Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

GÜNAYDIN KUZUCUKLARIM..gelin bir sizi öpeyim...mucuk

nörüyonuz eyimisinyiz ..
.günlüğüme bir şeyler karalamıştım eskiden, sizin okumanız için tekrar yolladım size özel....sadece okumanız bile yeterli, yorum yazmasanız da olu

ay bende yazdım geldıydım hem okudum hem yazdım ....yalan dunya senden bezdım...
ne bılem içimden üle geldı yazdım...

Duygucuğum, böcüğüm, bekar kızlarımız...Allah sizlere... en güzel, en sevgili, en saygılı aşkı... bir ömür boyu daim etsin canlarım

tünaydın,gozel arkideşler.
neydek yeşilim,işte aynı taaaaassss,aynı hamada yıkanıp gidiyoz..
kazen beyden razı ossunki bura var..başka hamamı aratmıyo,sağolsun.

aahh ahhh AŞK.
ne gözel kelime,adı bilem yeter ki.
yaşayana ne böyük mutluluk.bende yaşayanlardanım,ilk göz ağrımı es gectiysemde,sonkini sıkı dutdum.severek evlendik bizde,yuvalana,yuvalana bugüne geldik.kah eğrildik,kah doğrulduk.26 yıldan sonra kazanla kapak olduk nihayet.biraz gec oldu farkındayım.
arkasıı yarıııııııııııııııınnn.:roflol::uhm:

tünaydın,gozel arkideşler.
neydek yeşilim,işte aynı taaaaassss,aynı hamada yıkanıp gidiyoz..
kazen beyden razı ossunki bura var..başka hamamı aratmıyo,sağolsun.

aahh ahhh AŞK.
ne gözel kelime,adı bilem yeter ki.
yaşayana ne böyük mutluluk.bende yaşayanlardanım,ilk göz ağrımı es gectiysemde,sonkini sıkı dutdum.severek evlendik bizde,yuvalana,yuvalana bugüne geldik.kah eğrildik,kah doğrulduk.26 yıldan sonra kazanla kapak olduk nihayet.biraz gec oldu farkındayım.
arkasıı yarıııııııııııııııınnn.:roflol::uhm:

benıde everın be:nazar:
aşk mı valla sadece kıtplarda okuyom sımdılık:1closedeyes:

yeşılım ablam ben okuyodum senınkını sımdık cok gerıde kaldım ve yerını bıle bulamıyom lınk verebılın mı
duygu naper laa ozledın mı benı

yaşıl ablam yüreğıne sağlık guzel duaların içün

canlarım selâmlar size

böcüğüm gerginliği bırak canım. iç bir ıhlamur veya adaçayı bak keyfine ... ne sinirim dimi insan gerginken böyle denirmi :KK43::KK43:

aman bu böcük ne zaman sakın oldukı...kasnaktaymış gıbı gergın gergın yasıyı ...
bana sataşıyı....
öslemedım varmı dıyecegın....pisi böcük...gergef böcük....

yeşilim ablacıgım ....amın amın amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...işallah....

yeşılım ablam bak gordun mu bu duygu benı gerıyo bı sey dımıyom ama benle zorla laf ıstıyo ama ben uslu kızım cvp yoh sana duygu

aman ne guzel ..bır huzur bır huzur...oh bır sessızlık....
ne kaaaaaaa mutluyum bılemessınız....acep neden dır...

yo ben şaka yapmıyım..:jeyyar:..böcük konusunda o kaa ciddiyi ki....:dilcikar:
herkesler bılıyı....:roflol::sm_cool::teytey::dance:

uyy karnım ağrıyo yeşıl ablam bu nasıl geccek ılla evlenmek mı lasım:jeyyar:
duygu bende senı sevyom balım:kahve:

uyy karnım ağrıyo yeşıl ablam bu nasıl geccek ılla evlenmek mı lasım:jeyyar:
duygu bende senı sevyom balım:kahve:

yok ablam evlenince geçer diyorlar dimi yalan koca bi yalan:mymeka: ...sen ayaklarına sıcacık su yap bekarlığın tadını çıkar daha erken ne var acele edecekŞeniz

ikinize de gocamaaaanŞenizŞenizŞeniz

alahım allahım hala zıyaretını bılem evlenmeye bagladın ya pes böcük pes....eh barı bende senı sevıyım....

ya benı yanlış anladın yeşıl ablam dr öle dıo bıkac dr bend saa sordum amme duyguya haber cıktı

X