunun yatağında yattığını ima ediyor
ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
ben cıkıyorum hepınıze ey aksamlar cok optum yeşilim bıraz baktım fıkralara ama...şimdi cıkmam lazım...evde devam ederım...

optum..kocamanından hemde...

:):):):)saflık değil de şey diyelim fıkrayı beğenmedin hahahahah anne kızla oğlunun yattığını sınamak için kızın yatağına koymuş gümüş kaseyi. kız kendi yatağında yatsaydı bulurdu kaseyi. oğlunun yatağında yattığını ima ediyor
ŞenizŞeniz

:1shok: ne zekı bı kaynana ben asla benden zekı ıle gecınemem herhal:nazar: aman bosver ama super akılmış
duygulülülülülülülülülülülülü

yok canlarım son fıkra hoşuma gitti onu okuyun istedim. yoksa hepsi okunur mu kuzularım

:roflol: okudm yaa temelde haa amma alemmış hele dr kadın bebek yok adamın ben dıkkat ederım falan lafları:roflol: saol ablam paylasımlar içün

son fıkrada okuduğum ötekilerde pek bi gomikidlre yeşilim.
hele o gaynana,ne gurnaz,ne tikiymiş .kimsenin aklına gelmez valla.:jeyyar:

duygum çiçekler için çok sağol meleğim,hepiçiğide senin gibim.ellerine sağlık.a.s.

böçüküm,la o ayu değil bee,ayu yavrüsü,nasulda şirin bahsana.:roflol:

selam ....gunaydın gıfımı ıkı kere yollamısım...hep böcük dalga gectı benle bende sıldımdı...
ne ettıyse böcükten oldu tek sorumlu odur büle biline....

Son düzenleme:
gunaydinop0ld0.jpg

könaydınnnnnnnnnn....balden dadlu bayenler.....bol sanslı gun dılıyrım....
aksam yaprak dükümüne takıldım galdım..kk gırmedım...hepciginizi üzledımmmmmmmmmmmm

aman böcük be ..ınsan gunaydın derde üle baslar ....didişmeye...
deliiiiiiiii......ben bır yulleldım ıkı gelmış ne yapam sılem barıme....

selamm hanımlarr nasılsınızz bakalımm
gününüzz güzell olsunn

X