• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliriyo muyum?

şuan içimi çok rahatlattın. günlerdir yutkunma testi yapıyorum boğazım berbat durumda. antidepresana başladım bacaklarımda seğirmeler oluyo ve antidepresanda bu normalmiş ama ben bunu bile kuduza bağlıyorum. evet nefessiz kalarak ölmek beni çok korkutuyo düşüncesi bile korkunç.
CaniM benim psikiyayrik ilaclar seker degil ki kafana gore alip basla kafana gore birak.
Isleri iyice sarpa sararsin.
Belli ki takintili birisin ve bi asamaya kadar takintilar normal olsa da bi yerden sonra destek gerekebilir. Bu cok normal bisey.
Bence bi psikiyatristle gorus. Psikologla degil ama gerekirse sonra psikologtan da destek alirsin.
Bir de burda bikac yorum okudum. Paranoyak misin yahu git bi igne vurun gecer cevaplari var :)
Ne acaip insanlarsiniz yahu.
Kiz zaten farkinda engel olamadigi icin psikoloji ruh hastaaliklari altinda acmis konuyu sayin cok saglikli insanlar. Masallah gercekten cok saglikli bir beyne sahipsiniz siz

Ne zor ya. Ben de takıntılıyım.
O hastalık düşüncesi bir geldi mi geçene kadar insanı süründürüyor.

Yalnız yarasadan kuduz olan kaç kişi vardır ki bu dünyada. Onu bilemedim.

şuan içimi çok rahatlattın. günlerdir yutkunma testi yapıyorum boğazım berbat durumda. antidepresana başladım bacaklarımda seğirmeler oluyo ve antidepresanda bu normalmiş ama ben bunu bile kuduza bağlıyorum. evet nefessiz kalarak ölmek beni çok korkutuyo düşüncesi bile korkunç.

Sakın korkma dediğim gibi insan beyni çok acayip neredeyse tüm belirtileri göstertebiliyor ben su filan içemiyordum korkuyordum ne uyku vardı ne bir şey yatakları tekmelediğimi biliyorum. ya insanın boğaz kasları kasılır mı, benim kasılıyordu.. Sonra iğne yaptırdım o zaman da korkum geçmedi, yalan söylüyorsunuz bana iğne yapmadınız dedim hemşireye hem yapmış olsanız da çok geç artık dedim:) netten araştırıyordum literatürde 19 sene sonra kuluçkasını tamamlayan kuduz vakası bile görmüştüm. Ay ne kötü günlerdi.. Hatta sınıf arkadaşım hocanın bedazzld neden okula gelmiyor uzun süredir sorusuna kuduz olduğunu düşünüyor diye cevap vermişti:) Şimdi gülüp geçiyoruz tabii:) Ortam değiştirmek, kalabalık eğlenceli yerlerde bulunmak ve kafa dağıtmak işe yarayabilir ben izmire dönüp annem babamla vakit geçirince durum kendiliğinden düzeldi.

Bu arada o yutkunma olayını uzun süre yapınca artık gerçekten yutkunurken acımaya başlıyor,o yüzden lütfen yutkunup durmayı bırak bir de antidepresanı doktora görünmeden kafana göre kullanma lütfen, zaten normal durumlarda bile 2 haftaya etkisini ancak gösteriyor o ilaçlar.

Back