Deli Saraylı Show Tv

Müthiş keyifli bir dizi,bende kendimi oradaymış gibi hissediyorum boshayallersmile

Kurtardılar. Zaten Ankara onu kurtarmak için adam yollamış. Saraylılara gerek bile kalmadı. Köksal Engür'ün ( dizideki adını hatırlayamadım ) bir kaçışı vardı, öldüm gülmekten :roflol: :roflol:

cezzar paşa :roflol: adam nasıl anlatıyo olgaya
sırtımda yaralı asker falan diye :roflol:
zaten birbirlerine laf sokmalarına bayılıyorum
o kirazda süpper bi oyuncı

bende geçen hafta izleyebildim, bu diziyi sinema tadında olmuş , ve hakikaten espriler çok kaliteli zaten gani müjde ,nin elinden kötü bir şey çıkma imkanı yok(bana göre).kaydirigubbakcemile3

dizide anlamadığım bir sasılık var gibi. tam kendimi vererek izleyemiyorum. ayyar ve dilruba yı beğendim.

dizide anlamadığım bir sasılık var gibi. tam kendimi vererek izleyemiyorum. ayyar ve dilruba yı beğendim.
katılıyorum sana, bi sıkıntı var ama çözemedim neden tam kaptıramadığımı kendimi. halbuki çok hevesliydim bu diziyi takip etmek konusunda...perran'ın hastasıyımdır da...

çok beğendim. keyifli perran kutmanın laf sokmaları süper. doktor kızı beğenmedim itiyo beni. kızda rolüde soğuk.sanırım oyuncuyu çok sevmediğimden ısınamadım. ama diğerleri süper hırsız olanı çok sevimli. iki ailede ferit rolüde fırıldaktı bu rolüde.

katılıyorum sana, bi sıkıntı var ama çözemedim neden tam kaptıramadığımı kendimi. halbuki çok hevesliydim bu diziyi takip etmek konusunda...perran'ın hastasıyımdır da...

ben de sana katılıyorum. ben de çok hevesliydim. eşime rağmen direniyorum izlemek için. bakalım reytingleri de çok iyi değilmiş galiba. perran kutman ı ben de çok severim fakat botox mu var ne var mimikleri değişmiş sanki. herşeye rağmen sıcak bir aile dizisi.

Ben çok severek izliyorum bütün haftanın depresyonunu attırıyor.Bütün hafta acıklı dizileri izliyoruz bari cuma günü gülelim aman reyting canavarına kurban olmasın üzülürüm.

süper,bayılıyorum deli saraylıya bennn:lepi:

birde dizinin reytingi bu topikten bile belli. baksanıza bir fatmagül ün yorum sayfasına birde buna. maalesef çok sürmez bu dizi. (dün akşam ki bölüm gayet güzeldi)

Perran Kutman ve Çetin Tekindor´un oyunculuklarina bayiliyorum. Ne güzelde birbirlerine alttan alttan laf atiyorlar :)

Deli Saraylı başladıııııııı:lepi:

X