Delilik mi bu? Nasıl kurtulacağım?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Sık sık olan bir durum değil bu. Mesela bu sefer 8 yıl sonra oldu. Aşık oluyorum ya da öyle zannediyorum. Onu görme ihtimaline doğru yürürken bile kalp atışlarım 170'leri dahi görüyor.
Onun benim olması için planlar, planlar, planlar, entrikalar.. Daha birkaç saat önce milletin iş başvurusu yapıp aylarca yanıt beklediği yere kılı kırk yararak 1 saatte kabul edildim.
İçime öyle bir şey giriyor ki beynimi, kalbimi başka bir modda çalıştırmaya başlıyor. Her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor.
Buluşunca bu yoğun duygulardan eser kalmıyor, hani hoş bir durum ama ayaklarım bulutlara da değmiyor.
Can Manay'ın kadın versiyonu gibi hissediyorum kendimi.
Aşk mı, saplantı mı; elde etme hırsı mı? Nasıl kurtulacağım bundan?

Bana da elde etme hırsı gibi geliyor da elde ettikten sonra sıkılıp bırakma isteği var mı? Aman bunu uğraşıp aldım ama hiç de bir şeye benzemiyormus nasıl kurtulsam düşüncesi var mı mesela?

Sendeki saplanti + elde etme hissi .. Dipnot: evet belki admin değilim ben karar veremem ama arkadaşım kaç konu actin Allah aşkına bari parmaklarına sahip çık bir açtığın konu üzerinden ilerle ...
Şahsen farklı konular olduğunu düşünüyorum. Biri aynı iş yerinde çalışırsak ne düşüneceği, biri ise saplantımdan nasıl kurtulacağım..
Forum kurallarında bir kısıtlama olduğuna dair herhangi bir şey okumadım. Siz benden sıkıldı iseniz konularıma bakmamayı tercih edebilirsiniz.

Ee ben farklı mevzular görüyorum. Sizi bu kadar rahatsız eden mevzu ne çözemedim hala. Aynı anda aynı konuyu bilmem kaç kere açsam tamam da..

5 dk sonra,yeni acacagıniz konuya yazarım olmaz mı?
Hayatımda ilk defa aynı gün içinde 2 konu açtım. Kaldı ki bu mecrayı da sık kullanan biri değilim. Bir problemim olduğunda bazı mantıklı insanlar gelir fikir verir diye yazıyorum.
Şikayet edebilirsiniz açtığım konuları, adminler bir sorun varsa gereğini yapar.
Yanıt vermemeyi, başka bir konuya göz atmayı seçebilirsiniz.
Usturuplu, yardımcı olacak bir şekilde yanıt verebilirsiniz.
Bunlar seçenekleriniz iken anlamadığım kendince haklı(?) nedenlerinizle bir tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi geliyor.

Sonunda Fi izleyen birine denk geldim :)
Avcıyken ava dönüşenim galiba ben.
:)) şaka bi yana yapma kendine bunu. Takıntılısın hem de aşırı. Git psikiyatriste tedavi ol. Böyle hem karşındaKi insanları kaçırırsın, hem mutsuz olursun. Altı üstü bi erkek yani, evlenince mağara adamına dönüşecek diğerlerinden biri işte...

BDV okuyup halime sukrediyorum, neler gordu bu gozler, senin konuna da yazdım daha 2 gun once, akıl almak icin yaziyorlar yine kendi bildiklerini okuyorlar, KK olmasa bu kadar kendini degersiz goren, asagilayan, akli bir karis havada kadınların oldugunu bilemezdim. Buraya akıllıca yorum yazan kadınlar benim hayatimda cok sey degistirdi, fakat bazıları anlamamakta israrciysa denecek birsey yok, 21 yasında kafalar nato kafa nato mermer...

Not: 23 yasındayim ve olanları hayretle okuyorum

Psikolog haklamaz, ilaçlı tedavi şart diye mi psikiyatrist dediniz? :/

Fi izlemiyorum çünkü 3 kitabını da okudum ve okuduğum şekilde kalmasını istiyorum. İlk bölümüne baktım bir de sanırım sekizinci bölüme. Kitaptaki ayrıntılar güzellikler yok gibi .Neyse o tamamen ayrı bir konu. Benim merak ettiğim mülakatla alınan bir işe mi girdiniz? Bunu baya merak ediyorum hem mülakata girenlere de yardımı olur. Bayaaa hem de.

Psikolog haklamaz, ilaçlı tedavi şart diye mi psikiyatrist dediniz? :/
Yoo hayır eğer ilaç kullanmak istemiyorsan önce terapi bi dene, gerekirse ilaç kullanmaktan çekinme ama, nasıl fiziksel olarak hastalandığımızda mecburen ilaç kullanıyorsak ruhsal hastalıkta da kullanmamız gerekebilir. Tedavi ol, bu inkar edilecek çekinilecek bir şey değil, aslında hepimizin farklı sebeplerle ihtiyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…