Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Dekorasyon Blogu Önerileri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

evannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
7
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba, bu başlığı dekorasyon blogu önerilerimizi paylaşalım diye açtım. :)) Blogları çok seviyorum ben ama pek fazla bilmiyorum. Bildiğim iki üç tane var onları takip ediyorum sadece. Siz de paylaşırsanız bildiğiniz blogları çok sevinirimmm!!

Ben renklipudra.com begonvil.blogspot.com bunları takip ediyorum bide evimizinherseyi.com/mecmua var burası çok şirinn ama sadece blog değil satış da yapıyolar burdaaa. iyi okumalar kızlarr zemuszemus

yukarıdakiler dışında gardrop blogspot,design sponge,purple area,hobilerle blogspot,salıncakta iki kişi (son zamanlarda hep moda ile ilgili yazılar yazıyor ama kategorilerden dekorayon kısmına bakabilirsin)benim bildiklerim.bu arada ikea lovers ve renkli pudramı bilmiyordum,öğrenmiş oldum,teşekkürler.hemen bakmalıyım.

Benim de yeni keşfettiğim bir blog var ve sürekli takip etmeye başladım, hem dekorasyon, hem moda ile ilgili çok güzel yazılar oluyor, şiddetle tavsiye ediyorum: stildefteri.com

Benim de yeni keşfettiğim bir blog var ve sürekli takip etmeye başladım, hem dekorasyon, hem moda ile ilgili çok güzel yazılar oluyor, şiddetle tavsiye ediyorum:

reklam yaptığınız 2.mesaj.tekrarlanması halinde ceza alıcaksınız bilginiz olsunvereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X