Delilik mi bu? Nasıl kurtulacağım?

Fi izlemiyorum çünkü 3 kitabını da okudum ve okuduğum şekilde kalmasını istiyorum. İlk bölümüne baktım bir de sanırım sekizinci bölüme. Kitaptaki ayrıntılar güzellikler yok gibi .Neyse o tamamen ayrı bir konu. Benim merak ettiğim mülakatla alınan bir işe mi girdiniz? Bunu baya merak ediyorum hem mülakata girenlere de yardımı olur. Bayaaa hem de.
İnan hiç bir fikrim yok. Normalde çağırıp saçma sapan sorular soruyorlar. İşte nerelisin, nerede çalıştın falan fıstık gibi. Ben direkt bölge müdürleriyle iletişime geçtim. Bakalım.

Benim de zamanında kafama taktığım birisi vardı, sonra iki yıl boyunca bana kötü şeyler yaşattı.
Bugün bile en büyük pişmanlıklarımdan bir tanesidir.

Değil ilişki yaşamak, tanıdığıma bile pişman olmuştum.

Birkaç yıl geçince ona aşık değil de saplantılı olduğumu anladım, bence sizin de öyle olduğunu hissettim, yanlış anlamayın.

Sizi seviyorsa zaten gelecektir.

Bu sözü çok seviyorum.

“Beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz.”
Shakespeare

Benim de zamanında kafama taktığım birisi vardı, sonra iki yıl boyunca bana kötü şeyler yaşattı.
Bugün bile en büyük pişmanlıklarımdan bir tanesidir.

Değil ilişki yaşamak, tanıdığıma bile pişman olmuştum.

Birkaç yıl geçince ona aşık değil de saplantılı olduğumu anladım, bence sizin de öyle olduğunu hissettim, yanlış anlamayın.

Sizi seviyorsa zaten gelecektir.

Bu sözü çok seviyorum.

“Beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhu koyup aşk sanıyorsunuz.”
Shakespeare

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Keşke bende sadece bir kişiye karşı böyle bir durum yaşasaydım. Biliyorum ki bu çocuktan sonra da başkasına yaşayacağım böyle bir hissi, durumu. Bunu çözmem gerek galiba. Kişilerle alakalı değil de, benimle alakalı bir durum.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Keşke bende sadece bir kişiye karşı böyle bir durum yaşasaydım. Biliyorum ki bu çocuktan sonra da başkasına yaşayacağım böyle bir hissi, durumu. Bunu çözmem gerek galiba. Kişilerle alakalı değil de, benimle alakalı bir durum.

Bir şey değil, sizinle ilgili bir sorunsa o zaman psikoloğa gidebilirsiniz. Umarım mutlu olursunuz.

İnan hiç bir fikrim yok. Normalde çağırıp saçma sapan sorular soruyorlar. İşte nerelisin, nerede çalıştın falan fıstık gibi. Ben direkt bölge müdürleriyle iletişime geçtim. Bakalım.
Nerelisin nerede calistin falan fıstık sorular sormuyorlar yalnız . Baya farazi sorular soruyorlar. Ne güzel bölge müdürü ile iletişime geçip iş bulma olanağınız var ise bu devirde hiç erkek arkadaş ile falan uğraşmayın.

Arkadaşım sen onu bunu bırakda acilen bir psikoloğa git. Zira hiç iyi değilsin.
Bütün konuların birbirinden falso.
Hepside bariz palavra zatende o meseleye girmeyelim şimdi.
Trollsen komik değil.
Gerçeksen hiççç komik değil.

Arkadaşım sen onu bunu bırakda acilen bir psikoloğa git. Zira hiç iyi değilsin.
Bütün konuların birbirinden falso.
Hepside bariz palavra zatende o meseleye girmeyelim şimdi.
Trollsen komik değil.
Gerçeksen hiççç komik değil.
Palavra? Ahahah. Kendiniz herhalde bayağı basit bir hayat yaşıyorsunuz çünkü yaşadığım ve açtığım konular gayet yaşanabilecek durumlar. Erkek arkadaşımın boynunda çip buldum, meğersem uzaylıymış gibi bir konu açtım da benim mi haberim yok?

Palavra? Ahahah. Kendiniz herhalde bayağı basit bir hayat yaşıyorsunuz çünkü yaşadığım ve açtığım konular gayet yaşanabilecek durumlar. Erkek arkadaşımın boynunda çip buldum, meğersem uzaylıymış gibi bir konu açtım da benim mi haberim yok?
Evet bu cevapla cidden palavra olduğunu tescil ettin.
Gerçi her halükarda yardım almalısın.

Elde etme hırsı bende de oluyor.
Zafere giden yolda çekilen çile kutsal ya :KK70:
Hepsi bunun yüzünden :)

O süreç güzel geliyor elde edince anlamı kalmıyor.
Ben maymun istahliyim dedim, şairin biri " aşklar baslamadan güzel " dedi.

O emeğe degmiyor demek ki diyorum artık. Eksik bir şey varsa eksiktir. Aramaya devam belki fazla rahatliktan.

Emek ver yemegini yeme. Ciddi ciddi yaşıyorum bunu da bi heves yemek yapmaya git ve yemeği yaparken istahin kacsin.

Mantikci oldum düz mantikciyim hatta anca bu şekilde iflah oluyorum da hala tekliyorum arada..

X