O mucize olacak ve seni bulacak..Unutma tatlım.....Hayırlısıysa
merhabalar ablalarım, kardişlerim..
büyük bi maratondan çıktım, sınavımı atlattım ama iyi atlattım diyemiciim maalesef mafoldumben
çok kötü geçti sınavım, artık bir mucize olmasını bekliyorum..senağlama
herkesler iyidir inşallah..
sevgilerimle...
canım üzülme nolur :teselli:,zaten lüzümsüz bi sınav ama ne yazıkki zorunlu kılıyolar :mymeka:
nolcaksa.............okulu kazanmak için öncesinden sınav .
oku onca sene emek ver,bitir,
aydaaa bidaha bi sınav,.
zorladıkca zorluyolar.klava:
allah yardımcınız olsun.inşllah o mucize olrda sende kurtulursun canım.:teselli:
böçük kayfeleri verdimi aceb......aaaaa damadın kayfesine tuz koy demeyi unuttuuuuuuukkkk
tünaydııınnnn
desdinam adres cubuğundaki linki kopyalayıp,sonrada msj bölümünde link ekle yere tıklıyon,yapıştır yapıyon canım.inş.anlatabilmişimdir.
bu gece saat üçden sabaha kadar yağmur yağdı ve sarmısak işi yarına kaldı.
ayyy ayyy yeşilm,duygum böçüğüm oceanım lereenim bilir.
eltimin kızını en sonunda o çocuğa vermişlerrsenağlama senağlama senağlama
ben çok üzgünüm,biraz önce babası aradıki,artık utancıyla,kaderiyle kendi yaşasın,başa cıkamadık,ne hali varsa görsün,haberiniz olsun biz kızı verdik,dün kapınıza kadar geldim söylemeye ama utancımdan yukarı cıkamadım dedi.ayy nasıl kahroldum bilemessiniz.
sülaleden hiç kimse gitmes,nişanına düğününe,tek başlarına yapacaklar ne yaparlarsa.ooffff nolcak yaa,benim adam delirmese bari..
artık şeydende ç. akrabamız oldu,güleyimmi ağlayayımmı karıştımm kafamçokkarıştı
neyse ben oraya bi gidiyim..elim ayağım titriyo yaa,kendi kızım gitmiş gibi oldu aynı.
hadi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?