• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

geldimmmm.

ama şoktayım,oğlan gelmiş ,kıyafetlerini bavullamışlar.ve almış götürmüş.ben sandımki söz felan verildi.ama :1no2: :1no2:yoookkk.babası verdik deyince.meğer böyle vermişlerr.
bugün nikah işlerine bakılcakmış,tabii kızın yerine baba imza atcak.
eyy allahım yaa,inanamıyommm...
biçeşit kaçmak gibi bişey olmuş.burnumun dibinde neler olmuş haberim yok.
allah mutlu eder artık,

böçüğüm.ne kadaaar kastın kendini canım yaa.belin ondan ağrımış.kas gevşetici iç yavrusu.
günü aynı olması önemli değil yeterki yazgın güsel olsun
duygu lereenim yohlar.yeşilim böçüğüm desdinam öpüyom hepinizi.
benim kafa boşalmış gibiyim bugün..:bbo:

tünaydın kızlar

böcük, sevindim iyi geçmesine. ablana kızma inan senin iyiliğini düşünüyordur yoksa gelir kulaklarını çekerdim onun. paylaşımlarını dört gözle bekliyoruz

irna, sen üzülme... bir şeyler yaşanacaksa, yaşanarak öğrenecek kimileri. ne yapsan boş tatlım..İnşallah mutlu olur bizler mahçup oluruz..ç... bile olsa onun seçimi

hoşgeldin yeşilim ablam merak ettim.

Bazı sabahlar deniz faslı oluyor....gelince çarşı işi, evle ilgilenip, mutfak işi de olunca ancak giriyorum. merak etmene sevindim valla şımarayım azıcık
ben de lereenimi çok merak ettim yine

ırnam ahh canım ablam benım yaa onlarda evlatlarını atese atmak ıstemezler kımbılır ama ınş hersey ı olurdu kımse uzulmez ne dıycemı bılemıyom
bende kendımı kastım sanırım yaa ondandır eve gtmekyı ısıtyom
sbhtan berı elektrıkler yok jenorator calısıyo

yorgunluktan ağrıyor belin. hem heyecan, hem terlemişsindir. hepsi üst üste böcüğüm kendine dikkat et tatlım. o güzel yanaklarından öpüyom uzat yanağını ohhhh!

İrnam valla bende şaşırdım okuyunca işte derler ya
bahtı güzel olsun diye inş. öyle olur.
Yeşilim ablam sabah denize girmek de ne güzel olur amma ooo iyi olmuş valla
lerenim evet 2 gündür falan yok heralde tabi yanlış bilmiyorsam yanılıyor olabilirm.
uğurböcüğüm topuklu ayakkabıyla uzun süre aykta kaldığın içinde ağrır belin
tabi birde irnam ile yeşilim ablanım dedikleride var.

ben geldim............herkeşler nasıl iyimisiniz .........oh oh sohbetler edilmiş...........:lepi:

hafta sonumu paylaşmak istiyorum sakıncası yoksa...........tabi.........
cumartesi aksam üzeri zil çaldı.........açtım......hakan annesi .......gelmişler.......kıyafet rezalet.....neyse ..
içeri girdiler.......ben hakanın gelcegini bilmiyordur.......kuzenin dügünü vardı....
hakanın istanbulda işi vardı oraya gitcekti...kaydirigubbakcemile4..neyse.....
benide dügüne götürmek istediklerini söylediler.........benim ne işim var dedimse........
annem tabi tabi dedi......bazen büyükler karışmıyorlarmı........anne ne işim var dedimsede ayıp dediler......
allahım ya bu ayıp kayıp işleri benı öldürüyor........kafamçokkarıştı
pazar dügüne gittik......çok güzeldi gelin de damatta mutlu olsunlar...........dügünde güzeldi.....
sonra hakanla biraz gezdik.......bu gün 3 gibi istanbula yolcu ettım..........kaydirigubbakcemile4
sonra eve gelip kk kendimi attım...........

fırtınayla kılla tüyle ilgili sohbetler etmişiniz........
sabah kendileriyle konuştuk......agdaya gitmedi sanırım bilmiyorum şükürler olsun ki benim sorunum yok....
kılla ilgili.....azıcık...aileden galibe.......genlerle ilgili.....
yerimseniben

böcükümü istemişler...........hadi hayırlısı canım.......
işallah sonsuza dek mutlu mesut olursun.........
kimbilir heyacan tepelerdeydi dimi.........
olsun güzel heyecanlar bunlar........telaş desen o ayrı ....allah böyle telaşlar versin canım.............
dügün ne zaman pisim.......
yarında söz var...........ay ben heyecanladım valla.........benimkide yaklaşıyor ne etcem bilmiyorum......
böcüküm tekrar hayırlı olsun.........
ayakkabının altına yaz tamammı sözde unutma canısı..........ŞenizŞeniz

irnam .........ne yapcaksın ablacıgım.........kaderin yazının önüne geçilmiyor sanırım.........
yada yapılan cahillikte adına kadermi deniyor bilemiyorum........
işallah mutlu olurlar........
ne diyelim sen güzel canını sıkma............opuyorumnanaktan

lereenim yok gelmemiş........destinam buralarda..........yeşilim canım ablacıgım........
herkesi öptüm........opuyorumnanaktan

irnam, yukarıdaki yazını atlamışım annnna kızı vermişler ölecene ha yazıklar olsun kızın kafası yok ailesi napsın dimi ama. bak sen de kendini yiyip bitirme olan olmuş

hoşgeldin duygucum... ne güzel uzun uzun yazmışsın hakanı falan.

böcük. belin nasıl oldu ................öpüyorum sizleri

ahh yeşilim,böçüğüm,duygum,desdinam ahhh.

sormayın yaa,sanki komşu,bir avuç tuza gelmişde,bunlarda vermiş.

düşündükce ,gözlerinin önünde giyeceklerini katlayıp bavula koyup gitmesi.

uufff ne kötü.
allah evlatlarımıza akıl fikir versin.anneyi babayı perişan etti.salak şey.gözü bu kadarmı kör olur sevdadan.
cekecek cilesi,yoksa görecek günümü var anşılmadı herkezin ağzı dili bağlanmış vaziyette.
giden gitti artık ben eşimi düşünüyom,çok hassastır bu konularda.buralardan cekip gitmeyi bile düşünür yani.
gerci benimde işime gelir keşke gitsek kaydirigubbakcemile3,
yohmu kocişime bi iş bulan emennn atlayıp gelireemm kaydirigubbakcemile3
şüförlük yapaaar,pazarcılık yapaar,besicilik,çifcilik er bişey gelir elinden kaydirigubbakcemile3

ahh ahh aslında öğretmendir kendisi ama 12 eylül ihtilalinde,ceza aldığı için istifa etmiş,sonrada büle iş arıyo işte.:çok üzgünüm:
sakın sakın işinize sımsıkı sarılın gızlaaaaarrrrr

cenem düştü :kedi:nerden nereye geldim..:kedi:

[B]hoş geldin duygum hımmm bu hakan meselesi ne gıs
benim abimim adıda hakan da o evli tabi.Ama anladım bir şey var söz gibi
yada bir adım meyil etme olayları yanem.Hayırlı olsun inşallah.

İrnam ya okuyunca bi rkez daha şaştım ya nasıl isteme gelinlikle çıkma falan yok ha
Ya Allah Allah bavulunu topluyor anne babasının yanından onlarla çıkıyor.
Töbe sanki okula gider gibi.
erkek tarafı der bari ya hevesiniz vardı sonuçta kız evlat
gelinlkle çıksın sonuçta onların şanı bu demi ya.
kıs gerçekten yazık etmiş kendine sonra ilerde başına çok kalkarlar demi?
Erkek tarafına ezmek için bir sebeb işte kısım ne
acelen var otur babanın evinde rahatmı battı ya
Ayy irnam kusura bakma ya ben de üzüldüm
kızgınlığımdan deyem valla.Öptüm seni takma kafana
oda evladı olunca anlar belkim.
[/B]

kunaydınnn suan korkuyomm yaa işçimızın bırını kene ısırmış hasekıye sevk ettıler adam ı gorunuyo ama kusma falan varmış ıkı gundr bana gosterdı bu kene mı dıe yok herhalde deıldr ddım cok kucuktu meğersem etın ıcıne gırmışş allahım sen koru ınş bıseyı yoktur

Kadifecim, Fıtınanınkızı hoş geldiniz.

Kızçelerim günaydın. Özledim hepinizi:1hug:. Eşim biraz rahatsızdı :((( Şiddetli baş dönmesi vardı kulaktan şüphelendik . Doktora gideceğiz. Umarım önemli bir şey yokturr.

Oceancım o mucize seni bulacak merak etme. Üzülme canım olumlu düşün .:1hug:

Böcüğüm hayırlısı olsun. Merak etme herşey yolunda gidecek. Dularımız seninle biliyorsun.
Şeniz
İrnacım üzülme lütfen. Hayırlısı olsun. Kısmet işi bunlar. Allah mutlu etsin. :1hug:

Destina0706 canım sende üzülme galiba hemen hemen her evde bir abla ,kardeş geçimsizliği var.:(((Artık idare edilecek neyseki bir arada değilsiniz:))):1hug:

Yeşilim kahve çok makbule geçti:1hug:

Duygu kızçem hayırlısı olsun. Çok mutlu olursunuz inşallah.:1hug:

Son düzenleme:
Böcüğüm çok geçmiş olsun. İnşallah kötü sonuçlanmaz. Çok üzüldüm:((( Haberdar edersin bizi değilmi.

Stellacım sanada günaydın,hoş geldin:))

hoşbulduk opuyorumnanaktan
2 haftadır bakmıyorum buraya ne gelişmeler olmuş
herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

leerenım gecmış olsun ınş onemlı bısey deıldır
tmm haberdar ederım haber aldıkca merak etmen

yesılım aplam al sana yanağımı uzattım :kedi: öptuuu
saol cnm ablam sanırım yorgunluktan

destıne saol cnm ama benım hıc topuklu gıymem burası catıkat cok sıcak arada ruzgar cıkıyo ondanda olabılır

ırnam iş bulursun sende bana haber et:roflol: hayrlısı olsun ınş mutlu olur

duygu gıt nan işte düğüne falan ınş darısı sana tatlım
dun halasına gttık amca dayı herkes vardı ock guzeldı aılesı bugun gelcektı belkı su saate ıst olmuslardır bugun yarın söz olcakk ınş

gününüz aydın, herşey gönlünüzce olsun

böcük nasıl oldun?o adamcağızdan haber var mı? bize yaz unutma.

lereenim geçmiş olsun tahmin ettim. "eyvah yine bir şey oldu" dedim. biliyorsun üst üste geliyor geldimi. umarım bir şey yoktur lütfen bizi habersiz bırakma

Back