• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliler gibi sevdiğimden soğudum ve aldattım...

canım tabi senin yaptığın alkışlanacak bi durum değil ama insan çaresiz kalınca herşey olabiliyor.Canını sıkma,inşallah herşey hayırlı bişekilde olacağına varır..

Herkeste olur mu bilmiyorum, ama bazen mesela benim de biraz gozum bir baskasina kayabiliyor ama ondan sonra hemen titre kendine gel yanlis seyler yapma diye kendime telkinlerde bulunuyorum

Esinizden mutlaka bosanin ve bir daha boyle bir sey yapmamak icin irade sahibi olun..

herkeste değil tabi ki ama oluyodur mutlaka bu gibi durumlar ama doğru değil canım sonra bi de öbür adama bağlanır bir çıkmaza girersin işte asıl acı o zaman başlar,hala şansın varken yol yakınken vazgeç böyle bişey yapma,eşinle uzlaşmaya bak olmuyorsa ailenle konuş bi çözüm yolu bulunur elbet

karmakarışık bir haldeyim aldattığım kişi hala görüşmek istiyor ama yanaşmıyorum reddetttim onu eşimin bana dokunmasını bile istemiyorum sevmiyorum seni boşanalım diyorum herşey düzelecek diyor. :((((((((

herşey unutulup gidiyor ama görüşme isteğini kabul edersen ondan sonra yediğinden içtiğinden zevk alamaz hale gelirsin.Yol yakınken eşinle mutlu olmaya çalış,gemi o şekilde daha güzel ilerler emin ol

Ayrı bir eve çıkmayı teklif etsen?

çok kez konuştuk dublex almalarına benimde katkım oldu beraber kalıyoruz ve hiç bir birikimim kalmadı kiraya çıkmayı da kabul etmiyor babasının iki katlı evi varken millet ne dermiş....! ama bu evlilik bitince neler olacak düşünmüyor bana iyi davrandığında anlatılmaz bir vicdan ezikliği oluyor. nasıl aldattım ben bunu yapacak biri değildim intikkamm mı desem keşke yapmasaydım. büyük tövbe edip dediğiniz gibi eşime odaklanmam lazım ama içimde ona karşı hiçbişey yok :((((

çok kez konuştuk dublex almalarına benimde katkım oldu beraber kalıyoruz ve hiç bir birikimim kalmadı kiraya çıkmayı da kabul etmiyor babasının iki katlı evi varken millet ne dermiş....! ama bu evlilik bitince neler olacak düşünmüyor bana iyi davrandığında anlatılmaz bir vicdan ezikliği oluyor. nasıl aldattım ben bunu yapacak biri değildim intikkamm mı desem keşke yapmasaydım. büyük tövbe edip dediğiniz gibi eşime odaklanmam lazım ama içimde ona karşı hiçbişey yok :((((

inşallah herşey düzelir,hayatı kendine zehir etme mutlu olmaya bak eşinle.. :)

Back