O kadar da haksız değil bence.
" Elbette işlenen suç son derece iğrençtir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabii ki erkek suçludur, ama kadının da suçu göz ardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz."
Şu sözleri mantıklı geldi bana.
Ne yapılmasını önerirsiniz?Tüm kadınları çarşafa ve peçeye soksak uygun mudur sizce?
Siz bir kadın olarak tacizi ve tecavüzü haklı gösterebiliyorsanız erkeklerin bu konuşmaları yapması çokta anormal değil sanırım.
Gerçekten çok yazık....
Ben bütün kadınlar çarşafa girsin diye bir şey demiyorum.
Bazı hemcinslerimiz dekolteyi öyle abartıyor ki bizler bayan olduğumuz halde dönüp bakıyoruz.
Ben tecavüzde haklılar demiyorum.
Sadece kadınlar da bir miktar suçlu diyorum.
Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Tüm sorumlu o diziler dimi?
Diziler kalksın tecavüz dursun. Mantığa gel...
Dizilerle bitmiyor ,önce kadınlar edepli giyinecekmiş
Ne kadar arttı bu düşüncedeki insanlar ,çocuklarımın geleceğinden endişe ediyorum artık.
Erkeklerin iradesi,düşünme yeteneği yok mu?
Ben mi bilemiyorum,yoksa tümünün aklı uçkurunda mı çalışıyor?
Kadınlar çıplak erkek gördüklerinde tecavüz etmeye mi kalkıyor?
Sizin şu cümleleriniz kadını bir eşya,bir mal gibi gören erkeklere hak verirken,erkeklerede hakarettir bana göre.
Kocamın ,oğlumun veya kardeşimin bir kadını çıplak görse bile tecavüz etmeyeceklerini bilirim,çok şükür akılları uçkurlarıyla beraber çalışmaz.
Sanırım etrafındaki erkeklerin aklı bu şekilde çalışan kadınların savunma mekanizması kadınları suçlayarak kendini gösteriyor.
öğretemezsiniz yazmışım.öğretemezseniz olacaktıErkeklere "bu benim bedenim,ben izin vermediğim sürece dokunamazsın,bana saygı duymak zorundasın" düşüncesini öğretemezsiniz istediğiniz kadar örütünün tecavüzden kurtuluşunuz yok.Diyeceklerim bu kadar.
Bakın ben ne tecavüzü onaylıyorum, ne de kadını bir eşya gibi gören erkeklere hak veriyorum.
Ben bazı hemcinslerimiz de suçlu diyorum.
O kadar dekolteye, açıklığa ne gerek var?
Neden o kadar çıplak gezme çabası?
Tecavüz olmasa bile çoğu zaman taciz oluyor.
Ve ben kadını böyle durumda tamamen haklı göremiyorum.
Bunu göstermek lazım o herife!!!
Eki Görüntüle 770520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?