Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydııınnnn
böçüğüm hayırlı olsun bidenem allahım tamamına erdirsin inşallah.ayy ne sevinçlisindir şimdik,hemiii.anooomm yirim be seni.uzunn, sağlıklı,mutlu, ve romantik bir ilişkiniz olur inşallah kısssss.darısı evliliğe :Saruboceq::Saruboceq:

ve veeee duyguma,allahım oda hakanına kavuşsun hayırlı bi şekilde inş

üstümden kamyon,tır,hatta silindir gecmiş gibiyim.dört dörtlük hamlamışım kaydirigubbakcemile3.birden öyle çalışırsam ,olacağı buydu.:mymeka:
sabah kalktım kemik erimesi ilaçımı yazdırdım.lereenim kendime nasıl bakıyom bah hele,ahh ahhh zamanında fazla fazla tüketseydim,kalsiyum içerikli gıdaları bunla gelmesdi başıma yaa.yediysemde zorla yedim.yediğimi sandım.sonuç :mymeka:dayaklığım
gızlar bura benim için günlük topiği gibim oldu yaa.kaydirigubbakcemile3
hadin öpem sizleri daha kahvaltı yapmadım,.

tskler:kedi:
dün 2de evdeydım ben bugun bılıyordum sözumu babamların donmesı gerektığı için dune alındı cokta ıyı oldu hezemuszemus
2de evdeydım kurabıye falan yaptık evı toplaık derken 5 oldu ark gttım 6da kuafore gttım 8:30da geldım azcık daha gelmesen erkek tarafından sonra varrıdım evekaydirigubbakcemile3
sacım makyajım süperdı
elbısemı gıymedım cok dar ve kısa olduğu için vazgectım ıyıkı gymemışım
neyse geldıler
ananesı babası benım ıcn kılometrelerı aştılar heled anane allam gurban olam ona benŞeniz karadenız kadını işte dımdık oturdu yerınde arkasına bıle yaslanmadı
masallahı var
benı durmadan öptu cok beğenmış benı:kedi:sonra ellerını öptum cay kurabıye verdık sonra benımkının cayına bol tuz attık kaydirigubbakcemile3sonra yyzukler takıldı resımler cekınıldı bırbırımıze tatlı yedrdık
bana sureklı bak tektasını takarken senı alnından öpcem dedı nan yerın dıbıne gırerım dedım sakın
tam öpcektıkı dedım sakın cekıldımkaydirigubbakcemile3
sonra ayrı odaya gttık 15 dk yalnız kaldık
cok seksu olmuşsun bebem dedı %25 karımsın dedı:kedi:sonra yolcu ettık
anane benı tuttu gotrcem gelınımı dıo
sonra knt yoktu konusamadık hıc
bugun cok kızmış sınırsız hatta geccek senın sesın olmadan yasayamam dıo sureklı msjlastık ama ses duymak ayrı guzel

herseyı süperdı
RABBIMe sukurler olsun gecen yıl ayrıldığım gunde bugun en mutlu gunumu yasattığı ıcın
onu bana bağışladığı ıcın cok sanslıyım şükürler ıolsunnnopuyorumnanaktan

he kurabıyelerın ustunde A ve Z harfı vardı bıde bıze özel olarak yengem mutluluklar yazan ve kalplı bas harflerımız olan cıkolata sosu ıle yazıp dondrdu bızım ıcın sonra yedık parmaklayıp onlarıda

darısı duyguma oşinıme ınş

canım benim yaa, çok güzel geçmiş geceniz...:asigim:
ailelerin anlaşması da çok çok önemli..
Allaha şükür ki bi aksilik yaşanmamış..
inşallah biz de yeriz çikolata soslu pastadancokacimcoook
aklıma nutella geldi:jeyyar:
:roflol::roflol:

ayy böçük ikinizin baş harfleri inşallah mutsuzluğu A...Z.. olduğu bir evlilikle bağlıyorum inşallah a.z olur bebişim.:Saruboceq:

hani nen bize çikolata.sengözlerimebaksanab

Uğur böcüküm ne güzel anlatmışsın hepsini okurken gözümün önünde film gibi canlandı.
Ömür boyu mutluluklar.Tek taşımı aldım deyon yani.oohh iyi olmuş.
İrna ya bende hiç kalsiyum almam kı ! yani peyniri yerim ama sütlen falan öle aram yoktur
yoğurt falan günlük yemem.Ancak sütlü tatlılar yapıp yeyom.
Zaten kemimklerim incecik kı bende ilerde olmam inşallah.valla
Annem de kızıyor abimde niye süt içmen yediğin peynir çimcik kadar bişey diye
ama ne edcen.

Günaydın kızlar

böcüğüm Allah tamamına erdirsin bi tanem. isteyen tüm kızlarımıza da nasip etsin çok güzel geçmiş yazdıklarından belli. ailelerin kaynaşması güzelliğe güzellik katmış

irnam bu bölüm hepimizin lütfen ben yokken de paylaşımlara devam. senin benim yok

gençler, o vitaminleri içmeli, vitamin içerikli şeyler yemeliler...şimdiden başlamaları gerek.....
yine uğrarım çok öptüm epinizi

he heee yemeyin yemeyin,ne gerek vaaa,nasılsa dr. lar veriyo ilaç demii.

aman kızdığımıdan diyom valla.ayyy nolur yeyin kızlar gençlikte yiycekmişsinizki,depolansın,şindi yesen bile kaaaarrr etmiyoooooo...

öle pastada,çorbada yenilenler kabul olmuyomuuuşşşş.direk tüketeceniizzzzzz.bakın ablanız gibi olmayınnn.
ayy kampanyamı başlatsak ne etsek yaa,
tamda kk için ne uygun olur.en çokta kadınların yaşadığı sorun ki fisfisfis

ben geldim............
misafirimiz var konya dışından............
bizimkiler mevlanaya gezmeye götürdüler..........
bende kk ya attım kendimi bir kaç gün kalcaklarmış.............
kadını seviyorumda kocasını hiç sevmedim sevmiyorumda..........
samimiyeti lavabalilikle karıştırıyor...........gerekli gereksiz laflar ediyor sinir oluyorum............
neyse........

herkes nasılmış bakıyım................

böcük artık sözlüsün ha.......hadi hayırlısı olsun........
sonsuza dek mutlu mesut olursun işallah enişteyle............
tabiki sevsin degerini bilsin üzmesin...........
allah tamamına erdirsin işallah..........
darısı bekarların başına.........

irnam........ yeşilim.......... lereenim ........destinam...... sizler nasılsınız............öptüm herkeşleri.......

irna ablacıgım.benim annemdede var kemik erimesi..............

annem derki........benim yedigim peyniri yumurtayo yogurdu...içtigim sütü kimse yememiş içmemiştir.......
annemler genç kızken çiflikleri varmış......her çeşit hayvanı beslemişler...........

yinede kemik erimesi var ve birazda ilerlemiş durumda bazen agrıları çok oluyor.....şeker hastasıda.......
galiba insanın birazda bünyesiyle ilgili bir durum.........
annemede diyorlar az kalsiyum tüketmişin diye annemde şaşıp kalıyor........
allah acil şifalar versin........herkese ve ablacıgım sana annemede.......

destinam......hakanı sormuşun kim diye.............

hakan.......
33 yaşında ankada çalışan şu anda istanbulda olan.........
beni ikna etmek için 2 3 yıldır ugraşan.........
her seferinde evlenme teklif eden...........
yıllardır ailecekte görüştügümüz.......dostlarımızın oglu..........
hakanın aileside hep beni gelinleri olarak gördüler........nedense....yıllardır........
benim ailemde damatları olarak.........
bu yüzdende az baskı yapmadılar............baskı derken öyle katı anlamda degil..........
benimki birazda ailelerin istegiyle olmuş bi durum......
kime sordum ve akıl aldımsa kaçırma ailesini tanıyorsunuz ve hakan seni yıllardır bekliyor ve çok seviyor dediler..........
evet dogru seviyor............
bakalım hayırlısı..artık........

ayyyy uşşh kıslar ben geldim iş yapıyom bugün yemekli misafirim
var.dinlemek için kendimi buraya atıyom dinleniyom tekrar hadi başla devam
ayy sıcakta çabuk yorulyor insan yapış yapış oldum yaw.
Cuma da anamlar gelecek hadi ikisi aradan çıksın.dedim
Duygum yaw güzelmiş bencede kaçırma canım
ama sanki sende ona karşı bir elektrik yokmuş gibi
algıladım ben yazından.Sende de bir şeyler olmalı bak!!!
evlilik bu sonra severim diye düşünme.Bu zamanda böyle
ailende onaylıyorsa iyi aile bulmakta zor yani.
inşalllah hayırlısı olur senin için. canım. uğur böceği gibi o mutlu heyecanı
telaşı sende yaşarsın inşallah.

İrna dediğin gibi kampanya başlatalım.Valla illa burnumuzu biri kapayacak
bebek gibi ağzımıza tıkacak sütü.

bende çok yerim yoğrt süt peyniri,,ama bendede var kemik erimesii ,şimdi vitamin verdi dr ,,hayatımda ilk defa vitamin kullanıyorum,,
valla ne yersen ye bi yaştan sonra oluyor ,içtiklerimiz kemik erimesini geciktiriyormuş
birde yürüyüş iyi geliyomuş ,,iyide belli bir yaştan sonra zor geliyo insana

buğünde bir halsizim sanki dövmüşler dövmüşler bırakmışlar o derece,,şu saat oldu hala yatıp yatıp kalkıyom işler duruyor,,kahvaltı bile yeni yaptım,,arkadaşlarla buluşcaktım ,gidemedim ,
öyle bir gün işte, neyse içinizi karartmayım sizinde:bbo:

Yürüyüş çocukluktan başlamalı, rutin devam etmeli duraksamadan hızlı adımlarla en az 45 dakika bak bakalım hiç bir şey kalacak mı ama nerdeeee biz tembel milletiz. söylerim de üşenürüm çoğu zaman hele bu sıcaklar da gel de yürü

şimdi çıkmış bir sürü bilmiş TVye şunu yap şunu ye...hepsi yalan.yürüyüş yürüyüş yürüyüş başkası palavra....

kendimi pek bilmiş gördüm bu gün kusura kalmayın:):)

allah senı ne etmesın nutella mı du benn unutmustum onu :roflol:

ayy böçük ikinizin baş harfleri inşallah mutsuzluğu A...Z.. olduğu bir evlilikle bağlıyorum inşallah a.z olur bebişim.:Saruboceq:

hani nen bize çikolata.sengözlerimebaksanab

pasta bıttı yok sıze:umursamaz:
nutella cok yemışındr sen ırna ablam :jeyyar:
neyse yakın olsak buluşsak yapsam sıze yesek ne ı olar
Adan Zye herse sper olur ınş:Saruboceq:

destına tskler cnm askım aldı herseyı tektaşımı söz yüzüklerımızı aksamda ılla öpcem dedı durdu alnından öptrmedım

duygum darısı sana nan bak cocuk senı beklıyormuş al gt ıste bee kalcan basımıza kokcann

yesılım tsklerr

kemık erımesı derken ben sütten nefret ederımkı ıcmem ama b basladım ıcerım yoğurdu dırek tuketemıyom mıdem bulanıo nedense:bbo: ama cok yıyom genede
hergun 1 saat kesın yuruyus yapıyomm

Ayy napıyonuz arkadaşlar.
Bugün eşimin işyerinden arkadaşları gelecek demiştim ya 3 gün önceden tlf.la haber verdiler
eee bende hazırlık yaptım.Gerçi mangal yakılacakmış ama bnde tatlı yaptım ortalığı
topla salata idi falan yanına bir şeyler aldık.Eşimi aramış
ya bu gün 1 2 saat önce eee kararsız kaldık bu gün gelmesek de
Cuma mı gelsek diye.eşimde demiş artık ya.......evde hazırlık yaptı
olurmu hem Cuma kayınpederler gelecek olmaz gelin işte. diye
YA kocacığım deyince kızdım ya hınk diye kaldım.Yani aranmasa belki
töbe.... bunlar her gelişlerinde aynı şeyi yapıyorlar valla.
Nerde tuhaf insan ben orda yani.
gün önceden haber vermişsin hazırlanacağımı bilyonuz.Öle kafanıza göre son dakka gün değişirmi ya. Önemli bir şey olur amenna ama keyfi hep ya.Neyse gelecekler
artık bugün.ya sinirlendim canım ama.....demi yani.

sakın ol laa gelen gelır gelmeyen gelmez
sende bısey yapmasaydın boşver madem öle edıyolar gelınce bı salata alın sıze yemek dersın
böle ınsanlara cok sınır oluyorum tmm onemlı bsey olur ama bu keyfı ıse:mymeka: yapmazdım bısey

böcüğüm, söz topiğin aldı başını gidiyor ...maşallah sevenin çokmuş gördün mü tatlım

Allah nazarlardan sakınsın..... hepinizi

destina, valla ben de hiç sevmem öyle insanları. geldiklerinde sallarım suratımı, söylerim bi de kırıldığımı. başıma çok geldi. hepsiyle kestim ilişkimi vakti zamanın da

ama sen sakin ol boş ver. işte yaşadıkça öğreniyoruz insanların diğer yüzlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…