• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli gibi Severken boşanmak istemek...

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Bazen cok sey anlatmak isteriz ama kelimeler dugumlenirya bogazimiza.iste suan tamda oyle.
35 yasindayim ve 2 yillik evliyim
Esim ve benim 2.evliligimiz.
Esimin 7 yasinda bir kizi var.Benim ise yok.
Aslinda 8 yil once dogduktan 3 gun sonra kaybettim onu..
Cok zordu,o acıyı anlatmam imkansız
Sonrasinda ise kotu giden evlilik bitti.
Sonra aradan 4yil gecti ve esimle tanistim.
Okadar uzaktikki evlilige....
Resmen asik olduk evlendik.
Esim ozamanlar 1 kez dediki ben birdaha cocuk sahibi olursam kizima haksizlik olur gibi hissederim.konu kapanmisti.
Suanki durumda kizina ben bakiyorum.
Eski es arada ortaya ckar,ayda 1 iki saat.oynar getirir.
Ve esim yeri gelince ben sadece sana asik oldim der.
Gel gorki
Cocuk deyince bana oyle bir bakiyorki
İcimi deliyor sanki...
İstemedigini haykiriyor.her seferinde baska laf
Yok esini hic sevmemis,annesi torun sahibi olsun istemis,yok kizina ihanetmis bu,yok istemiyorsam illa cocuk diyorsam beni tutmasi haksizlikmiş,yok bir ark varmis cocukken babasi yeniden evlenince babaya düşman olmuş mus mus mus....yok yasimiz gecmia,yok kenarda cok para olmasi lazimmis....hergun bahane bahane...
Ve ben cok uzgun hissediyorum .
Ve bunun disinda cok cok cok guzrl bir evliligimz var.
Eskiden esi ona hayati dar etmisken onu annrlikle taclandirmiş,cocugun velayetini almis ve kadin birdaha evlenmis bir daha anne olmuş.kisaca birkez kendi birkez dolayli onu anne yapmis.
Gecen gun tartistik cok istiyorsan engel olamam dedi.
Bende gerivites yapmadim ayrilalim dedim.
Bu sefer hemen evlenip cocukmu yapcaksin bu zor bosver yuva yikma dedi.
Bu nasil ask?
İcimdeki ses defol git diyor...
Yaniyorum resmen,soranlara daha istemiyorumki diyorum.
Cayir cayir icim yaniyor.
Allah askina akil verin.
Ben neyim?bakicimi?
Ben onun yavrusunu canima soktumda,yavrum bildimde o bana bu duyguyu vermiyor.
Bu yuzden iste gitmek istiyorum.cevap su cocuk ixin benden vazgeciyorsun.
Oyle degil iste..
Sen beni can evimden vuruyorsun.
Geri donmicem .sadece beklicem .cok az kaldi.
Deli gibi seviyorum ama bu hareketlere bakarsam sevmiyor zaten.
Akil verin allah askina

Bazen cok sey anlatmak isteriz ama kelimeler dugumlenirya bogazimiza.iste suan tamda oyle.
Esim ozamanlar 1 kez dediki ben birdaha cocuk sahibi olursam kizima haksizlik olur gibi hissederim.konu kapanmisti.
Gel gorki
İcimi deliyor sanki...
Yok esini hic sevmemis,annesi torun sahibi olsun istemis,yok kizina ihanetmis bu,yok istemiyorsam illa cocuk diyorsam beni tutmasi haksizlikmiş,yok bir ark varmis cocukken babasi yeniden evlenince babaya düşman olmuş mus mus mus....yok yasimiz gecmia,yok kenarda cok para olmasi lazimmis....hergun bahane bahane...
Eskiden esi ona hayati dar etmisken onu annrlikle taclandirmiş,cocugun velayetini almis ve kadin birdaha evlenmis bir daha anne olmuş.kisaca birkez kendi birkez dolayli onu anne yapmis.
Bu nasil ask?
Allah askina akil verin.
Ben neyim?bakicimi?
Oyle degil iste..
Akil verin allah askina
Bahanelerin hiç biri mantıklı değil ama keşke siz bu konuyu evlenmeden önce ilk gorustugunuzde içinizden geçeni soyleseydiniz. Açıkçası esinize siz ne anlatsaniz boş onun güvendiği bir arkadaşının o düşüncelerinin yanlış olduğunu söylemesi lazım . Şu saatten sonra ne kadar sevseniz de eşiniz sizi bu konuda anlamamaya ısrar ettiği sürece mutlu olamicaksiniz. İnsal eşiniz doğru düşünebilir. Diğer çocuğu evlatlıktan reddetmiyorsunuz zaten belki doğacak olan çocuğu sevip kızını dislarsin diye korkuyordur. Yine de büyük bencillik kendisi babalık duygusunu yaşamış eğer bir sağlık sorunu yoksa bir kadının bunu istemesi çok normal

Bahanelerin hiç biri mantıklı değil ama keşke siz bu konuyu evlenmeden önce ilk gorustugunuzde içinizden geçeni soyleseydiniz. Açıkçası esinize siz ne anlatsaniz boş onun güvendiği bir arkadaşının o düşüncelerinin yanlış olduğunu söylemesi lazım . Şu saatten sonra ne kadar sevseniz de eşiniz sizi bu konuda anlamamaya ısrar ettiği sürece mutlu olamicaksiniz. İnsal eşiniz doğru düşünebilir. Diğer çocuğu evlatlıktan reddetmiyorsunuz zaten belki doğacak olan çocuğu sevip kızını dislarsin diye korkuyordur. Yine de büyük bencillik kendisi babalık duygusunu yaşamış eğer bir sağlık sorunu yoksa bir kadının bunu istemesi çok normal
[/QUOTEkizimiza canim gibi bakiyorum,seviyorum.
Bunu hak etmiyorum.
Esimin beni sevdigini asla dusunmuyorum .
Belliki cok sevmis,unutamamis

Nasıl bir çıkmazda olduğunu az çok tahmin ediyorum ama aşk ve sevgi de kolay bulunmuyor. Eşine biraz daha zaman versen, konuyu sakin bir şekilde konuşsan? Bu durumda ayrılırsan bir başka adam ile mutlu olabilecek misin? Gerçekten zor bir durum. Umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin.

Gel gorki
İcimi deliyor sanki...
Bu nasil ask?
Allah askina akil verin.
Ben neyim?bakicimi?
Oyle degil iste..
Akil verin allah askina
Bu kadar severken ayrılmayın eşinizi ikna etmek için sabredin illaki zamanla o da bu konuda yumuşayacaktır sizi eviyorsa isteklerizi gözardı etmez

Neden kabul ettin evlenmeyi ozaman ??? Ben kabul etmezdim insan kendi evladını ister.

Nasıl bir çıkmazda olduğunu az çok tahmin ediyorum ama aşk ve sevgi de kolay bulunmuyor. Eşine biraz daha zaman versen, konuyu sakin bir şekilde konuşsan? Bu durumda ayrılırsan bir başka adam ile mutlu olabilecek misin? Gerçekten zor bir durum. Umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin.
[/Esimle harika bir iliskimiz vardir
Ve esimle bu konunun disinda hic problemimiz yok.
Ozu sozu net,kisilikli ,ailesine sahip,esi zor bulunacK biridir.sadece cok agrima gitti.
Dusunsenize benden bir parca istemiyor.
Gurur iyi birsey degil belki ama icim kirildi

Eşiniz böyle düşündüğünüzü bilmeli bence ,size neler hissettirdiğini bilmeli

O her cumlesinde asik oldum evlendim senle yoksa evlilik aklimda yoktu diyor.
Ve eski esinin adi gecse bile hoslanmiyor.
Bu olaydan sonra ben boyle hisseytim cunku dusunsenize onu annelikle taclandirmis.
Sonra cocugun velayetini almis,ben bakiyorum
O kadin birdaha evlendi cocuk yapti hemen.
Cocugunyaninda olsa belki evlenemezdi bile
Ben niye baskasinin gunahini sevabini cekiyorum
Niye o dieti ben oduyorum?

Gerçekten zor bir durumdasınız. Ama benim tavsiyem hızlı karar vermekten çekinin mutlaka. Eşiniz ile bu sorunu çözünüz. Eski eşi ile kızı ile 'kardeş istemez misin' gibi ufaktan konuşmalar yapabilirsiniz. Belki eşiniz o şekilde yumuşar. Bence eşiniz sizden bir parça istemediği için değil, korktuğu için böyle davranıyor. Bu konunun sizin için ne kadar önemli olduğunu kavraması gerekiyor - zamanla doğru iletişim ile düşüncelerini değiştirebilirsiniz belki de. Vazgeçmeyin bence.

O her cumlesinde asik oldum evlendim senle yoksa evlilik aklimda yoktu diyor.
Ve eski esinin adi gecse bile hoslanmiyor.
Bu olaydan sonra ben boyle hisseytim cunku dusunsenize onu annelikle taclandirmis.
Sonra cocugun velayetini almis,ben bakiyorum
O kadin birdaha evlendi cocuk yapti hemen.
Cocugunyaninda olsa belki evlenemezdi bile
Ben niye baskasinin gunahini sevabini cekiyorum
Niye o dieti ben oduyorum?
Eşiniz sürekli bahane üretiyor ya ona söyleyin üvey anneler de üvey evlatları sevmez ilgilenmez diye bir kanı ve çok yaşanmışlık var ama ben öyle değilim . Senin buna rağmen kafamda saçma bahaneler var .
Ayrıca belli ki o süreci yaşamak istemiyor . Açıkçası defaatle konuşmaktan başka çare yok . Belki birlikte bir aile terapistine gidebilirsiniz

Eşiniz sürekli bahane üretiyor ya ona söyleyin üvey anneler de üvey evlatları sevmez ilgilenmez diye bir kanı ve çok yaşanmışlık var ama ben öyle değilim . Senin buna rağmen kafamda saçma bahaneler var .
Ayrıca belli ki o süreci yaşamak istemiyor . Açıkçası defaatle konuşmaktan başka çare yok . Belki birlikte bir aile terapistine gidebilirsiniz

Evladim oldugunde canim oyle yandiki hicbir acı oyle buyuk degildi.
Anlasamayan bir cift olsak
Ayrilmak cok kolay.
Ama vicdanli,merhametli,kisaca tam bir aile babasidir.
O kizi icin istemiyor.
Goruyor ilgimi sevgimi ve hrp diyorki annesi gunlerce gormuyor,sensin gercek annesi oyle bakiyoesun diyor
Eee ozaman?
Ben onun evladina can olayim ana olayim
O benimkini istemesin.cok aci cokkkk

Evladim oldugunde canim oyle yandiki hicbir acı oyle buyuk degildi.
Anlasamayan bir cift olsak
Ayrilmak cok kolay.
Ama vicdanli,merhametli,kisaca tam bir aile babasidir.
O kizi icin istemiyor.
Goruyor ilgimi sevgimi ve hrp diyorki annesi gunlerce gormuyor,sensin gercek annesi oyle bakiyoesun diyor
Eee ozaman?
Ben onun evladina can olayim ana olayim
O benimkini istemesin.cok aci cokkkk
Ben sizi anlıyorum yaşadığınız acıyı çok iyi anlıyorum. Eşiniz kendinden de korkuyor olabilir yani yeni doganla ilgilenip diğer evladiyla ilgilenememekten ya da dogumdan sonra bir süre hiç birşeyle ilgilenemeyeceksiniz ondan da korkuyor olabilir.ona bu istediğinin çok bencilce olduğunu söylediniz mi

Ben sizi anlıyorum yaşadığınız acıyı çok iyi anlıyorum. Eşiniz kendinden de korkuyor olabilir yani yeni doganla ilgilenip diğer evladiyla ilgilenememekten ya da dogumdan sonra bir süre hiç birşeyle ilgilenemeyeceksiniz ondan da korkuyor olabilir.ona bu istediğinin çok bencilce olduğunu söylediniz mi

Konuştuk. İstemedigini dile getiriyor.
Birkeresinde en son dediki evet bencilce ama yapamam.Lisedeyken bir ark anne babasi ayriymis.
Baba evlenmis ,ark babadan nefret etmis vs.
Boyle tuaf orneklerle geliyor.
Bu arada müstakbel annemiz cocugunun velayetini babaya parayla satan bir kadin...
Para karsiligi verip cocugu 3 yasina kadar gormeyen biri....
En son dediki bencillik evet bu senin hakkin
Kararina saygi duyarım dedi.ayrilalim ozaman dedim,birsey diyemem dedi.
Bilerek dedim cunku geri vites yapmak istemedim
Cok sevgi dolu ailemiz var biliyor gidemicegimi.
Sonra kivirdi dediki kimi bulucan sevicen evlenicen.
Yuvani yikma vs .
Gecende laf arasinda diyorki of 2 cocuk zor olcak vs anlamiyorum.Yoruldum arkadasim

Konuştuk. İstemedigini dile getiriyor.
Birkeresinde en son dediki evet bencilce ama yapamam.Lisedeyken bir ark anne babasi ayriymis.
Baba evlenmis ,ark babadan nefret etmis vs.
Boyle tuaf orneklerle geliyor.
Bu arada müstakbel annemiz cocugunun velayetini babaya parayla satan bir kadin...
Para karsiligi verip cocugu 3 yasina kadar gormeyen biri....
En son dediki bencillik evet bu senin hakkin
Kararina saygi duyarım dedi.ayrilalim ozaman dedim,birsey diyemem dedi.
Bilerek dedim cunku geri vites yapmak istemedim
Cok sevgi dolu ailemiz var biliyor gidemicegimi.
Sonra kivirdi dediki kimi bulucan sevicen evlenicen.
Yuvani yikma vs .
Gecende laf arasinda diyorki of 2 cocuk zor olcak vs anlamiyorum.Yoruldum arkadasim
Bahaneleri çok saçma aksine bence bir evlada verilebilecek en güzel hediye kardeştir. Eğer kendisi evladiyla iyi geçinir bu durumu onaniyi anlatirsa niye nefret etsin babasından. Hiç mantıklı değil. Bence bir aile terapistine kesinlikle gidin o uzman anlatsın beyefendiye.
Bence kararlı durusunuzu bozmayin .

Sizi çok seviyorsa kızına bir kardeş olsun istese fena mı kızına ne haksızlığı yapacak aksine çok sevinir bile siz kızını benimsemişsiniz de ne güzel acaba kendi çocuğunuz olunca diğer kızdan ayırırsınız diye mi korkuyor acaba eşiniz çok katı tutumu var boşanmaya kadar gideceğini söylediğine göre demek ki sizi çok sevmiyor sevse çocuk sahibi olmak ister en doğal hakkınız çocuk sahibi olmak şu durumda sizi bakıcı olarak kullanmış gibi oluyor

Çark etmesi sizi çok sevdiğinden değil bence. Mal herif, asıl hem kendini sizin kadar sevecek, hem de çocuğunu sizin gibi sahiplenecek birini bulamam diye korkuyor.
Düşünsene 40 inda 2 kere boşanmış, çocuklu, maddi durumu da vasat bir adam için kaç güzel akıllı kadın sıraya girecek ki?

Sizin annelik diye derin bir yaranız var zaten. Çocuğunun yarısı kadar sizi de düşünse bu talebinizi böyle net geri cevirmezdi.

Herkes aman aşk zor bulunuyor demişte, ben bu adamda ne dediğiniz aşkı ne merhameti gördüm. Ayrıca ilk karımı annelikle taçlandirdim, ne kadar sığ bir söylem. Ne yaptın ya, sevmiştin de 2 sperm bagisladin. Yapmayaydın. İğrenç

Back