- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
Dügün zamanında hiçbirşey istedigim gibi olmamıştı herşeyi sallayarak aldım tamam bu olsun bu bu bu tamam bitti . Zaten hiç bütçem yoktu zerre kadar yoktu dügünden sonra bir şekilde hallederim diyip sallama aldım 2 sene oldu daha yavaş yavaş evimi istedigim gibi yapmaya çalışıyorum ve o kadar zorkii...
Bir liste çıkarın fotoları kaydedin...
Kendinize bir kumbara yapın her gün 5 lira bozuk falan neyse atın ay sonunda veya iki ay sonra listenizdekileri alın.
yavaş yavaş cnkü fazlası ekonomiye zarar aldıklarınızı saklayın eger oturma grubunuzda degişiklik yapamıyor iseniz yastık yüzlerini degiştirin.
Duvarlarınız boş ise dekoratif raflar var internette ve çok pahalı degil.
zamanla istediklerinizi aldıkca birden evi degiştirin. tek tek olunca pek güzel olmuyor..
Bir liste çıkarın fotoları kaydedin...
Kendinize bir kumbara yapın her gün 5 lira bozuk falan neyse atın ay sonunda veya iki ay sonra listenizdekileri alın.
yavaş yavaş cnkü fazlası ekonomiye zarar aldıklarınızı saklayın eger oturma grubunuzda degişiklik yapamıyor iseniz yastık yüzlerini degiştirin.
Duvarlarınız boş ise dekoratif raflar var internette ve çok pahalı degil.
zamanla istediklerinizi aldıkca birden evi degiştirin. tek tek olunca pek güzel olmuyor..