• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Kadifecim, Fıtınanınkızı hoş geldiniz.

Kızçelerim günaydın. Özledim hepinizi:1hug:. Eşim biraz rahatsızdı :((( Şiddetli baş dönmesi vardı kulaktan şüphelendik . Doktora gideceğiz. Umarım önemli bir şey yokturr.

Oceancım o mucize seni bulacak merak etme. Üzülme canım olumlu düşün .:1hug:

Böcüğüm hayırlısı olsun. Merak etme herşey yolunda gidecek. Dularımız seninle biliyorsun.
Şeniz
İrnacım üzülme lütfen. Hayırlısı olsun. Kısmet işi bunlar. Allah mutlu etsin. :1hug:

Destina0706 canım sende üzülme galiba hemen hemen her evde bir abla ,kardeş geçimsizliği var.:(((Artık idare edilecek neyseki bir arada değilsiniz:))):1hug:

Yeşilim kahve çok makbule geçti:1hug:

Duygu kızçem hayırlısı olsun. Çok mutlu olursunuz inşallah.:1hug:

Ablacım çok geçmiş olsun..
inşallah önemli bişeyi yoktur eşinin...

inan o mucizeyi beklemekten başka çarem kalmadı..
devlet olsun, arkamız sağlam olsun dedik ama olmayacak galiba..
artık özel de çalışmayı düşünüyorum..
hayırlısı olsun..
dualarınıza,desteğinize ihtiyacım var..

Merhaba arkadaşlar naptınız ben yokken bugün anca girebildim
yarın akşama eşimin iş arkadaşları yemeğe gelecek evi toparladım biraz,
yarında mutfağa girerim.AAyyyy Cuma da inşallah annemler
gelecek Konya dan heyecanlıyım valla.hihoyyyt:lepi::teselli:annem ne getireyim ne istiyon dedi
mutluluk getir dedim anama.
Lerenim çokgeçmiş olsun ya.O baş dönmesi çok kötü birşey bende kulaktan yaşamıştım
acayip çarpıyor insanı.
Uğur böcüğüm dualarımız seninle ay o kene ıssıran arkadaşta inşallah iyileşir
ya.
Yeşilim ablaam seni de öptüm.canım benim.Şeniz
Ocean inşallah girersin bir yere
zaten o sınav formalite kıs barajı geçemeyen eş dostlarınıda
sokuyorlarmış puan değil önemli olan girdi kağıdı imiş oda formalite
işte arada bizde yanıyoz.ben bir girmiştim barajı geçtim ama evdeyim
inşallah olur seninki

hoş geldin destina bende merak ettim seni bugün.aman iyi olun da...
irna tarlaya mı gitti ki
böcüğüm haydi gayret bu bünü de atlat inşallah..

Ewet irna da yok bugün kesin tarlaya gitmştir
Dün yağmurdan gidememişlerdi.
Bugün ev işlerimdengiremedim.Yeşilim ablam
ama aklım hep sizde takılı kaldı.Elim işte aklım sizde:uhm:a.s
Bende sevindirik oldum beni merak etmeneŞeniz:utangac:
Herkes güzel telaştan giremesin yeterki Allah kötü sıkıntı vermesin
herkese:Saruboceq: sizleri seviyorum:1hug:

bende geldim yeşilim ablacıgım............
bugün bir sürü şey oldu.......cok telaşlı bür gündü ....yorulmuşum valla........

böcük balım.........allah yardımcın olsun.işallah kolaylıkla atlatırsın..........ve herşey çok güzel geçer........
hem artık yarından itibaren sen .......sözlü oluyon ha..........
yani parmagındada işreti takcan..........
heyyyttttttt be artık benim bir sözlüm var diyecen ha............
ay canım ya........hayırlı yüzükler olsun..........

lereenim geçmiş olsun ..eşinin işallah bir şeyi yoktur........
gelip geçici bir durumdur işallah.........

destina......ay neden se sana desti diyesim geldi......
annen gelcek hasret güdereceksiniz ne güzel sen konyaya gelmiyormusun.........
bu sene........

yeşilim ablacıgım......fırtına hakanla geziyo demiş ya onun için anlattım.........
bundan sonra günler yaklaştıkca sık sık anlatırım.......
paylaşırım sizlerle........
benim kimim var sizden başka ablacıgım az akıl vermedin tatlı güzel kalplim........

irnam ablacıgım tarlaya gitmiş...öylemi kolay gelsin allah bol bol berketini versin.........işallah paracıkları çokca kazanın..cepler dolsun..........
ablam emeginiz yaglı olsur der ..........annem.......annemim dedigi gibi........
öptüm herkeşleri............

ay kızlar duygu, destina
annene kavuşursun inşallah ne olursa olsun hepiniz ana kuzususunuz

duygum, senin güzelliklerini de burada paylaşırız. ben bayılıyorum sizleri okumaya öyle meraklı değilimdir ama bunlar güzel paylaşımlar

destina sanırım toplantıya gelebileceğim ay hâla belli değil

çoooooooooooooookkkk yorulduuuuuuuuuuuuuuummm,

yandıııııııııııımmmmm.aman allahım ne sıcaktı ne sıcaktııı.kızdırdıkca kızdırdı hava.

bitiremedik hemde,ama yarın gitmicem,ben dayanamıyom.ayy allahım yardımcı olsun güneşin altında çalışan insanlara.çok zor çooookkkkkk..

kızlar pek bakamadım,lerenimin eşi,baş dönmesi yaşıyomuş inş. bişey çıkmaz,çok gecmiş olsun lereenim.sterestende olabilir.açil şifalar canım.opuyorumnanaktan

desdinam inş. mutluluğu anacın getirir güzelim be.opuyorumnanaktan

böçüğüm hadi hayırlısı,sözünü kavi kes tamammııııııııı,,,,kaydirigubbakcemile3

ya kene ısırılan adam,ayy inş. kongolu değildir.bende bugün huylandım iycene,kene varsa diye,o sıcakta çorap giyip eşohmanımı içe verdim.geldim her bi yerime baktım ama illet şey snisice vede küçük de olunca görülmüyoda.inş. yapışmamışdır biyerlerimize. :Saruboceq:

yeşilim evet datlum bugün tarladaydık,öldüm valla bide eltini kızı yüzünden dün akşam uyumadıkta,bzim adam delirdi,sanki gidip geri alcak. anasınıda kızıda öldürcem diyo manyak şey.eeee birazda alkol almış ikna edebilmeyi var sen düşün yani :mymeka:,gece 3,5 da yattık inan.uykusuz halimizle bide çalıştık.başım sallanıyo yaa.ama bugün tarlada veryansın ettim,millet koca sahibi olcak bende kocasız kalcam,ağzıma ne gelirse saydım döktüm ooohhh iyide ettim,zemuszemus.yetti gari milletin derdi,keyfi bizi büle geriyo yaa.
ufff neyse ban kacayım daha yemek yapcam.

oy gıyamam irnam sana....bu gece güzelce uyu yarın buraya gel, sensiz olmaz.

kene varmıdır ki aman dikkat et. na yazacağımı şaşırdım biliyorsun uzun uzun yazamıyorum

insanın aklı KK da kalıyor irnam,bak destina da KK hastası olmuş bizler gibi

evet konyada çok sıcaktı..........irna ablacıgım bence buz gibi bir ayran iç......:içelim: allah korusun........güneş hasta filan yapmasın..........
iyi olmuş....insan birikiyor ......haklı olarak........kaydirigubbakcemile5
canını sıkma ablam ........

saol yeşilim ablacıgım.......sizin tecrübelriniz benim için çok önemli ve dikkatede alıyorum zaten........
iyiki varsınız.............
iyiki tanımışım sizleri.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ne güzel herşeyimizi paylaşabileceğimiz bir ortamımız var:)))) Güvenebileceğimiz arkadaşlarımızın olması ne hoş.Kızçeler sizi seviyorum.ŞenizKimse üzülmesin, herkes mutlu olsun. Yarın güzel haberlerle burada buluşalım inşallah.

İrnam kıyamam bu kadar yorma kendini.:1hug: Birazda kendinize bakın. Yaşlar ilerliyor sağlıklı yaşlılık geçirmek için şimdiden dikkat etmeli.Oln olmuş artık. Alan razı giden razı.

Destinacığım çok teşekkür ederim. Seninde gözün aydın. Sağlıkla kavuşun inşallah. Anneciğine bol bol sarıl. Keşke bende bu sevinci yaşayabilseydim((( Lütfen annelerinizin kıymetini sağken bilin. Ayy ben bugün biraz efkarlandım galiba .Sizleri üzmek istememiştim.. Neyse yinede mutluyum:))) Sileri seviyorum:1hug:.

Duygu kızçem teşekkür ederim. En kısa zamanda seninde söz haberini alırız inşallah.Bizde seni iyiki tanımışız:1hug:

Ayyy yeşilim ablam çok sevindirik oldum :emir_bebek:gelebilcen inşallah
gel ya.Ben çok çoookkkkkk istiyom seni de görmeyi.a.s.
Ewet ya ben de KK hastası oldum.2.5 senedir üyeydim ama aktif değildim
yazılara katılmazdım.Korkardım katılmaktan.
Ama yeşilim ablam la tanıştım benim dünyam renklendi.İyiki varsın ya
iyi ki varsınız hepiniz.:1hug:
Duygum gıs bu Hakan kimm ana liinn sordum görmedin heralde.
Konya ya bilmiyomki gelirmiyim ne zaman gelebilirim hiç bilmiyomkaydirigubbakcemile4
duygum ama gelirsem söz sana haber verecem canım yaw.
lerenim abla üzme efkarlanma be kıyamam.O resimdeki bayan senmisin
benim Ankara da ki teyzoşuma çok benziyor.

İrna sıcaklar çok kötü birde kene ay evet neyse gitme o zaman
aman Allah korusun dikkat et kendine.

Back