• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydınlaaarrr.

önemli değil böçüğüm ben anladım seni.üzülme ,bu mutlu günlerin kadrini bil ,ufacık şeyler için heba etme nan.:olmaz:

kimseler gelmemiş başkada.

yeşilim,sabah denize gitmiştir belkimm
desdina dünün dağınıklığını halletmeye çalışıyodur,
duygum yatıyodur,
lereenim eşini dr. götürdümü acaba..:teselli:

ben erkenciydim bugün kahvaltımıda yaptım.ama sabahtan sıkılmaya başladım.fisfisfis.neyse gazetelere bi göz atayım azda.
hepinize çohkk çohkkk gözel tadluu güneleeerr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kunaydınnn,
ırnam ablam yaa aksam cok gergındım arkadasların kalbınıde kırdım mafoldumben sbhtanberı aklımdan cıkmıyolar ozurde dıledım ama bılmım kırıldılar bana
ya msn actm benım hafıza kartı benım usaktaydı ark msn yollamasını ıstedım oda cekmıştı bızı
neyse o ordan resım yolluyo zaten evdekkı pc sorun var cok ağır ıslıyoo
neyse sureklı msn den resımler nerde dıyıp durdular tam resmı alıyom eklıyom daha ılk resımde yorum yaptılar yazcaklarım vardı ask ıle ılgılı hıc düşünduklerımı yapamadım sınırlendım yaa
beklen az dedım yaa burası album 1.resımde hemen yorum yapman dıe off neyse olan oldu artık benı seven halımden anlar ben özur dıledım

yesılım ablam ırnam cok tskler

canım aslında konuyu açarken, ilk mesaja koymak lazım tüm fotoları..
yoksa yorumlar giriyor araya..
neyse bişey olmaz, üzme kendini, anlarlar, anlamayan da olursa kendi bilir:1closedeyes:

günaydın herkese arkadaşlar.Ayy ewet İrnam ya
kıs balkonda oturdular çocuklar içerde bir sesler geliyor.Onlar sohbet ediyorlar ne oluyor
diye kalkmadılar bile ev yıkılıyor içerde bağrış çağrış ben sürekli dakkaya
bir çocuklara bakıyom sanki ben bakıcı oldum onlar rahat sohbet etmek için
gelmişler.Ancak çocuklar anne diye çağrıyor
ama çocukların yanına bile gitmadiler uzaktan bakıp dönüyorlar.
Hiç beni tınmadılar onlar ikisi sohbet etmek için benim mekanı seçmişler sanki.Yok ya görüşmem valla.
güya ben bu eve tanışanıla 1 seneyi geçti ona geldiler. bir güle güle otur demedi.Ya bide bu hanımla 1 seneyi geçkin hep görüştük severdim kendisini
ama çok değişmiş uzun süredir görüşmeyeli.Çok havalanmış burnumu büyümüş denir.

Neyse annemler yarın geliyordur bugün gelecekmiş ben giremem heralde bugün belkim hepinizi öptüm.
Uğurböçüş üzülme o gerginlik ve sinir ve herkese o sinirle sataşma öle günlerde olur
başından geçen anlayacaktır. senin özürdilemen zaten canım olayı çözmüş.
ööpptümm.

Günaydın

yok yok her sabah gitmem denize geç kalkıyorum, ev işleri bitmeden oturmuyorum

ancak geldim...böcük üzme her şeye canını arkadaşların onlar. seni yanlış anlamamaları gerek.

irnam ne olcek bu gençlerin hali

destina inan okurken hop oturdum hop kalktım..nasıl dayandın bilemedim gençlik işte. sana ders olsun bunlar. nasihat edemem kendin yaşadın. bundan sonra arkadaş seçme hakkı sen de

kendi fikrim....ben olsam bir daha asla görüşmem. onca görüşecek iyi, görgülü aileler varken, sonradan görmelerle işim olmaz. işte sana fırsat

epinize gocaman sevgi yolluyorum

Selam kızçeler öpüldünüz hepiniz.Şeniz

Yeşilim yürüyüş şart sağlık için. Koli bandı nedir bende merak ettim şimdi:1shok:

Destinacığım resimdeki benim. Misafirlerin çok ayıp etmişler. İlk defa gidilen evde biraz daha dikkatli olmaları gerekirdi. Bende çok kızıyorum böyle ilgisiz annelere..:jeyyar:

Böcüğüm hiç üzülme lütfen. Çok şekersiniz her ikinizde. mutluluğunuz hiç bozulmasın. Onlarda merak ettikleri için öyle davranmışlardır.:1hug:

tskler ayy nasıl utandım yazılanları okudukca nasılll ayy bı bılsenız:kedi: cok yakışmışız :nazar: askımda gelse bı baksa bu kk ne harıka bı yer ama olmas :mymeka:
yok ben kımseye kırılmam anladım merak ettıler ama aksam cok gergındım yaa cok ozur dıledım ınş kızmamışlardır ayy canlarım benım
babamı yolcu ettık aksam :gitme: annemı aradım resımlere bakmış cok beğenmış dualar ettı bıtanecımmm
h sonu k babamı yolcu etcez
obur hafta gorumceme yemeğe davetlıyıs
3.haftada eğlence yapcaz arkdaslarla ayy amma yoğunum hee

destına ben olsam bıdaha kapıyıbılem acmam bılın mı sen kıl oluyom öle ınsanlara

duygu nırde bee

h geldın cnm
albumler topıcnde tatlım lınk neden acılmadı acep

yesılım tskler lınk verdın ıcın

ya ne beceriksiz karıyım ya yokki albümlerde bulamadım. offf meraktan ortadan ikiye bölündüm ha

baktım canım teşekkürler zor oldu ama buldum.yorumumuda
yaptım çok yakışmışlar maşallah allah sonunuzu getirsin inşallah:nazar:

yeterki sen iste

www.yeniresim.com_-_Meyve_Resimleri_-_iek_Ss_Verilmi_Bir_Karpuz.jpg

ayyy yazık kız yeni nişanlı kıza yapılcak şeymi bu dah yeni körpecik taze gelin o

uyşş yaa şişcek sımdık bı yerlerım neysekı yukarda var yemekhanee patrn yerken bende otlanyom ondan:roflol:

ben geldim...............

erkenden kalktım bugün........malum misafirler var............
cumartesi gitcekler......yıgenımın doktor kontrolu vardı oraya götürdüm şükür saglıklı........
işimden telefon geldi..........
tekrar işe dönebilirmiş......agustosta başla dedi patron.......
şirkette yenilikler yapılıyormuş temizlik filan.......yeni malzemalar almışlar........
ankarayada bir şube açılıyormuş......eskiden varmış kapatılmış yeniden açılacakmış..........
ordada işe devam edebilirmişim.........
sevindim..........
eve geldim.......evi ölece bırakıp ...gezmeye çıkmışlar......
bende ortalıgı topladım............
börek yaptım tatlı yaptım..........derken bu vakit oldu............

sizler nasılsınız...........böcük nasıl gidiyor.........

destinam ne sinir bir durum......boşver canım salla gitsin.........

irnam yorgunlugu attınmı.......yeşilim lereenim sis nasılsınız............

böcük verdigin link acılmıyor yaaa.......merak ettim........valla .........nasıl olcak bu link işi..........

Back