deliriyo muyum?

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
merhaba. 12 gün önce elime uçlu kalem battı ve arkadaşlarla dalga geçince tetanoz falan gülüp geçtik. daha sıonra ben bunu kafaya takmaya basladım ve tetanoz belirtilerini araştırdım ve hepsini kendimde bulmaya çalıştım. 4 gün önce tetanozdan öleceğime o kadar emindim ki. neyse ki o geçti sayılır. şimdi ise kafama kuduzu takıyorum. bayramdan 6 gğn önce uyandıgımda salonda dönen bi yarasa vardı ve hemen çıkardık. hiçbiyerimde ısıırk izi yoktu buyuk ihtimalle uyudugum odaya girmedi bile çünkü girse bikaç eşya dökülürdü ve ben sese uyanırdım. neyse uyanında kolumda sinek ısırığı vardı. şimdi ben bu sinek ısırığını ya yarasa yapmışsa diye deliriyorum. ya kuduz olursam? tanıdıgımız doktorlarla konusturdu ailem. hepsi ısırığını hissederdin ve öyle bişey olsa açık yara olurdu ve emin ol farkederdin diyo. ama ben bir türlü rahat edemiyorum. surekli vücüdumu dinliyorum ve bir şeyler buluyorum. ölürsem naparım diye düşünüyorum. sizce benim sorunum ne, tedaviye ihtiyacım var sanırım

ne kadar paronayaksiniz ..

Gidin bir igne vurunun kurtulun ..

Cikar aklindan bu kuruntulari bi kalem batmayla tetenozla alakali arastrma yapilir mi..rahat ol

Obsesifsin tedavi olman lazım ama çözüm yok bence kendini dinlememeye çalış, ben 2 yıl ilaç kullandım düzeldim aöa ilacı bıraktıktan 2 yıl sonra yine başladı şimdi dinlemiyorum kendimi bazen ataklar geliyor sakinleşmeye çalışıyorum

ataklar derken nasıl yani açıklar mısın

okb takıntı, hastalık hastası olmuşsun ve anksiyete bozukluğu (kaygı bozukluğu) düşünceleri kontrol edememe, kendimden biliyorum. ilerletmeden psikiyatrist tavsiye ederim. alt yapıda olup genelde herhangi bi olayla hortluyor bu meret. uzun yıllardır çekiyorumda siz çekmeyin diye uyarıyorum.

ünüversitede yurtta bir arkadaşım,arkadaşına verdiği kitabın arasında bulduğu boş sayfa ile ilgili epey seneryo anlatmıştı bize.şaka yapıyor sanmıştık.sonra şizofren olduğu ortaya çıktı öncesinde gayette normaldi.o boş sayfa ile ilgili ne yorumlamalar yapmıştı.aklıma geldi.takıntı gibi duruyor sizinki de.halk arasında ki,hastalık hastalığına benziyor sanki.

Önce bir psikiyatrist, sonra enfeksiyon hastalıkları uzmanıyla görüşmenizi öneririm. Sıralamayı bozmayın, enfeksiyoncunun emeği boşa gider yoksa..

Geçmiş olsun

check up da belli oluyor mu ki dediğim hastalıklar? belirtiler ortaya çıkana kadar anlaşılmıyo diye biliyorum
hani sen bi kuruntudan kurtulup diğerine kapılıyosun ya tüm vücudunu bi muayeneden geçir hiç bişeyin olmadığına emin ol. merak etme erken teşhis herşeyi ortaya çıkarır.

Canim hayati kendine zehir etme zaten olucez ...belki 80 yasina kadar yasayacksin boyle omurmu geçer...hasta olsan bir belirti olur elbette hastaneye gider tahlil test yaptirirsin...yani insan düşününce urkuyor ölüm hic bilmediğimiz birsey ama ztn ölmüş olucaz , allah gunahlarmizi affetsinki çok kotu şeylerle karsilasmayalim hayirli ameller isleyelim inşallah.

takıntı olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum ama kafamda hep ya hastaysam gerçekten ölüceksem diye bi düşünce var. emin olmamak beni delirtiyo

Kendinizi telkin etmeniz güzel bir şey, ama belki de yoruyosunuz kendinizi tek başınıza aşmaya çalışarak.

Her şeyi tek başımıza halledemiyoruz.

Bu takıntılar da ne yazık ki üstünde durdukça artan şeyler.

O yüzden geciktirmeden ve mutlaka gidin doktora.

E gidin asi olun kurtulun tetanoz asilari 3 yil gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…