Delirmek üzereyim ,Yetişin..

Benim de evim stüdyo, minicik bi ev
Balkonunuza uzanan sarmaşıklara geliyor olabilir mi o üvezler?

Evet bende onu merak ediyorum açıkçası ama kapıyı açıp dikkatli baktığımda da görmüyorum.günlerdir açmıyorum çöpe birşey atıp hemen kqpatıyorum ama değişme olmadı.eski erk arkadaşımın evi sırf yeşilliğin içindeydi yemyeşil bahçesi vardı orda böyle birşey olmuyodu mesela.Benim önceki şehir içindeki evimde 3 kişi yaşıyorduk çöp fazla kalmış bunlardan olmuştu şimdi hatırladım ama çöpü atınca hemen gitti bitti.Ben hem burda çöp tut uyorum hem bir sürü öldürdüm neden bitmiyor ((

Evi baştan aşağı bir ilaçlatsanız, belki yumurtlamıştır dedikleri gibi...
Benim de evimin banyosu kokuyor gider kokuyor sürekli temizlemem lazım.
Özgürlük için ödediğimiz küçük bedeller diyelim

En iyisi ilaclat istersen daha yaz gelmeden üvez vs olursa yazın hamamböceği vs olur en azından önlem alırsın komsularinda var mı acaba.

Anladım. O zaman dışardan geliyorlar demekki.
Pazar spesiyali içinde şart değil salam,sucuk,sosis. Zeytin,domateste gayet tatmin edici oluyor hatta mısır ve tavada kavrulmuş mantar ve kekiklede muazzam olur. Vejetaryen pizza gibi

Çok hoşuma gitti tarifiniz mutlaka haftasonu denicem Teşekkürlerrr

Evinizi ilaçlatın..1 gün evin içerisine giremezsiniz sadece..kesin çözüm

En iyisi ilaclat istersen daha yaz gelmeden üvez vs olursa yazın hamamböceği vs olur en azından önlem alırsın komsularinda var mı acaba.

Hanımlar evi ilaçlatamam hem burda çok pahalıdır,hem ilaçlayacak adamı nerden bulacağomı bilmiyorum ve o tarz yerlerde çalışanlar ingilizce de bilmiyor anlaşamayız hem de kiracı kabul etmez.(ben kiracının kiracısıyım bu ev onun sorumluluğunda) evin boyasına bilmemnesine zarar gelir gerekçesiyle..ben ev tipi sprey almış sıkıcaktım eski ev de diğer odada yaşayan aptal mahluk ilacı görebilirmiyim sağlığa zararlı mı ya da eve zarar verir mi bakmam lazım demişti..böyle de beyinsizler var

balkon için olanlar mıknatıslı oluyor.. ortadan girip çıkıyorsunuz kendi açılıp kapanıyor..

balkon için olanlar mıknatıslı oluyor.. ortadan girip çıkıyorsunuz kendi açılıp kapanıyor..

Evet ama bu öyle bir kapı değil duvar yerine balkon kapısı yapmışlar boydan boya bugün öldürdüklerimden sonra pek gözüken olmadı inş bitmişlerdir cidden çıldırcam

Yurtdışında misin.

Kendimce şöyle bir çözüm geliştirdim sevgili forum kurtlarım:)

Dünyanın en düzensiz ve dağınık insanı olan ben,artık yapmayı düşündüğüm yemeklerin ve alınacak malzemelerin listesini tutuyorum..

Bugün hayatımda ilkkez pilav yaptım.Basmati pilav..

Aslında köri soslu tavuk yanına da pirinç haşlıcaktım , sonra annem dene pilavı dedi..ve sanırım hayatımda yediğim en güzel pilavlardan biri oldu..hem inanılmaz lezzetli hemde kıvamı tane tane ve tam yerinde..resmen acemi şansı oldu.Anneme yapmaya kalktığımda birdaha bu şekilde tutacağını hiç sanmıyorum..öğlende köri soslu tavuğumu hazırlıcam çünkü henüz tam çözünmedi

Uçuşan yaratıklar aşırı azalmış olmakla beraber ne yazik ki hala mevcutlar..

2 gün yoklardı ama ben ketcaplı bir tabagı hemen yıkamayınca(gerci üstünde pecete örtülüydü) cogaldılar sanki..

Yemek olayı hiçte kafamda büyüttüğüm gibi birşey değilmiş,yemek yapmak çok basit..tabi çok zor yemekleri istisna tutuyorum

Benim eve de dışarıdan geliyor o üvez dediğin. Çok sinir. Dışarıda olduğu için, eksilmiyor da. Bitiyor, camı açıyorsun, yine üşüşüyor. Ben her evi süpürürken tavanı da süpürüyorum, süpürgenin ucunu çıkarıp. Süpürge çekiyor onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…