Bir kadin nasil basörtu, carsaf ve sayre takmak, giyinmek istiyorsa, baska bir kadinda mini etek giymeye hakki var.
Bir cok erkekte yari ciplak geziyorlar. Hic bir kadinin "ah bu erkek beni nasil tahrik ediyor, hemen hücüüüm" dedigini duydunuzmu?
Ayrica sunuda sormak isterim size. Yarin birgün sizin kocaniz bir mini etekli kiza saldirsa, tecavüz ederse, siz ne yaparsiniz? Oooh iyi oldu be kizim, mini etek giymeseydinmi diyeceksiniz? Kocana alkismi tutacaksiniz? Kiz mini etekli, naaaptiki, hemen af edeyim mi diyeceksiniz?
Taciz diyorsunuzda, aklima taksimdeki yilbasi geliyor. Orada her sene bir cok kiz taciz oluyor, ve kisin ortasinda pekte mini etek giydigini sanmiyorum. Bu ne demek? Bir sapik isterse kisin ortasinda bile baska kizlara taciz, tecavüz bile edebiliyor. Önemli olan kiyafet degil, önemli olan sapik olmamak.
verdiğiniz cevap tecavüzü onaylıyormuşum gibi olmuş. :)))
halbuki öyle bir şey yok.
Mini vardır, mini vardır.
Ben yüzü peçeli, sadece gözleri görünen kadınlara da karşıyım, alttan iç çamaşırı gözükecek şekilde mini giyenlere de karşıyım.
Allah korusun kocam öyle bir şey yaparsa elbette ki öyle düşünmem.
Bakın tekrar tekrar diyorum ben tecavüz olayını desteklemiyorum.
Yapanları da desteklemiyorum.
Sadece bazı!! Olaylar da kadınlar o kadar masum değil diyorum.
Ayrıca ben neden bu kadar tepki aldım anlamıyorum.
Sizlerle aynı fikirde olmak zorunda değilim.
Düşünce özgürlüğü var ve bende düşüncelerimi söylüyorum.
Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın fikirlerimin arkasındayım.
sevgili arkadaşım sizin kılık kıyafete çok takılmakla tepki aldığınızı düşünüyorum,her görüşten ve kapalı yada dekolte giyen arkadaşlarımın bu konuda elele olması gerekli ,sonuçta bu tecavüz olayları ,tecavüzcü sapık olursa çocuk,bebek ,hayvan vs herşeye yapılıyor,onlar damı dekolte giyiyor mesela ? Düşünce özgürlüğünüze saygım var,katıldığım noktalarda var ayrıca bilmenizi isterim,sevgiler.
tecavüz mağduru suçlu.tecavüze uğrayan dekolteliydi suçlu. tecavüze uğrayan şortluydu suçlu. tecavüze uğrayan yan baktı suçlu. tecavüze uğrayan kahkaha attı suçlu.
vay be.
şuna kadın olduğu için suçlu deyinde hem siz kurtulun hem biz.
yıllardır burdayım. bunuda okudum ya...
yazık
Verdiğiniz cevap tecavüzü onaylıyormuşum gibi olmuş. :)))
Halbuki öyle bir şey yok.
Mini vardır, mini vardır.
Ben yüzü peçeli, sadece gözleri görünen kadınlara da karşıyım, alttan iç çamaşırı gözükecek şekilde mini giyenlere de karşıyım.
Allah korusun kocam öyle bir şey yaparsa elbette ki öyle düşünmem.
Bakın tekrar tekrar diyorum ben tecavüz olayını desteklemiyorum.
Yapanları da desteklemiyorum.
Sadece bazı!! olaylar da kadınlar o kadar masum değil diyorum.
Ayrıca ben neden bu kadar tepki aldım anlamıyorum.
Sizlerle aynı fikirde olmak zorunda değilim.
Düşünce özgürlüğü var ve bende düşüncelerimi söylüyorum.
Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın fikirlerimin arkasındayım.
çocuklara karşı cinsel şiddet suçları, çoğunlukla yakınlardan geliyor, aileden akrabadan...
Oysaki çocuklara ilkokulda hayat bilgisi dersinde hep yabancılardan korkmaları gerektiği öğretiliyor, çocuk ailesinden akrabasından bi tehlike beklemiyor ki, kötü bişey olduğunun bile farkında değil belki
ayrıca bu, dekolte giyen tecavüzü hak eder lafları hiç erkeklerin gururunu kırmaz mı merak ediyorum, sonuçta topuna tecavüzcü çoşkun muamelesi yapılıyor
işte hep bunlar evrimini tamamlayamayan, saf içgüdüyle hareket eden ya da konuşan erkekler yüzünden oluyor, diğer erkeklerde arada kaynıyor
ama şu da var ki kadınlar, evrimini tamamlayamayan erkeklerin varlığının farkında olup hatta bu erkeklerin oldukça çok oluşunun farkında olup, defansif hareket etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?