Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

zemuszemusben geldımm
bıraz zorlu oldu
elektırık gıttı geldı net gıttı kk acılmadı ancakk yanı
nasılsınız

destış sarıssa ınş en kısa zamanda uygun bı ev bulursunuz
duygu kötüye bişi olmaz
ıyıde Allah korur:roflol:

ırnam leerenım nerdesınız
yesılım naptı acep

selam kızlar
dün hiiiç giremedim,bugün anca fırsatım oldu .aslında birazdan misafrlerim gelcek..hazırlık yaptım ondan geciktim.

duygum bidenem gecmiş olsun aşkııımmm.aman nolur dikkat edin kendinize,bol sıvı meyve suları tüketin,ama naturel olsun lütfeniniz..

desdişim one öle yaa,apartman tımarhane gibi...kızz geniş diye cekilirmi onca sıkıntı,
yokmu temizinden ucuzundan bir depo,koy oraya fazlalıklarını,git kafana göre bi ev bul anacım.çiş sesi duyulan evden .aaaaa...neler duyulur neler :jeyyar::kedi:
gün boyu fıs fıs sesle konuşcan desene..:sinifsinif:
anlamadım ev sahipleride orda oturuyorsa nasıl bu lakaytlık olur kii..yazık yepyeni evi ne hale getirilmiş üç beş kendini bilmezler yüzünden.

aman ne demişler ev alma,komşu al diye

valla doğru.
ayy ne diyeyim sana,sarisaya,bana en iyisinden bir ev nasipp etsin rabbim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

böçüm leydim,lereenim sizler nassınız.opuyorumnanaktan
yeşilimden haber yok o günden beri..
hava bozuk yağmurlu kaç gündür.soğuktaa,dün sobayı kurdum,aaaa yine geldi kömür pisliği,isi,kurumu,,oofffff hiç sevmiyorumm kışıııııııı...
tıkılıp kalıyon birde eve.öööfffff beee..,çok sıkıcı çok boğuk bi hava,kapkara.şuan bile ışık yanıyor odada.aman yinede şükredeyim heryerleri seller götürürken.:Saruboceq:

Canlarım merhaba. Hepinizi tek tek kucaklıyorum:1hug: artık öpmek yok.:1no2:

Sarissacığım çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış.Aman yıldızlar eksik kalsın.Umarım en kısa zamanda dilediğin gibi bir ev bulursunuz.:1hug:

Destinacığım gerçekten işin zormuş. Geçimsiz insanlarla uğraşmak zor. Canım sende en kısa zamanda dilediğin bir ev bulur ve taşınırsın inşallah.:1hug:

Ev Hanımı canım ne güzel dilekler katılmamak mümkün değil.:1hug:

Duygu kızçem geçmiş olsun aman diyim dikkat et kendine lütfen. Ateş ve ishal durumu varsa ihmal etme sakın olurmu.:1hug:

Böcüğüm ne iyi yapmışsın yatak keyfide ne hoş olur.a.s Evide güle güle geç kirlet canım.

First ladycim sanada harika bir hafta diliyorum.:1hug:

Lady, Duygusal, Hera, İrnam:1hug:, Yeşilim :çok üzgünüm:...

,Bugünde benim temizlik günüm. Havalar soğuyunca ve yağmurlar başlayınca burada elektrik kesintileri o kadar sık oluyorki artık fenalık geliyor. Sabahtanberi temizliğimi taksit taksit yaptım. KK girmek ayrı bir dert oldu.

hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum sizi seviyorum

mesajlari tek tek okuyamadim zor girdim siteye umarim hepiniz iyisinizdir

..annem ayni, yogun bakimda..simdilik degisiklik yok gunde iki kez ziyaretine gidiyoruz. tek kisilik odada bol bol turkce konusuyorum. bizi duyuyor ama tepki veremiyor. sadece gozunden yas akiyor..

umarim iyi olur. biraz zor gorunuyor. bir dahaki sefere sadece annem icin ayni veya iyi diye mesaj yazayim. sizi sikmak istemiyorum.merak ettiginiz icin bu gun yazdim tamam mi sugirlarim
yine ugrarim. Allaha emanet olun

canım anneciğine kavuşmana çok sevindim. inşallah tez zamanda iyileşir.
onunla konuşman çok iyi oluyor. mutlaka seni duyuyordur. ay çok duygulandım.senağlama inan anacığım aklıma düştü. seni bol bol öpüyoruz. iyi haberlerini yakında duyarız inşallah.opuyorumnanaktan

irnacım izmirde oralardan pek farklı değil. bende az önce klimayı ayarladım. artık evlere tıkılıp kalacağız. biraz önce markete gittim. inanın iliklerim dondu sanki.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar.
misafirlerim gitti bende hemen oğlan yokken daldım buraya.

yeşilim gelmiş.
sevindim canım anneni gördüğüne.senin orda oluşun ona nasıl güç olmuştur şimdi.inşallah iyileşir :Saruboceq: açil şifalar diliyorum.

layd izmirde iliklerin donduysa buraları düşüne biliyosundur demi :sinifsinif:
birden bastırdı sanki kış..
allah soğukta kalanlara yardımcı olsun.

lereenim kolay gelsin sanada,elekrik olmayıncada hayat duruyor adeta.

duygusal girmiyo kaç gündür.
nerelerde acaba..

merak ettiydim bende sevindim senin yazını gördüğüme,
inşallah düzelir,Yeşilim ablam Allah tan umut kesilmez tabi,

sen de iyi bak kendine seni çok özledimŞeniz:gitme:

İrnacığım ben sadece geniş diye çekmiyorum evin sıkıntısını

işte şu müdür yardımcılığı sınavını bekledik tatlım, demiştim ya,
o da seneye kaldı.Öyle olunca harekete geçtik,

ama burdan ağzımız yandığı için daha itinalı bilinçli bakıyoruz.

Artık ev konusunda bilinçlendim,her oturduğum evin kötü bir

yanını görünce.Bir de mevsimden dolayı fazla alternatif yok.

yılbaşına da sarkabilir bilmiyorum.Karışık yani,
neyse kendi evim değil,ne demişler ev sahibinin 1 tane kiracının bin tane
evi varmışkaydirigubbakcemile5
Amin Allah hepimizi ev sahibi yapsın inşallah.

sağol lerenim....

günaydınn

ırnam çiçamm nasılsın bende kışı sevıyom nedense :tomato: evde kalıyom ama yazın cok sıcak ter kokusu bunaltıcı havada yemek bıle ınsanın canı ıstemıyo
Rabbım evsızlere yardım etsın

yesılım ablam daha ıyı olacak ınş:Saruboceq:
o senı kesn duyoyordur

anneme kavusmama 2 gun kaldı:lepi:

günaydın hepinize...

Bende kışı seviyorum istediğin gibi giyiniyorsun yazın ne giysen

üzerinde ağırlaşıyor,sıkıyor insanı...

Allah evsiz olanlara yardım etsin gerçekten:Saruboceq:

herkese ıyı gunler.........

yeşilim ablacıgım işallah iyi olcak ablacıgım......allah yardımcısı olsun ve hemencecık ıyıleşsin......

destim bende hiç ama hiç sevmem kışı çok üşüyen biriyimdir.......

lahana gibi üst üstte giyinmektende hoşlanmam yaz olsa oh rahat rahat ne guzel..

allahım odunu kömürü olmayanlara yardım etsin.........

fakırlerı muhtacların yardına yetişsin zorlarda koymasın........

:asigim:
:asigim::asigim:
:asigim::asigim::asigim:
:asigim::asigim:
:asigim:​

sizler için:kedi:

Hepinize merhaba canlarım.:1hug:

Nihayet Yeşilimden haber gelmiş. Canım benim merak etme senin konuşmaların ona moral olacak ve en kısa zamanda ayağa kalkacak.:1hug: Anneleriniz sağken lütfen kıymetlerini bilin, sık sık ziyaret edin, ihmal etmeyin. Sonrası çok koyuyor insana :çok üzgünüm:

Destinacığım tabiki ev bakarken dikkat edeceksin ama kendi evin olursa daha dikkatli ve detaycı olacaksın.:1hug: Tüm evi olmayanlara ev nasip etsin Allah. Benim kızımda dahil.:Saruboceq:

Böcüğüm kış gerçekten güzel :1hug: ama evsizler için Allah yardımcıları olsun.:Saruboceq:

Soğuk kendini hissettiriyor İrnam,:1hug: buranında havası İzmir gibi ama soğuk insanın iliklerine işliyor. rutubetli bir soğuğu var.

Firstladycim ,Sarissacığım, Duygusalcım, Heracım, Ladycim.:1hug:

leerenım h geldınnn opuyorumnanaktan
ayy istanbul da kar görmek mucıze ama kar gelmeden hep bız önce kuru soğuğunu cekıyoruz
sonra yakın yerlere kar düşüyor
kar bıtkılerın yorganıdır der annem
kar düşünce hava yumuşar ve ısınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…