• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dekolte giyene tecavüz ederler!!!

Mini etek ya da şort giymem,hatta genelde etek bile giymem.Dekolte de giymem,açacak dekoltem de yok zaten.Özel durumlar harici günlük giyimim bi kot bi tişört şeklindedir.Makyajım da (üşenmezsem) gözüme kalem çekip,dudağıma da belli belirsiz ruj sürmekten ibarettir genelde.Elim yüzüm düzgün ama harika bir güzelliğim de yok bence.Fakat buna rağmen hemen her gün yolda sözlü tacize uğruyorum.Şimdi ben yolda önüme bakarak yürürken bu erkekleri tahrik etmek için ne yapıyor olabilirim?

Sorun sende degilki, sorun erkeklerdede degil. Peki sorun nerede? Sorun diger kadinlarda. Ancak diger kadinlar seni parmak ile gösterirler (bu topicteki gibi). Ancak diger kadinlar ogullarini erkek egemenligi ideolojisiyle egitiyorlar.

Hic bir zaman unutma, bir kadinin en büyük düsmani, baska bir kadindir!

Sorun sende degilki, sorun erkeklerdede degil. Peki sorun nerede? Sorun diger kadinlarda. Ancak diger kadinlar seni parmak ile gösterirler (bu topicteki gibi). Ancak diger kadinlar ogullarini erkek egemenligi ideolojisiyle egitiyorlar.

Hic bir zaman unutma, bir kadinin en büyük düsmani, baska bir kadindir!
Hadi kadını obje olarak gören erkeği bile anlarım da kadını obje olarak gören kadını hiç anlayamıyorum.Bazı fikirleri savunurken hemcinsleriyle birlikte kendilerini de nasıl aşağıladıklarının farkında değiller.

Nefret edeceksiniz… Lanet edeceksiniz… Okumak istemeyeceksiniz… Tiksineceksiniz, mideniz bulanacak… Hatta, belki de bir noktadan sonra, bu röportajın devamını getiremeyeceksiniz... Ama hayır! Öyle yapmayın, zorlayın kendinizi! Aysel K’ye kulak verin, acısını yüreğinizde hissedin. Onun, kızı C.İ’nin ve bu ülkede binlerce cinsel istismara uğrayan çocuğun acısını…

Çocuk cinsel istismarında, dünya ikincisiyiz! Yuh olsun bize! Bu rezilliği yapabilen adamlar, babalar, amcalar, kardeşler, abiler, dayılar -samimi hissimdir- cehennemi boylasın! Ama yaşadıkları sürece, önce cezalarını çeksinler, cezaevine mi girecekler girsinler ve oradan hiç çıkmasınlar…
Parmakla gösterilsinler, alınlarına yazılsın: “Bu adam, küçük bir kıza bunu bunu yaptı. Onun ruhunda onarılmaz yaralar açtı! Bu küçük kız büyüdü, hiçbir zaman sağlıklı bir ilişki kuramadı, bir erkeğe güvenemedi, anne olamadı. Hepsi, bu insan müsveddesi yüzünden!”
DEVAMI....
Bir annenin, insann kann donduran aresizlii Siz syleyin Aysel K, kk kzn cinsel istismardan nasl korusun? - Aye ARMAN - Hrriyet

Allahim : (

gercekten kanim dondu..

Hadi kadını obje olarak gören erkeği bile anlarım da kadını obje olarak gören kadını hiç anlayamıyorum.Bazı fikirleri savunurken hemcinsleriyle birlikte kendilerini de nasıl aşağıladıklarının farkında değiller.

Cünkü o fikirleri savunan kadinlar öyle yetismisler, yine annelerinden dolayi! Erkektir, yapar fikri daha halen ölmeyen bir fikir, hatta bu hayatin her konusunda gecerli. "Erkektir, gezerde,tozarda", "Erkektir, karisini hem döver hem sever", "Erkektir, o kadin öyle dekolteli giyinmeseydi ve o erkegi bastan cikarmasaydi..."

"Kimse tecavüzü hak etmez "ama" dekolte giyenlerde de suç var" kafası neyin kafasıdır? Hele ki bunu bir kadın söylüyorsa?

Yani...
Dekolte bir suç unsurudur. Tecavüz eden erkek böyle olmasını istememiştir ama dekolte tetiklemiştir işte... O erkek olayın sonucunu düşünemeyecek kadar beyinsiz her daim cinsel açlığı olan bi hayvandır. (İşin kötüsü de sonunda bu hayvan haklıdır).

Sonuçta damacanada, eşekte, ağaçta, çocukta da dekolte vardır.

Siz biraz daha düşünün derim bu konuda...

Bütün kadınlar kara çarşafa girsin gene kadınlar taciz edilir eminim bu konuda..:20::20:
Hatta bunla ilgili bi karikatür vardı kadın çarşaflıydı adım atarken bi ayağı gözüküyodu adamda beni tahrik ettin diyodu ...
Yazık ya bunu söyleyene..:19::19:

Back