Dekolte giyene tecavüz ederler!!!

ben herşeyin bir bütün olduğuna inananlardanım,içinde sapıklık varsa insanın ,bazı şeyler teşvik edici ,bazı cezalarda caydırıcı olabilir ama,ben şöyle düşünüyorum sapık bir beyle oldukça kapalı bir hanfendi yalnız kalsa bu hanfendide örtülüdür diye sapık sapıklığından vazmı geçecek? ,yada dekolte giyen bir hanfendiyle yalnız kalsa sapık sapıklığında değişik bir durummu yaşayacak ?,sadece dekolte giyen hanımın dekoltesinden biraz daha etkilenebilir ,ama sonuç aynıdır,sapık sapıktır yapacağını yapar,sevgiler.

Verdiğiniz cevap tecavüzü onaylıyormuşum gibi olmuş. :)))
Halbuki öyle bir şey yok.
Mini vardır, mini vardır.
Ben yüzü peçeli, sadece gözleri görünen kadınlara da karşıyım, alttan iç çamaşırı gözükecek şekilde mini giyenlere de karşıyım.
Allah korusun kocam öyle bir şey yaparsa elbette ki öyle düşünmem.
Bakın tekrar tekrar diyorum ben tecavüz olayını desteklemiyorum.
Yapanları da desteklemiyorum.
Sadece bazı!! olaylar da kadınlar o kadar masum değil diyorum.
Ayrıca ben neden bu kadar tepki aldım anlamıyorum.
Sizlerle aynı fikirde olmak zorunda değilim.
Düşünce özgürlüğü var ve bende düşüncelerimi söylüyorum.
Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın fikirlerimin arkasındayım.

sevgili arkadaşım sizin kılık kıyafete çok takılmakla tepki aldığınızı düşünüyorum,her görüşten ve kapalı yada dekolte giyen arkadaşlarımın bu konuda elele olması gerekli ,sonuçta bu tecavüz olayları ,tecavüzcü sapık olursa çocuk,bebek ,hayvan vs herşeye yapılıyor,onlar damı dekolte giyiyor mesela ? Düşünce özgürlüğünüze saygım var,katıldığım noktalarda var ayrıca bilmenizi isterim,sevgiler.

Ben dekolte giyenler hak ediyor diye bir şey demedim.
Ya da tecavüzcüler haklılar demedim.
Ama bütün arkadaşlar bana öyle demişim gibi sert cevap vermişler.
Ya bu olay çok boyutlu.
İsteyen istediği gibi düşünüp, yorumlar.
Bende bu şekilde yorumluyorum.
Ben nasıl ki onlara saygı duyuyorum, onlar da bana saygı duymak zorundalar.
Ama yok.
Kk'nin genel özelliklerinden biri de bu.
Çoğunluğun düşüncesine uymayınca tü kaka muamelesi görüyorsun.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Bu konuya son cevabım.
Artık yazmak istemiyorum.
Ben böyle düşünüyorum.
Kim ne derse desin böyle düşünmeye devm edeceğim.

tecavüz mağduru suçlu.tecavüze uğrayan dekolteliydi suçlu. tecavüze uğrayan şortluydu suçlu. tecavüze uğrayan yan baktı suçlu. tecavüze uğrayan kahkaha attı suçlu.
vay be.
şuna kadın olduğu için suçlu deyinde hem siz kurtulun hem biz.
yıllardır burdayım. bunuda okudum ya...

yazık

Erkek nefsi ya, kendine hakim olamaz filan...
İrade denen şey hayal ürünü zaten. Varsayım...

Siz biraz daha aciklarmisiniz bu "baze kadinlar masum degil" fikrini? Eger bir kadin hayir diyorsa, hayir'dir. Ne kadar dar'da, ne kadar mini'de giyinirse. Siz "kadin kuyrugu salliyorsa.." düsencesindemisiniz? Ben bunu sizi kirmak anlaminda demiyorum, fakat sizin gibi düsünen cogu kadinlar aslinda özgüven problemeri var (etrafimda gördügüm kadariyla). Erkeki suclamaktansa, diger kadin suclaniyor, buda diger kadinla bir rekabet halinde oldugunu düsünerek yapiyor.

Ayni seyi kendi esleri/erkek arkadaslari aldatirkende görüyorum. "O kadin onu bastan cikarmis", "hepsi o kadinin sucu" diyerek laf atiliyor. Bunlarin hepside kisinin özgüvenin bagliyorum.

Tabiki, kendine göre fikirlerin olabilir, ama sonucta burasi bir forum, burada tepki almani bekliyecekseniz ve bu tepkilere karsi yanit verilcek, buna bir konuyu tartismak denilir zaten.

İnanamıyorum bu iğrenç eyleme kılıf bulunuyor , mazeret aranıyor ya ne dense boş.
Kişi ahlaksız, iradesiz, haysiyetsizse ...... ne ak dinler ne kara.
Bunu yapanların hepsini idam edeceksin. Suçun önüne geçer mi bilemem ama toplum en azında bir kısmından kurtulmuş olur.
Allah korusun hepimizi.

Dogru... Soyle bir dusunursek damacana da ciplak, ordekte , sonra bazi kopeklerde. Giyinsinler efendim. Allah giysileri bosuna yaratmamis.

Neyse...

özellikle küçük çocuklara tecavüz edenlerin normal bir insan olmadıklarını düşüyorum. ve bunun alacağı ceza ile falan vazgeçmezler bu bir psikiatrik hastalık normal insan bunu yapamaz bence bu yüzdende hadım edilmeleri fikrini destekliyorum....

Demek insanı böyle böyle delirtiyorlar

Nefret edeceksiniz… Lanet edeceksiniz… Okumak istemeyeceksiniz… Tiksineceksiniz, mideniz bulanacak… Hatta, belki de bir noktadan sonra, bu röportajın devamını getiremeyeceksiniz... Ama hayır! Öyle yapmayın, zorlayın kendinizi! Aysel K’ye kulak verin, acısını yüreğinizde hissedin. Onun, kızı C.İ’nin ve bu ülkede binlerce cinsel istismara uğrayan çocuğun acısını…

Çocuk cinsel istismarında, dünya ikincisiyiz! Yuh olsun bize! Bu rezilliği yapabilen adamlar, babalar, amcalar, kardeşler, abiler, dayılar -samimi hissimdir- cehennemi boylasın! Ama yaşadıkları sürece, önce cezalarını çeksinler, cezaevine mi girecekler girsinler ve oradan hiç çıkmasınlar…
Parmakla gösterilsinler, alınlarına yazılsın: “Bu adam, küçük bir kıza bunu bunu yaptı. Onun ruhunda onarılmaz yaralar açtı! Bu küçük kız büyüdü, hiçbir zaman sağlıklı bir ilişki kuramadı, bir erkeğe güvenemedi, anne olamadı. Hepsi, bu insan müsveddesi yüzünden!”
DEVAMI....
Bir annenin, insann kann donduran aresizlii Siz syleyin Aysel K, kk kzn cinsel istismardan nasl korusun? - Aye ARMAN - Hrriyet

çocuklara karşı cinsel şiddet suçları, çoğunlukla yakınlardan geliyor, aileden akrabadan...

oysaki çocuklara ilkokulda hayat bilgisi dersinde hep yabancılardan korkmaları gerektiği öğretiliyor, çocuk ailesinden akrabasından bi tehlike beklemiyor ki, kötü bişey olduğunun bile farkında değil belki

ayrıca bu, dekolte giyen tecavüzü hak eder lafları hiç erkeklerin gururunu kırmaz mı merak ediyorum, sonuçta topuna tecavüzcü çoşkun muamelesi yapılıyor

işte hep bunlar evrimini tamamlayamayan, saf içgüdüyle hareket eden ya da konuşan erkekler yüzünden oluyor, diğer erkeklerde arada kaynıyor

ama şu da var ki kadınlar, evrimini tamamlayamayan erkeklerin varlığının farkında olup hatta bu erkeklerin oldukça çok oluşunun farkında olup, defansif hareket etmeli

Son düzenleme:
bunun dekolteyle falan ilgisi yok kendilerini kandırıyorlar....erkek çocuklarına,kız çocuklarına,bebeklere,yaşlı insanlara edilen tecavüz nasıl açıklanır öyleyse...çok mu iç gıcıklayıcı giyiniyorlardı....allah korkusu olan insan,çıplak olsa dahi karşısındaki,birşey yapmayı bırakın düşünmemeli bile....

bütün tehlikeler öle aslında sadece tacizde değil
kadrolu müge anlı izleyicisi olarak öğrendim ki dışardan kimse çok nadir gelip seni öldürüyor taciz ediyor paranı çalıyor

bi de şuna çok karşıyım her çocuk masum ya da her yaşlı saygıyı hak eder gibi davranışlar sergilememeliyiz çocuklar karşısında
biz hemen çocuklara büyüklerin lafına karışma sözünü kesme dediğini yap gibi klasik bildirimler veriyoruz
her büyük karşısında çocuk susmayı öğreniyor
yaşlılardan da ve hatta kadınlardan da korunması gerektiğini öğretmeliyiz
sadece erkekler değil tehlike adanada bi olay olmuştu kadın komşunun kızını iş bulucam diye sevgilisine peşkeş çekmeye kalkmıştı

Mini etek ya da şort giymem,hatta genelde etek bile giymem.Dekolte de giymem,açacak dekoltem de yok zaten.Özel durumlar harici günlük giyimim bi kot bi tişört şeklindedir.Makyajım da (üşenmezsem) gözüme kalem çekip,dudağıma da belli belirsiz ruj sürmekten ibarettir genelde.Elim yüzüm düzgün ama harika bir güzelliğim de yok bence.Fakat buna rağmen hemen her gün yolda sözlü tacize uğruyorum.Şimdi ben yolda önüme bakarak yürürken bu erkekleri tahrik etmek için ne yapıyor olabilirim?

ayşe armanın röportajlarını okudum ve tüylerim diken diken oldu.
insanın gidip vurası geliyor böylelerini.
Allahım herkesin evladını korusun, korkunç birşey.
Bu nasıl bir hukuk sistemidir, babanın yanına tekrar
gönderebiliyorlar çocuğu, bir anne nasıl kabullenir bu durumu,
zorla katil ederler insanı.
mini etek vs hepsi bahane, evet mini etek ister istemez dikkat çekiyor,
tabi bu demek değil ki tecavüz edilsin ya da hakediyor giydiği için demek değil,
erkeklerin malesef baştan ayağada kapansanız, bu konuda ki bakış açışları
çok pis, nasıl varlıklar anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…