Dekorasyon beceriksizliği ve özenmeler yardım edin

Dügün zamanında hiçbirşey istedigim gibi olmamıştı herşeyi sallayarak aldım tamam bu olsun bu bu bu tamam bitti . Zaten hiç bütçem yoktu zerre kadar yoktu dügünden sonra bir şekilde hallederim diyip sallama aldım 2 sene oldu daha yavaş yavaş evimi istedigim gibi yapmaya çalışıyorum ve o kadar zorkii...

Bir liste çıkarın fotoları kaydedin...
Kendinize bir kumbara yapın her gün 5 lira bozuk falan neyse atın ay sonunda veya iki ay sonra listenizdekileri alın.
yavaş yavaş cnkü fazlası ekonomiye zarar aldıklarınızı saklayın eger oturma grubunuzda degişiklik yapamıyor iseniz yastık yüzlerini degiştirin.
Duvarlarınız boş ise dekoratif raflar var internette ve çok pahalı degil.
zamanla istediklerinizi aldıkca birden evi degiştirin. tek tek olunca pek güzel olmuyor..

Sadelikten hoslanirim ama kendi evime cikana kadar oyle enteresanli dekorasyonlar yapmak istemiyorum. Cunku esyaya degil evin kendisine de yatirim yapmam gerekiyor. Ben de evlenirken modasi gecmeyecek sade desensiz esyalar aldim. Cok zamansiz duruyorlar yani 10 sene sonra bile goze batmayacak modeller. Uyumsuz hic bir rengi kullanmiyorum. Oyle asiri aksesuarlarim da yok. Buna ragmen evimi cok begenirler. Fazla para harcamakla alakasi yok, uyum en onemlisi bence.

Şimdi herkesin evinde english home ürünleri. hepsi birbirine benziyor. hep aynı şeyler :110:

Ben evde sadeliğin dibini seviyorum.
Küçücük bir halı ortada rahat koltuk takımı tv ünitesi ufak yada duvara monte bir tv tamamdır. Odalarda öyle dolap yatak halı. Ivır zıvırı görmekten nefret ederim.
Ama o evlerdeki hayaller gerçekleşirde bilen biriyle daha sağlıklı olur.

bi yerde okumuştum çok hoşuma gitmiş eşyalarınızın kölesi olmayın diye ... sigara bende içirmem ailecek kullanmıyoruz çünkü çay kahve içtirmemekte nedemek o koltuklar niçin alındı oturup üstünde çay kavhe kek eşliğinde dostla eş çocukla sohpet etmek değil mi?

Herkesin sevdiği renk model Vs. Ayrıdır saygım var ama bana o tarz evler yapmacık geliyor. Çogu gelin kendi sevdiği begendiğim renkleri yansıtmak yerine beğenilmek istiyor. Bu nedenle de ilk yer sosyal medyadaki gelin evleri oluyor. Sonuç birbirine benzeyen onlarca ev. Pudra pembesi renkler Vs. Sıktı artık. En güzeli oturacaksın nişanlınla. Şu şu renkleri seviyoruz. Modern yada country istiyoruzla başlayıp devamını getireceksin.
Ev sizin ruhunuzu yansıtmalı. Sosyal medyadaki evlerin ikizi olmamalı bence. Başkasının begendiğim mobilyalar renkler neden bende birebir aynı olsun. Beğenisi çok olacak diye.

Sadelik çok hoşuma gider. Öyle her yerde süs eşyası Vs. Beni boğar. Kalabalık evde ben yaşamıyorum da misafirliğe gelmişim gibi hissederim.

X