Dediğin doğru lerenim ama o anda çok üzülüyorumDestinacığım rüyan çok güzel su bolluk berekettir. Rüyalarınızı sakın kötüye yormayın, ne kadar kötüde olsa mutlaka iyi tarafını bulun ve öyle yorun.
İrnacım seninde çok güzel süt hemde bol miktarda beyaz ve temiz haberler alacaksın. Bereketli günler bekliyor seni. Doğum yapmış olmak sıkıntıdan kurtulmaktır. Bebekte ayrı bir sevinç ve haber .
Destinacığım sen eşine güveniyorsan sorun yok. Merak etme o zaman. Eşinin sevmediğin yönüne gelince önce artı huylarını düşün fazlaysa bir iki tane eksi davranışlarınıda hoş gör bence. Kusursuz kimse yok canım benim. Önemli olan saygı bozulmadan evliliğin yürümesi.
destinacım, bir şeyi unutma sakın, bir insanın yapısını değiştiremezsin. o farkında olmadan da bunları yapar. olduğu gibi kabul edeceksin. yoksa arada soğuk rüzgarlar eser.
herkesin eşi tam mükemmel değildir. bunu beklemek zaten hayal olur. bunları kafana takma. sen uyarını yapıp kenara çekil. o bir müddet sonra bunları kavrar ve düzeltme çabasına girer.opuyorumnanaktan
bunlar için kendini üzme canım.opuyorumnanaktan
yok zaten duygucum seneye kendı okuluna döncek yeğenım
1 yıl ıdare edeceğız
bısey dıycem ama bayan öğretmenler bıraz asabı mı oluyo ne :kedi:
duygu ben bunu bılıyom nan ama komıktı tskler
Böcüğüm haklısın o 1 yıl ne kadar zor geç.miştir hatta sana 10 yıl gibi gelmiştir.:teselli:
Destinacım durumu bilemediğim için yorumumu genel yapmıştım. Ama şimdi sana hak veriyorum . Bende hiç hoşlanmam eşimin bayanlarla uzun sohbet etmesinden. İş yerindeki bayanında bu kadar rahat olması tabiki senin eşinden kaynaklanıyor. Ama yinede bayanlar kendilerini diğer bayanın yerine koyup öyle davranışlarına dikkat etmeliler. Ne yazıkki her kadın aynı şekilde düşünmüyor.
Eşine 'Ben senin hoşlanmadığın bir davranışı devamlı tekrarlasam hoşuna gidermi?' diye sordunmu.
Bu arada şarkı sözleri çok hoş.
tskler
ben kahvemı ıcem: ablamm çay sevmıyomda
hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?