Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Günaydınlar ossun kk nın güzelleri. keyifler yerindedir inşallah.
hayrola yeşilim nire gidiyon? ben az uğradııımdan bazı haberleri kaçırıyorum kusura kalamayın :))

günaydın
türkcemizin gatil,mahalle karıları.neydiyonuz

duygusal leydim erkencisiniz,böçükde hala gelmemiş,
geveze çiçaam nerdesiiinnn..

zehranaz hanım efendinin yüzünden dün gece sinirlendim epey, neyimiş derdi sıkıntısı anlamadım daha öncesindende hiç karşılaşmadımkii..

zehranaaaaaaaazzz.gel cabuukkk...

Günaydınlar ossun kk nın güzelleri. keyifler yerindedir inşallah.
hayrola yeşilim nire gidiyon? ben az uğradııımdan bazı haberleri kaçırıyorum kusura kalamayın :))

günaydın canım yeşilim annesi,yurt dışında, hasta ameliyat gecirdi,
ispanyaya gidecek inşallah.vize işleriyle uğraşıyor.ayın 30,zunda bileti alındı ama vizede sorunlar cıkıyor.inşallah gidebilir o güne kadar.

ırna ablam anuşka ablam hoşgelmişsiniz... Bayan geldi tencereyi bir karıştırdı gitti hepsi o kadar sen sıkma canını ne kafana takıyorsun:1hug:

hayırlı cumalar canlarım a.s.
hergün hergün rüya görüyom ya evleniyordum gene :hulya:
evlendim de düğün yapıcakmışız takı toplamak için
diyodum ki 2-3 yıl gecti insanlar ne düşünür
bi yandan diyom ki iyi oldu ya borçlarımızı öderiz :roflol:
totom açıkta kalmış kalktım baktım mirmirmirmir

Lady bırak evlenmeyi düğünü de bebiş gör birazcık... Teyze olmak istiyoruz..:mymeka: Stellayla beraber olursunuz ne güzel oluropuyorumnanaktan

Bilgi için sağol canikom. üzüldüm doğrusu.şu vize çok zora sokuyo insanı bilirim. arıyim bari yeşilimi.

üzülme yeşilim abla,hayırlısıyla hal olur inşallah
yapabileceğimiz bir şey varsa,söyle yardım edelim elimizden geleni yapalım.

Aman ne kafana takıyorsun boş ver
tanımıyormuşsun da o da ortalığı karıştırmak için girmiş,bakmıştır, sizlerin isimleri var son sayfada sizi hedef almıştır.Bir deli kuyuya taş atmış...misali,boş ver
her kötü söz sahibinin aynasınıdır.

Canım hayırlara gelsin,Rüya da evlendiğini görmek düğün iyidir.
Takı da bazen paraya bazen de erkek çocuğa gelirya da bebeğin olacağına

cok yoğunum döncem sıze:ecrin_bebek:

kolay gelsin böcük

ben de yavaş yavaş toplanıyorum...giymediklerimi ayırdım hep
onları vereceğim.....
ay bir de grip olacağım sanki dün ilaç içtim ama aşı vuranayım dedim
ben aşı vurunana kadar grip olacağım....

günaydın kızlar

irnam ben o mesajlarla ilgileniyorum merak etme, müdüriyete aldım.

olmuyor kızlar. sanırım bir sürpriz olmazsa erteleniyor tüm işlemler. sicilim temiz ama 3 aylık vize istemekle hata yapmışız. bir ay isteyip orada uzatabilirmişiz. şimdi bir sürü detay girince işin içine bileti erteleyip daha sonraya kalabilirim hayırlısı olsun ne diyim elimiz kolumuz bağlı...olursada gerçekten sürpriz olsun

Yeşil ablam bende şaşırdım vallahi. ıyi olmuş kimse kimseye bu şekilde itamda bulunamaz... Hele de tanımadığı bilmediği birilerine...

leydim hayır olsun canım,iyiye yor iyi olsun inşallah.

duygusal,desdişim hakket öyle ..kadın attı taşı gitti.
rus kadınları çok güzel olurmuş,benide güzel buldu zaar,kıskandı besbelli..:roflol: lülülülülülü.
hakkettiğini buldu sonunda...
dönüşü muhteşem olacaktır eminiiimm hııhh:dilcikar:

ayyy yeşilim keşke sizleri oracıkta aydınlatı verslerdi yaa,bunlar olmazdı o zaman.
kalkıyım kadeh duası var dileklere bire bir derler onu okuycam,senin için canım yeter kaç gündür,için içini yedi,inş. bundan sonra rast gider işleriniz.:Saruboceq:

üye banlandı
hiç ama hiç kimsenin o şekilde, hiç kimseye konuşma hakkı olamaz...

Neler oluyor tatlım yaaa, ne banlanması ?... :uhm: bu arada vize ile ilgili problemler var demek hadi hayırlısı olsun canım işin rast gitsin. İrnama katılıyorum o duayı bende sık sık okurum... senin içinde okurum canım... :teselli:

sağol terliiğim oku yaa inşallah pazartesiye herşey hallolur.

canım kadının biri bize bi dalış yaptıı,ooo,tepeden inme hemde.587. sayfaya bak daha dün yaptı...dün sinirlenmiştim bayaa ama bugün geldi gectii..:umursamaz:

yeşilim ciclerimizi kızıma damada gösterdim,nasıl seviyorlar kameradan bi görsen,:1hug:
ikisininde ağzı kulaklarda.bende onları seyrediyom tabii.:1rolleyes:
her ikiside.

Son düzenleme:
ah! irnam Allah kabul etsin siz ne iyi insanlarsınız yaaaa.
bebişimiz gülegüle kullansın inşallah, bak anneannesi ona daha neler yapar, şu sıkıntıları bi atlatayım.
hepinizi okuyamadım duygudan haber varmı? iyimisiniz? hepinizi çok çok çok ama çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…