delirdim galibaaaaa

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
arkadaşlar öğlen 8 den 10 a kadar su almadım ve ovulasyon testi yaptımm. o an birkaç dk bekledim yoktu birşey..eve geldim tam çöpe atacakktım ki teste tekrar baktım 2.çizgi varrr...(biliyorum testin üzerinde de 10 dk dan sonraki sonuçlar geçersizdri diyooo....
şimdi 1 saattir sıvı almadım bi gebelik testi yapim de bu sefer de kendi kendimi aldatnmaktan vazgeçeyimmm...sağlıklı sonuç verir mi sizce

10 mart beklenn regl tarihiiiii

tam olarak neyi ogrenmek istiyorsunuz bi ovulasyon testi yaptim demissiniz sonrada gebelik testi yapsam cikarmi demissiniz:44:

ovulasyon testini, gebelik şüphesiyle yaptım tek çizgiydi ama 5 saat sonra baktığımdA ÇİFT ÇİZGİ OLMUŞŞŞ..
tabi 5 saat sonra da olsa beni gördüğüm sonuç heyecanladırdı.. şimdi 1 saat su almadığım için gebelik testini ypsam net sonuç çıkarmı diyorummmmm

Kusura bakmayin is, guc ,ufaklik derken beynim dondu idraak edemiyorum resmen benim bildigim ovulasyon testi yumurta catlayip catlamadigini ogrenmek icin degilmi cift cizgi ciksa bile gebelik olmazki:44:ama suphem var hamilemiyim diyosaniz beklenen tarihiniz sanirim 10 mart bence biraz daha bekleseniz iyi olur yada kan testi yaptirin

Canım ben dün sabah yapmistim test hic bir sey cikmadi. Bu akşam da silik çizgi çıktı tabi hamilemiyim hala emin değilim ama adet günüm yarın yapsanda cikmaz yani.

Elinde ovulasyon testi varsa bir daha dene sanırım o konuyu okudun. Ben onu da yaptım ondada çizgi silik çıktı.

hiç önemli değil zararı yok bir daha da anlatabilirim..(cevap verdiğin için teşekkür ederim her şeyden önceee)
ovulasyon testinde ben 12 .günümde çift çizgiyi gödüm adetime 4 gün kala tekrar yumurtlamayacağım için ov.testininde sonraki göreceğim çift çizginin gebeliğe yorulabildiğini öğrendim....:44::44:
gebelik testi içinde sabbah idrarı tavsiye ediliyor ama ben dayanamadım şimdi de yaptım gene TEKKKK.ve gene hayırlısııııı

Son düzenleme:

bu arada ufaklık dediğinize göre ANNE siniz...şanslısınız (şu an ağlamak geliyo içimdennnnnnnn.çünkü çok sıkıldımmmm beklemekten ve umutlarıımın kırılmasındannn..Allah bütün anneleri korusunnnnn

Ovulasyonla yapilan gebelik testini ilk sizden duydum hic bi bilgim yok bisey diyemiycem o konudaama insallah hamilesinizdir diye dua edebilirim ancak benim 4 yasinda canavar bir oglum var suanda Allah tamamina erdirirse 8 haftalik hamileyim tum kalbimle diliyorum isteyen herkeze Allah anne olmayi tattirsin .Yasiniz kac bilmiyorum ama daha yeni evli sayilirsiniz umutsuzluga kapilmayin inanin ki herseyde bir hayir var .Bir bakarsiniz ki allahim hic ummadiginiz anda bu mutlulugu bahseder size.Sevgiyle kalin

Merhaba;
Ovulasyon testi ile gebeliğinde tespit edilebileceğini okumuştum fakat benim okuduklarım iki çizginin de yumurtlama dönemindeki gibi koyu olması.
Sizi üzmek istemem çünkü sizi çok iyi anlıyorum bende istiyorum bebğim olmasını ve ümitleniyorum.Adetinizinde vakti varmış azcık sabredin umarım hamilesinizdir.Allahtan hayırlısını dilerim sizin için.

Ovulasyon testindeki iki çizginin de kopkoyu çıkması lazım. Silik olmaz, daha sonra beliren çizgi hiç olmaz.İkisi de aynı koyulukta olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…