• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delta hastanesine gidenler yardım lütfen

kardelencicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
208
2
96
43
İstanbul
merhaba
şuan gittiğim doktordan hiç memnun değilim çok ilgisiz ve 22 haftalık hamileyim doktor değiştirmek istemiyorum ama canım çok sıkılıyor bu duruma ve bana yakınlarda delta hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum ama doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz

Maltepe tarafındaki Delta Hastanesi'nden bahsediyorsunuz sanırım. Benim arkadaşımın doktoru da Hakan Bey'di. Çok memnundu, doğumunu da yaptı, oğlan kocaman oldu şimdi gerçi:)

bende bu cuma gıttım Hakan Bey e .ılgılı ve dıkkatlı geldı bana.
daha cok bılgısı olan paylasabılır mı ?

merhaba bende adateepde oturuyorum en yakın hast. delta üçlü testim var haftaya hakan beyi öneriyorsunuz sanırım? bilgi verebilir misiniz lütfen

merhaba 20. haftamdayım koşuyolu medipole gidiyordum doktorum leyla altuntaştı.Fakat medipol eskisi kadar sakin değil çok kalabalık devlet hastanesi gibi doktor fazla ilgilenemşyor ve doğum fiyatları çok uç noktalarda şimdi deltada sevgi hnma gidiyorum oldukça tatlı bir bayan.Hakan beyde var orada onuda çok tavsiye ediyorlar ama her bayan erkek doktora gitmek istemez..

merhaba
şuan gittiğim doktordan hiç memnun değilim çok ilgisiz ve 22 haftalık hamileyim doktor değiştirmek istemiyorum ama canım çok sıkılıyor bu duruma ve bana yakınlarda delta hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum ama doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz

merhaba canım o hasteneyi bilmiyorum ama sana kendi doktorumu tavsiye ediyorum çok tatlı bi bayan onun sayesinde hiç anlamadan normal doğum yaptım,üsküdar yunus emre hastanesi doktor selma nihan karakaya mutlaka tavsiye edrim ilgi alaka harika özllikle doğumda ebem olsun doktorum olsun acayip rahatlattılar ve bi sn bile beni yanlız bırakmadılar iki saat sürmedi doğumum iğne yaptırmaktan bile korkarım normalde ben normal doğum yaptım kimse inanamıyor :))

Back