Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

he ılk defa doğru yazmışım
burda patron korkusu ıle yarım yamalak yazıp yolluyorumda :kedi:

duygu uğur böcuklu olsun davetıyen

tekrar selam kızlar, sarissa...
geçmiş olsun k.validene böcüğüm
duydum çok sevindim işler hızlanmış, daha çok var ama sağlıklı kararlar verirsin davetiye ve kıyafetin için. kolay gelsin bebişim

tskler ablacım Şeniz bu öpucuk smılesı bende neden cıkmıyo yaa mafoldumben

yeşilim ablam inşallah... nişan önümüzdeki ay. az zaman kaldı daha düğüne çok var ama bizimkinin babası pek aceleci akannehir artık hayırlısı...
Böcüğüm bende çok beğendim görür görmez muhtemelen o olacak. Aşkısı da bir baksın onun da fikrini alayım bastıracağımkaydirigubbakcemile2 üzerinde uğur böcüğü yapışık çok şekerdi vallahi..
Görünce hemen sen geldin aklımakaydirigubbakcemile3

ayy utandım öp ablam uzattım :kedi:

duygu sor fıkrını ınş he der hee
arkadaslarda öle dıo uğur böceği gorsunler ben akıllarına gelıyormuşum:hulya:

tünaydıınnn.

ayy çoğumuz gelmiş.
ben bugün gec kalmışım.

leydim anneme yine idareten kahverengi hint kınası alacam,ancak o, kapatırmış.fisfisfis

yeşilim az kaldımış çarşambaya,inşallah hayırlısıyla uyanır..ve sende :Saruboceq: gidersin..

duygusal.hadi canım nişan bir ay sonra hayırlısı olsun bakalım,allah tamamına erdirsin.

böçüğüm ikinci benim demii doğru Türkçe yazan..:jeyyar:
kayınvalideye açil şifalar çiçaam.opuyorumnanaktan

sarissa sivaslımısın. görev yapıyormusun tatlım..sordum kpps yi Türkçe öğr.kazanmak bayaa bi sorun..

lereenim gelmemiş henüüzz.opuyorumnanaktan

he tabı sensın ırnamm:lepi:
öpemm senı ama smıle koymadan kaydirigubbakcemile3

Sarissa öğretmen merhaba ben Duygu tanışalım dedim opuyorumnanaktan Hoşgeldiniz... a.s.

ben de Ayşe. memnun oldum vereliniortak

a.s.

evet sivaslıyım.
çalışıyorum... ben eskilerdenim artık :hulya: bizim dönemde o kadar zor değildi.
şimdi kazanmak daha zor sanırım
e tabii ben de çalışkandım canımmm kaydirigubbakcemile3

çalışkan arılarım maşallah

irnam naptın annene öyle ay! inanmıyorum.gülim mi, gülmim mi? bilemedim
şimdi de düzelmeye gitçen. aaaaa daha beter olmasın artık. çok selamlar

sarissa sivaslısın öylemi....biraz kendinden bahsetsen tanısak. burdakiler meraklıdır:) utanırlarda sormaya. ne dersin?

napim baktım soramıyosunuz bende merak ettim :) sizin üstünüze attım :):)belki anlatacak o da çekiniyor..dimi ama... ay! yirim ben sizi yirim

tanışmaya bende gireceğim. girmessem çatlarım. ben kk. nın en yaşlı üyesiyim. babam k.maraşlı. anneciğim sivaslı. ben ankara doğma ve büyümeyim. eşimi unuttum. oda malatyalı. biz şimdi izmirde yaşıyoruz. :roflol: şimdi ben nereliyim. bunu tam çözemiyorum. bu arada 19 sene balıkesirde görev yaptım. başınız döndü değil mi.:roflol::roflol: aynen benimde öyle.a.s

yeşilim anneciğin çarşamba günü mü uyandırılacak. buna sevindim canım. demek ki iyiye gidiyor. acil şifalar dilerim canım. hayırlısıylada sende onların yanına gidersin inşallah.opuyorumnanaktan

ladym rica ederim KKnın en yaşlı üyesi ne demek:) en olgun, en tecrübeli falan desen:):)

ben senden büyüğüm bi kere

bence şimdi izmirlisin 19 sene dile kolay

seni de tanıdığıma memnun oldum ladym..

Bitanecikler hepinize selamlar...
arada uğruyorum ama gönlüm sizlerle...
ablam nasıl özlemişim seni,
o yemyeşil gözlere bakınca huzur doluyor içime...
benden hepinize kucak dolusu sevgiler...
ay ben istesemde Türkçeyi bozhamıyorumm...

bende sizleri tanıdığım için şanslıyım.opuyorumnanaktan

HERKESE mutlu günler canlarım biraz temizlik yaptım öle geldim

[/COLOR]
canım az kalmış hayırlı osun,bu durumlarda öyle olur her kafadan bir ses çıkar zaten sende kararsız olunca iyice kararsız kalırsın
ama sonunda en güzeli en yakışanı olur merak etme
bu arada nişanlına geçmiş olsun bir FB li olarak he he hee:lepi:

canım aynı ben de senin gibiyim çok karışık her şehirden var bizde
ben artık kendi bağlantımı diyorum valla ben Ankara lıyım nüfus cüzdanımda öyle diyorkafamçokkarıştı

Destiş ablamm hoşgeldin çok sağol.. a.s. Sorma çok karışığım ama kimseyi dinlemeyeceğim önemli olan benim içime sinmesi... Bizimki beni galatasaraylı yaptımafoldumben onun yanında galatasaraylıyım diyorum:gitme: Ama ben doğduğumdan beri fenerliyim. Gerçi sorsan futbol la alakalı hiç birşey bilmem ama öyleyim işte... Kalbi kırılmasın diye de tamam diyorum geçiyorumkaydirigubbakcemile3

Firstlady ablacım dolu dolu bir hayat yaşamışsınız ne güzel:1hug: ınşallah mutluluğunuz huzurunuz bundan sonraki yaşamızda sizi hiç bırakmaz... Tabii hepimizi...

Songül abla da uğramış ne güzelopuyorumnanaktan

Yeşil abla Leren ablamı hiç göremedim inşallah iyidir...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…