• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ben burdayım lereenim..........

ama siz yoksunuz............nerdesinizzzzzzzzzzz......sesime ses verinnnnnnnnnnnnnn

evet ablacıgım cok sesız............
herkeslerin telaşı var tamda akşam üstü yemek zamanı...........

bugun barışımn ölum yıldönumu mafoldumben ona eve gıdınce topıc accam dualarınızı beklıyorum cok acı cekıyorum cok ozluyorum onu
26122007133347_47_520048aka1.jpg

günaydınlaarr a.s. :1hug:

ayy bugünmü böçüğüm.
allah nur içinde yatırsın canım gercekten pırıl pırıl bir gençti.mekanı cennet olsun.ailesine allah sabırlar versin .senağlama sevenlerinede.
ecel işte yaşlı genç dinlemiyor.böçüğüm sevenlerin kalbinde yaşıyor canım opuyorumnanaktan

tskler ırnammm melek oldu benım askım yaa ınş oğlum olursa barıs olcak barıs abısı gıbı olcakk

bugun barışımn ölum yıldönumu mafoldumben ona eve gıdınce topıc accam dualarınızı beklıyorum cok acı cekıyorum cok ozluyorum onu
26122007133347_47_520048aka1.jpg

Beni derinden sarsan ölümlerden bir tanesi...
Çok ama çok üzülmüş, günlerce etkisinden çıkamamıştım..
Rabbim ailesine sabır versin..
Allahım gani gani rahmet eylesin..
Mekanı cennet olsun inşallah...

belım cok ağrıyo nedense oturamıyom doğru duzgun allahtan erken cıkcaz bugun
dün benımkı aradı 22 kasım nışan tmm mı dedı bende aynen böle :1shok: senın doğum gunun yanı dedım evt dedı baktık o an pazar gunune denk gelıyoo daha cok sevındıkk h içi olsaydı yapamazdık
10 nısan hangı gun acep ozmnada nıkah yapmayı düşünüyoruzda:utangac:

dün benımkı aradı 22 kasım nışan tmm mı dedı bende aynen böle :1shok: senın doğum gunun yanı dedım evt dedı baktık o an pazar gunune denk gelıyoo daha cok sevındıkk h içi olsaydı yapamazdık

oha lem, o kadar çabuk olmaz nikah, heveslenme:mymeka:
gerçi sen jetgillere bile fark attığın için nikah da olur:delphin:

nan 2010 nısan ayına daha cok var bee ne hızı paramıs olsa yardım etse aıleler daha cabuk evlenırıs belkı bızım düğün olmas ya nıkah olur yanı cunku askımın parası olmazsa onu sıkmak ıstemem gercı düğün salonu parası takılan paralardan halolur ama sımdık o parayla bısıler alırız esya alırz yada balayı yaparız daha ı deıl mı sızce
benım aılemde nıkah ıstemez o ayrı

şimdiden takma bunları kafaya..
Allah yuva kurana yardımcı olurmuş..
zamanla hallolur, ailelerle konuşursunuz..

ben takmıyom hep ona öle dıom ama o cok uzuluyoo tesellı oluyom hıc ıse yarar mı bılmem
sımdık tek korkum ne bılıyon mu 5 ay sözlu kalcak olmam keskem hemen nışan yapabılseydık:delphin: ara uzadıkca korku kaplıyo benımafoldumben

ya ne farkeder ki ha nişan ha söz..
ne farkı var Allah aşkına?
güzel şeyler düşün, aklına kötü şeyler getirme...
hem bişey olacaksa Allah korusun, evlendikten sonra bile olabilir..

böçüğüm nişanı salon damı yapcanız .kısm ne nişanı ona yapılcak masrafla başka şey yapın derim tadlum,yada düğüne harcayın.siz zaten yüzük takınmadınızmı şuan artık nişanlı sayılırsınız.gercekten nişanda nedirki,boşa angarya ve masraf demek.

ama düğünü mutlaka yaoın ,çünkü beyinlerde düğün kalıyo bitek.

yinede hayırlısı olsun .allah kolaylık versin.

haaa damat beyimiz barışı kıskanmasıın kıssss.rahmetlide olsa bazı erkekler cekemes yaniii..fazla abartma bence içinde sakla sevgini aşkuuuummm

bugün büyük buluşma vaaaa biliyonuz demiii :lepi:

yeşilim dağçiçeğim,zeeepp,desdinaaa. alkisalkisalkis

hihoyyyt

nışan olck cunku babam dedıkı söz yapmayalım nışan yapalım yer tutupp ama o an hem bızımm hemde onları ne zmnı vardı nede paramıs nışanı kız yapar cunku
nışan olcak cunku sözde kımseyı çağıramadık ben son numara olduğum ıcn hepsı olcakmış
bakalım yaa neyse kısmet yardım ederler artıık yada borcla evlncez calısıpoduycez
bende ıstıyom kı hemen evlenekk ama para yok off offf cunku korkuyom yaa zmn bana korkutucu gelıyoo

:olmaz: cısssss aklına kötü şeyler getirmeeeee :olmaz:

bişeyy olmasss okaaa dua ettik alahım yaa,maymak böçük,

bak görceenn ne güzsel,cici bi gelin olcan,sayılı gün cabuk biter merak etme. opuyorumnanaktan

Aman kızlar bir güzel oldu toplantımız....Polis evinden sonra Aşiyana gittik. Fotolar akşama

Destina, Annesi, Cüvcüvüm, Besa, Oğlu Zepp, İki Oğlu, Ben, Dağçiçeğim...

Destina ve Annesi polis evinden bizden ayrıldılar, evde misafirleri varmış, yine de onları bırakıp gelmişler sağ olsunlar..Çok sevdim onları cana yakın, şeker mi şekerler...Bizim guruba yeni arkadaş kazandık.

Zepp canım, iki güzel yakışıklı, çocuğuyla misafirimiz oldu. Tahmin ettiğim gibi Zepp sıcacık , çok samimi.

Cüvcüvüm de yakışıklı Oğlu Tan la gelmiş, artık bir çok Torunum oldu ne mutlu

Besi, de yakışıklı oğluyla geldi ama Annesini biraz üzdü, yorduJJ

Dağçiçeğimi hepimiz tanıyoruz, şakacı, espritüel........

Her zaman ki gibi gerçekten hoş vakit geçirdik...Yedik içtik, sohbet ettik

Siteden arkadaşların ama en çok İrnam’ın, lereenim’in kulaklarını çın çın çınlattık....
Yanımızda olmalarını isterdik....

Şimdilik bu kadar olsun, akşama görüşürüz

:olmaz: cısssss aklına kötü şeyler getirmeeeee :olmaz:

bişeyy olmasss okaaa dua ettik alahım yaa,maymak böçük,

bak görceenn ne güzsel,cici bi gelin olcan,sayılı gün cabuk biter merak etme. opuyorumnanaktan

Şeniz ınş ablam ınsan bı seyden cok korkarsa o hep karsısına cıkıyo galıba
dun telde konusrken askım dedım bırazdn arıycamm sankı o bıdaha arama dıycek sandım o an kalbm durdu sandım nıe kötu dusunuyom bende bılmıommm:gitme:
neyse o arada bende ceys ederım artık

yesılım ablam resımlerı beklıyommm ohhh yaa bende olsaydm keskemmdelikafadulden

Back