Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
odaya sehpayla beraber oda cicegi alacagim bi turlu ne alsam bilemedim. odayi guzel gosteren cicek ve cicek rafi onerisi olan var mi nette buldum paylastim boyle birsey nasil ama bu raf deyince cikti nette saksi ve cicegi nasil alacagim
dracena compacta yı öneririm. oldukça sağlam ve bakımı kolay bir bitki. çok modern duruyor. güneşe bağımlı değil. ortamın hafif aydınlık olması bile yeterli. bu da cam önlerinde yer yoksa iş kısımlarda bile kullanılabilir demek. bu tarz ayaklı bir çiçek sehpası ve saksıyla hoş bir görüntü verecektir.
odaya sehpayla beraber oda cicegi alacagim bi turlu ne alsam bilemedim. odayi guzel gosteren cicek ve cicek rafi onerisi olan var mi nette buldum paylastim boyle birsey nasil ama bu raf deyince cikti nette saksi ve cicegi nasil alacagim
Devetabanı güzel geliyor gözüme
Daha salaş bir şeyler istiyorsanız sarmaşık gibi aşağıya doğru salınan bitkiler var isimlerini bilmiyorum onlar olabilir