Cay kahve abartida sigara icmek ne yahu.birde sigara basilmis.koltuklara siner perdeye duvara..nasil rahatsiz olmuyorsun.bende esimde sigara kullaniyoruz.mutfagin balkonunda iciyoruz.soguk havalarda mutfakta balkonu aralayip iceriz.one ragmen heryere siniyor.haliyi kaldirdim yapiskanli yikananilir pas pas serdim.gecen aspiratoru temizleyetim dedim.cok kotu sigara sinmis suyla yikayinca kokusu cikti.Birini gormustum yorumlarda.
Evde koltukler ustunde cay kahve icmek yasakti.
Yeni gelin tribi desem, benden once evlendi benim koltuguma sigara basildi yanlışlıkla
Ben evimde country-vintage olayina giremem mesela.
Sen de oyle misin?
Cay kahve abartida sigara icmek ne yahu.birde sigara basilmis.koltuklara siner perdeye duvara..nasil rahatsiz olmuyorsun.bende esimde sigara kullaniyoruz.mutfagin balkonunda iciyoruz.soguk havalarda mutfakta balkonu aralayip iceriz.one ragmen heryere siniyor.haliyi kaldirdim yapiskanli yikananilir pas pas serdim.gecen aspiratoru temizleyetim dedim.cok kotu sigara sinmis suyla yikayinca kokusu cikti.
kızlar
Evim 3+1 şuan kira
Ev dekorasyonunda çok beceriksizim yani hayaller Englishhome hayatlar Muş bende
İnstangram dan falan evler görüyorum o kadar özemiyorum ki:,((
Ama kendim uygulamaya çalışınca nerden başlayacağımı bilmiyorum. Korkuyorum da açıkcası.
Sadelikten hoşlanıyorum çok ev işi yapamam ben. Ama ben de evimi öyle havalı fotoğraflık artist bi ev yapmak istiyorum. Fazla param da yok bu hayalden vaz mı geçim?
Bişeyler satın alsam zevksizlik yaparsam yasa eve uymazsa param boşa gider diye korkuyorum
Bi de fotolarda evler hep beyaz pudra falan onlar kirlenmez mi?
Bana fikir verin evimi Nasıl ucuza öyle havalı yaparım ve ne kadar bütçe ayırmalıyım
Ben de düğün zamanı yaptığım dekorasyon salaklıklarını yavaş yavaş düzeltiyorum. Bu konuda edindiğim tecrübeleri paylaşayım.
Işık çok önemli. Tepeden gelen ışık en güzel evi bile çirkin gösteriyor. Hele o beyaz ışıklar felaket. Sarı ışıklı şık lambaderler alın.
Orda burda milyon tane biblo olmasındansa daha tarz şeyler edinin ya da kendiniz yapın. Benim minyatürlerim ve model uçaklarım var mesela onları kullandım. Bir de buhar makinası buldum geçenlerde, hem çok eğlenceli, hem değişik, hem şık. Bunun gibi enteresan objeler edinin.
Boş duvarlar tam bir felaket. Sehpalar dolaplar biblolar vs yerine duvarları doldurun tarzınıza göre. Ufak objeler, raflar, tablolar, puzzlelar falan ne isterseniz.
Ve mutlaka bir tarzınız olsun. Mesela modern döşenmiş bir salonun ortasına gramofon koymayın. Ya da şıkır şıkır bir salona ahşap objeler yerleştirmeyin.
Renk çok önemli. Ben hangi akılla yaptım bilmiyorum ama bütün salonu kremden kahveye aynı tonlarda döşemişim ki kahverengiden nefret ederim. Şimdi perdeleri değiştirdim, mavi oldular. Duvarları beyaza boyatmayı ya da duvar kağıdı yaptırmayı düşünüyorum havalar ısınınca. Koltuklar krem yastıklar koyu kahveydi şimdi o yastıkları da mavi yapmayı düşünüyorum. Sevdiğiniz renkleri kullanmaktan çekinmeyin.
çok güzel canlandı gözümde oturmaya gelicem :)
Ben de düğün zamanı yaptığım dekorasyon salaklıklarını yavaş yavaş düzeltiyorum. Bu konuda edindiğim tecrübeleri paylaşayım.
Işık çok önemli. Tepeden gelen ışık en güzel evi bile çirkin gösteriyor. Hele o beyaz ışıklar felaket. Sarı ışıklı şık lambaderler alın.
Orda burda milyon tane biblo olmasındansa daha tarz şeyler edinin ya da kendiniz yapın. Benim minyatürlerim ve model uçaklarım var mesela onları kullandım. Bir de buhar makinası buldum geçenlerde, hem çok eğlenceli, hem değişik, hem şık. Bunun gibi enteresan objeler edinin.
Boş duvarlar tam bir felaket. Sehpalar dolaplar biblolar vs yerine duvarları doldurun tarzınıza göre. Ufak objeler, raflar, tablolar, puzzlelar falan ne isterseniz.
Ve mutlaka bir tarzınız olsun. Mesela modern döşenmiş bir salonun ortasına gramofon koymayın. Ya da şıkır şıkır bir salona ahşap objeler yerleştirmeyin.
Renk çok önemli. Ben hangi akılla yaptım bilmiyorum ama bütün salonu kremden kahveye aynı tonlarda döşemişim ki kahverengiden nefret ederim. Şimdi perdeleri değiştirdim, mavi oldular. Duvarları beyaza boyatmayı ya da duvar kağıdı yaptırmayı düşünüyorum havalar ısınınca. Koltuklar krem yastıklar koyu kahveydi şimdi o yastıkları da mavi yapmayı düşünüyorum. Sevdiğiniz renkleri kullanmaktan çekinmeyin.
+1
Annemin gazlamasıyla salon fon perdelerimi bitter kahve tonlarda yaptırdım ve biraz daha kullandıktan sonra turkuaz mavi yaptıracağım.
Mutfağınız için renklerine uygun jaluziler kullanabilirsiniz.
Mesela benim mutfak mürdüm - cam göbeği (bu iki rengi bir arada hayal etmesi tuhaf gelebilir ama gerçekten şık duruyor )
Jaluzisi ise simli lila... Cesur ol ve renkleri kullan.
Koltuklarını deri tercih etme pişman olursun, fakat koltuk kolları deriden olan modellere bakabilirsin, kir tutmaz, temizliği kolay olur.
Kitaplık tv ünitesi modeller eve apayrı bir hava katıyor. Salonumda en sevdiğim parça mini kütüphaneli tv ünitem.
Devasa duvar saatlerine ve aynalara bayılırım. Antrelere - koridorlara dekoratif aynalar yerleştirerek dar alanlarda derinliği artırabilir, ışığı maksimum kırarak evini ışıl ışıl yapabilirsin.
Bizim dönemlerde kahve modaydı heralde. Şimdi düşündüm de mobilya alırken de kremler kahveler griler dışında bişey görmedik. Şimdi çok daha renkli her şey.
Kitaplık konusunda da ben sana katılıyorum. Benim tv ünitesinde kitaba yer yok ama koca kitaplığı salonun ortasına koydum. Herkes kızdı, arka odalara gizlemeye çalıştılar ama ödün vermedim. Bir de dedim ya ışıklandırma önemli, o kitaplık güzel ışıklandırılınca salonun en güzel parçası oldu bence.