- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi WanttobeGeek1
-
Hayırlı olsun eviniz.Yesillikten geliyordur tabi,caresini bilmiyorum.
Yemek işine gelince fazladan basit seyler yapıp buzluga atabilirsin.
Donmus yemekler alabilirsin,türkiye de var mı bilmiyorum. Donmus normal yemekler oluyor,lasagne,tavuklu makarna vs.
Karnım acıktı ha bi mutfaga ugrayım
Kolay gelsin sana canım,sıkma canını
Camlariniza tel taktirabilirsiniz. Gucunuz yetmezse tulbent bezinden yapip velcro ile yapistirabilirsiniz.
Sadece ucakta duduklu tencerede tavuk, et, sebze haslanailir, corbalar yapilir.
Moduler sekilde yiyecek hazirlayip bir kismini tuketip kalanini dondurabilirsiniz.
HAslanmis pirinc, nohut, mercimek, pismis domates-biber karisimi, kucuk kavanozlarda dondurabilirsiniz.
Tavuk, et, balik kucuk posriyonlarda dondurabilirsiniz.
Youtube'da haftalik yiyecek hazirlama videolari var, boylece vakit kazanabilirsiniz.
Kısır yaparsın, yumurta,makarna, salata aslında basit olan herşeyi yapabilirsin.
Üvez ne bilmiyorum da bahsettiğiniz şey güveyse biyere yumurtlamış olabilir
Kavanozların bakliyatlarınız varsa onların oralara bakın kapalı kuytu yerlere
Tavada borek yapabilirsin
Üvez nasıl birşeydir,nerden gelir bir bilgim yok.
Sigara böreği ve paçanga fazladan sarıp dondurucuya atabilirsiniz.Ocakta imkanlar kısıtlı hamur işinde.Ancak pişi falan yapılır he bide fincan da kek güzel oluyor.
Bocekte var.sinek gibi birsey küçük öyle biliyorum.Uvez küçük kirmizi top gibi olan bitki degil mi? Bocek falan değil yani? Cama tel falan taktirin bence
Yesillikten geliyordur eski evim 1.kattı sağı solu bahçe. Asma vb .sinek çok olurdu ozellikle küçük Sineklerden dokunduğu yeri yakar ve kasindirirdi.Paçanga ne yazik ki çok sevsem de sosyal ortamda yiyemem ama sigara böreği düşündüm bende..sigara böreği,kısır,patates salatası aklıma gelenler
Ben netten yazinca bitki olani çıktı. Demekki böcek formu da varmışBocekte var.sinek gibi birsey küçük öyle biliyorum.
Tava böreği,krep ve pankek aklima yeni gelenlerPaçanga ne yazik ki çok sevsem de sosyal ortamda yiyemem ama sigara böreği düşündüm bende..sigara böreği,kısır,patates salatası aklıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?