- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Şahsen farklı konular olduğunu düşünüyorum. Biri aynı iş yerinde çalışırsak ne düşüneceği, biri ise saplantımdan nasıl kurtulacağım..Sendeki saplanti + elde etme hissi .. Dipnot: evet belki admin değilim ben karar veremem ama arkadaşım kaç konu actin Allah aşkına bari parmaklarına sahip çık bir açtığın konu üzerinden ilerle ...
Ee ben farklı mevzular görüyorum. Sizi bu kadar rahatsız eden mevzu ne çözemedim hala. Aynı anda aynı konuyu bilmem kaç kere açsam tamam da..
Konu
Delilik mi bu? Nasıl kurtulacağım?
Sık sık olan bir durum değil bu. Mesela bu sefer 8 yıl sonra oldu. Aşık oluyorum ya da öyle zannediyorum. Onu görme ihtimaline doğru yürürken bile...
Konuyu açan: ecehanim, 4 dakika önce, Mesaj sayısı 2, Görüntüleme : 3, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
Eski Sevgiliyle Aynı Yerde Çalışmak
Daha ilişkimizi bitireli 1 hafta olmadı. Hatta net bir şekilde oturup bitirmedik bile. Çok tutkulu, kısa bir ilişkimiz oldu. Fiziksel anlamda...
Konuyu açan: ecehanim, Bugün 00:58, Mesaj sayısı 49, Görüntüleme : 385, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
Konu
Beni kullandığını düşünmesin istiyorum..
Dün bir konu açmıştım. Sevgilimin dışarıda boynunu morartmıştım. Dindar bir aileler ve annesi ölümü gör o kızla görüşürsen eğer falan demiş. Ne...
Konuyu açan: ecehanim, Pazar 14:55, Mesaj sayısı 176, Görüntüleme : 7.408, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (Durum :Kilitli
Konu
Derdimin bir dermanı var mı ki?
Uzun zamandır deliler gibi aşık olduğum ALLAH aşkına bi dur bi yerde bi konunda sabit durr birini çözüme ulastiramadan hoopp farklı konuların ortaya çıkıyo. ..
Hayatımda ilk defa aynı gün içinde 2 konu açtım. Kaldı ki bu mecrayı da sık kullanan biri değilim. Bir problemim olduğunda bazı mantıklı insanlar gelir fikir verir diye yazıyorum.5 dk sonra,yeni acacagıniz konuya yazarım olmaz mı?
Sonunda Fi izleyen birine denk geldim :)Av mısın avcı mı? Katil misin kurban mı?
:)) şaka bi yana yapma kendine bunu. Takıntılısın hem de aşırı. Git psikiyatriste tedavi ol. Böyle hem karşındaKi insanları kaçırırsın, hem mutsuz olursun. Altı üstü bi erkek yani, evlenince mağara adamına dönüşecek diğerlerinden biri işte...Sonunda Fi izleyen birine denk geldim :)
Avcıyken ava dönüşenim galiba ben.
Psikolog haklamaz, ilaçlı tedavi şart diye mi psikiyatrist dediniz? :/:)) şaka bi yana yapma kendine bunu. Takıntılısın hem de aşırı. Git psikiyatriste tedavi ol. Böyle hem karşındaKi insanları kaçırırsın, hem mutsuz olursun. Altı üstü bi erkek yani, evlenince mağara adamına dönüşecek diğerlerinden biri işte...
13 yaşında oldu ve yeniden 21 yaşımda oldu, Gerçi 13 yaşında bu tarz bir şeyler hissettiğimle şimdi çok iyi dosttuz.En son 13 yaşınızda oldu yani bu... Himmmmm bu her şeyi açıklıyor aslında
Yoo hayır eğer ilaç kullanmak istemiyorsan önce terapi bi dene, gerekirse ilaç kullanmaktan çekinme ama, nasıl fiziksel olarak hastalandığımızda mecburen ilaç kullanıyorsak ruhsal hastalıkta da kullanmamız gerekebilir. Tedavi ol, bu inkar edilecek çekinilecek bir şey değil, aslında hepimizin farklı sebeplerle ihtiyacı var...Psikolog haklamaz, ilaçlı tedavi şart diye mi psikiyatrist dediniz? :/