Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

canım üzülme nolur :teselli:,zaten lüzümsüz bi sınav ama ne yazıkki zorunlu kılıyolar :mymeka:
nolcaksa.............okulu kazanmak için öncesinden sınav .
oku onca sene emek ver,bitir,
aydaaa bidaha bi sınav,.
zorladıkca zorluyolar.klava:
allah yardımcınız olsun.inşllah o mucize olrda sende kurtulursun canım.:teselli:

böçük kayfeleri verdimi aceb......aaaaa damadın kayfesine tuz koy demeyi unuttuuuuuuukkkk

çok sağol ablacım, artık kendimi yıpratmıyorum..
Allah sağlık versin de her işin altından kalkarım evvel Allah:Saruboceq:

ula böçüüüükk,biber haaa :roflol: :roflol:

kısss ben yine insaflıymışımmm beeeee.

adamları kavurmayımı düşünüyon nen,bak cayarlar kıs bizi yaktı diye dimedi dimeee.

sen yine tuzz koy şikeriim..kaydirigubbakcemile3

hahahahaha bibermiş hahahahaha

baktım böcüğüm çok güzeller, çiçekler, çeyizler de öyle. inşallah hep böyle mutlu ol tatlım

isteyen herkese nasip etsin ...

ne güzeldir şu günler kıymetini bilin
hepinize iyi geceler, mucuklar

tünaydııınnnn

desdinam adres cubuğundaki linki kopyalayıp,sonrada msj bölümünde link ekle yere tıklıyon,yapıştır yapıyon canım.inş.anlatabilmişimdir.

bu gece saat üçden sabaha kadar yağmur yağdı ve sarmısak işi yarına kaldı.

ayyy ayyy yeşilm,duygum böçüğüm oceanım lereenim bilir.

eltimin kızını en sonunda o çocuğa vermişlerrsenağlama senağlama senağlama
ben çok üzgünüm,biraz önce babası aradıki,artık utancıyla,kaderiyle kendi yaşasın,başa cıkamadık,ne hali varsa görsün,haberiniz olsun biz kızı verdik,dün kapınıza kadar geldim söylemeye ama utancımdan yukarı cıkamadım dedi.ayy nasıl kahroldum bilemessiniz.

sülaleden hiç kimse gitmes,nişanına düğününe,tek başlarına yapacaklar ne yaparlarsa.ooffff nolcak yaa,benim adam delirmese bari..
artık şeydende ç. akrabamız oldu,güleyimmi ağlayayımmı karıştımm kafamçokkarıştı

neyse ben oraya bi gidiyim..elim ayağım titriyo yaa,kendi kızım gitmiş gibi oldu aynı.
hadi görüşürüz

Teşekkür ederim İrnacım üzüldüm valla kıza.Konuyu tam bilmiyorum ama yaptığı yanlışı cicim ayları bitince anlar ama iş işten maalesef geçmiş olur o zaman anne ve babayı dinlemdiğine bin pişman olur.

ancak geldım
saolun canlarım beım ı dıleklerınız ıcın
ırnam ınsan kaderının onune gecılmez dertse cekılcek cekılıp gorcek yınede hayrlısı olsun
uzulme lutfenn

uğurböcüğüm naptın dün akşam merak ettim.Nasıl geçti.Dün akşam bazen aklıma geliyordun kahve yapışın falan.hihoyyyt

ayrıntılarr gelıyoo
dun saat 11 gıbı kalktım ama osaate kadr uydum sanmam evdekılerın uyanmasını bekledım kahvaltı ettık yengem sen kuafore gıt ancak yaprlar dedı
neyse 12 gıbı evden cıktım bıraz gezdım ayakkabı corap falan aldım aksama resımde eklerım sıze
kaufore gttım 3,5 cıktım ağda yaptrdım cok canım acıdı ama sonrası cok rahattı tavsıye ederım
4te evde oldum bu arada yağmur felaket yağdı ben cıkarken durdu sacımı bısey olmadı
sonra eve geldım poğaca kurabıye falan yaptık evı sıldım derken aksam oldu 8:30da gıyındım 9da geldıler cok kabaalıklardı 10 11 kısı hatta 2 kışı asağıda bekledıler kalabalık yapmayalım dıyeymış
neyse benımkı en son gırdı cıceği bana vercektı ama ablamdavrandı o aldı uyus sonra ablam bıraz kıllık ettı babamda etkısınde kaldı ılla baban gelcek dedı
suan yoldalar cok sukur bı suru iş guç hastalıkla uğrasırken o kadr yoldan gelmelerıne cok sevndımannası ve babası gelıyo annesı cok rahatsız
yarın belkı söz olur en gec carsamba
bu arada carsmaba 1 tmmuz ve ben gecen yıl tam 1 temmuzda ayrılmıştım sözlumden aynı gun sözlencem demek oluyo allah hayrlısını versın ayy cok heycanlıyım aklıma bısey gelmıyo sorun anlatım
akrabalrı cok tatlı sureklı benı öptuler cok guzel masallah dedıler
cok yorulmuşum dun belım cok ağrıyo

hayırlı olsun güzel geçmiş.
Baban varken ablan niye karışıyor anlamadım.Demekki
her ailede böle bir kardeş çıkıyor yani.Boşver canım.Sen anlatınca ben o günlere gittim bunlar
çok güzel tatlı telaşlar .İnşallah çoook mutlu olursun.hihoyyyt[
resimleri merak ettim.Koyunca bakarıs inşallah.Şeniz/B]

saol cnm darısı tum ısteynlerın basına
bu arada belım felaket ağrıyoo aksam olsun artık uymak ıstıyorum

tünaydın kızlar

böcük, sevindim iyi geçmesine. ablana kızma inan senin iyiliğini düşünüyordur yoksa gelir kulaklarını çekerdim onun. paylaşımlarını dört gözle bekliyoruz

irna, sen üzülme... bir şeyler yaşanacaksa, yaşanarak öğrenecek kimileri. ne yapsan boş tatlım..ınşallah mutlu olur bizler mahçup oluruz..ç... bile olsa onun seçimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…