Evet suanda kafamda netlesti sade olsun istiyorum fikirlernz icin ayri ayri tesekkurlerBence düz renk tercih etmelisiniz.cunku bir daha boya badana işlerinde bile yatak başlığında uyuma dikkat etmeniz gerekir.kaldi ki tül perde fon halı secerken de seçenek azalır
Düz tek renk olsun farklı yatak örtüleri ile kombinlersin kolay olur ilerde halı perde vs. Değiştirmek istersen de sıkıntı olmaz herşeye uyar.Merhaba bayan arkadaslarim size bir sorum olucak.Yatak odasi takimim bembeyaz yatak basligi cicek desenli mi olsa iyi yoksa duz renkmi
Bnmde yatak odam bem beyaz baslıgımda beyaz cıceklı falan alma yatak baslıgında sade beyaz olursa ıstedıgın renk yatak ortusu örtebılırsinCicek desenli oldugunda nevresim takimimi ona uydurmak zorunda kalirmiyim yani sacma durmazmi
?Bnmde yatak odam bem beyaz baslıgımda beyaz cıceklı falan alma yatak baslıgında sade beyaz olursa ıstedıgın renk yatak ortusu örtebılırsin
Bende basta beyaz dusundum ama sonra hersey bembeyaz olur diye vazgectm fon perdeniz ne renk acabaBnmde yatak odam bem beyaz baslıgımda beyaz cıceklı falan alma yatak baslıgında sade beyaz olursa ıstedıgın renk yatak ortusu örtebılırsin
Kızlar ekte sunduğum koltuk takımını salon İçin aldım. Fon perde ve halı İçin hangi renk tercih etmeliyim.koltuklardan biri açık gri,diğeri morla kahve arası gibi.sandakyelerde mor koltuğun renginde.