Dekolte giyene tecavüz ederler!!!

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
Selçuk Üniversitesi İlahiyat Bölüm Başkanı Prof. Orhan Çeker'den çok tartışma yaratacak inanılmaz açıklama!

AK Partili milletvekilleri tarafından TBMM’ye sunulan ve “hadım yasası” olarak nitelendirilen “cinsel saldırı suçu ile çocuklara ve reşit olmayana tecavüzden yargılananların hadım edilmesini” öngören tasarıya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ana BilimDalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker’den tartışılacak bir yorum geldi. Her ülkede olduğu gibi Türk toplumunda da tacizcilerin olduğunu belirten ve sorunun çözümü için köküne inilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Orhan Çeker, şunları söyledi:

‘SORUNUN ODAĞI KADIN’
“Sorunun odağında kimvar? Kadın var. Kardeşimsen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikâyet etmen makul değildir. Bu konuda suçu işleyenleri savunduğum anlaşılmasın. Elbette işlenen suç son derece iğrençtir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabii ki erkek suçludur, ama kadının da suçu göz ardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz. Bu olayda her iki taraf da suçludur.”

Prof. Çeker, “Öncelikle belirtmeliyim ki dinimizde böyle bir ceza yok. Bu, siyasi otoritenin kararı ile uygulanan bir ceza yöntemidir” dedi.
DİN EĞİTİMİ ÖNERİSİ’
Konunun çözüme kavuşturulması için detaylı bir çalışma yapılması gerektiğini söyleyen Çeker, şöyle devam etti:
“Başta toplumun acilen yaygın bir din eğitimine tabii tutulması gerekir. Ardından bu tür suçları özendirici yayınlara yasak getirilmelidir. Yayınlanan dizilerde tecavüz sahnesinin dakikalarca gösterildiği, toplumsal ahlakın yok edildiği durumlar var. Bu tür dizilerin asla toplumla buluşturulmaması gerekir.”

O kadar da haksız değil bence.
" Elbette işlenen suç son derece iğrençtir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabii ki erkek suçludur, ama kadının da suçu göz ardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz."

Şu sözleri mantıklı geldi bana.

Ne yapılmasını önerirsiniz?Tüm kadınları çarşafa ve peçeye soksak uygun mudur sizce?

Siz bir kadın olarak tacizi ve tecavüzü haklı gösterebiliyorsanız erkeklerin bu konuşmaları yapması çokta anormal değil sanırım.

Gerçekten çok yazık....

Ben bütün kadınlar çarşafa girsin diye bir şey demiyorum.
Bazı hemcinslerimiz dekolteyi öyle abartıyor ki bizler bayan olduğumuz halde dönüp bakıyoruz.
Ben tecavüzde haklılar demiyorum.
Sadece kadınlar da bir miktar suçlu diyorum.

bende bu konuda kadınların bir nebze suçlu oldugunu düşünüyorum . herkes çarşafa girsin demiyorum ama sınırı aşanlar fazlasıyla cok ortalıkta . utanmasalar cıplak cıkıcaklar . önce sen kendine değer vericeksin öyle kendini yarıçıplak ortaya atmıcaksın .

Erkeklerin iradesi,düşünme yeteneği yok mu?
Ben mi bilemiyorum,yoksa tümünün aklı uçkurunda mı çalışıyor?
Kadınlar çıplak erkek gördüklerinde tecavüz etmeye mi kalkıyor?
Sizin şu cümleleriniz kadını bir eşya,bir mal gibi gören erkeklere hak verirken,erkeklerede hakarettir bana göre.
Kocamın ,oğlumun veya kardeşimin bir kadını çıplak görse bile tecavüz etmeyeceklerini bilirim,çok şükür akılları uçkurlarıyla beraber çalışmaz.
Sanırım etrafındaki erkeklerin aklı bu şekilde çalışan kadınların savunma mekanizması kadınları suçlayarak kendini gösteriyor.

Tecavüz etmek hiçbir şekilde aklı selim bir insanın yapacağı birşey değildir.Bunu yapan sapıktan başka birşey değildir.Bu sözlerle tecavüzü nasıl destekler bir hal aldıklarını biliyorlar mı acaba...Zaten tecavüzcülerin elini kolunu sallayarak gezdikleri güzel ülkemde bu açıklamalar artık şaşırtmıyor beni..."Dekolte giyen kadın tecavüzü bir nebzede hakkeden kadındır" diye algılıyorum bu lafı...Hiçbir kadın giyindikleri yüzünden tecavüzü hakketmez..Sapık zihniyeti destekleyenleri kınıyorum...

Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Tüm sorumlu o diziler dimi?
Diziler kalksın tecavüz dursun. Mantığa gel...

Dizilerle bitmiyor ,önce kadınlar edepli giyinecekmiş
Ne kadar arttı bu düşüncedeki insanlar ,çocuklarımın geleceğinden endişe ediyorum artık.

insanın ruhunda ahlaksızlık mevcutsa bunu fişekleyen karşısındakinin giyimi-kuşamı değil, kendi sapkınlığıdır...

Dizilerle bitmiyor ,önce kadınlar edepli giyinecekmiş
Ne kadar arttı bu düşüncedeki insanlar ,çocuklarımın geleceğinden endişe ediyorum artık.

Edepli giyinmek hımmm o da güzel... Kimin kıstasına göre neye göre?
Birşeyleri durduracaksa kadını yürüyen tecavüz malzemesi sıfatından azledecekse ona bile razıyım.
#direnbeyin Bu saçma fikirlerle gelene kadar o hasta beyinleri eğitseler, eğitmeseler bile kodese tıksalar hatta hadım etseler daha iyi olurdu sanki.

evet cok haklilar cunku asiri dinci ve carsafli ulkelerde hic tecavuz olmuyo sadece dekolte giyen ulkelerde bu var.zihniyete bak yarabbi.uckuruna duskun olduklarini kabullenmeyip simdide sucu giyimemi attilar.tecavuzler insanlar dekolte giyindigi icinmi artti yoksa tecavuzcuye verilen cezanin caydirici olamamasi nedeniylemi.yaziklar olsunki hala bu zihniyet var.

Bakın ben ne tecavüzü onaylıyorum, ne de kadını bir eşya gibi gören erkeklere hak veriyorum.
Ben bazı hemcinslerimiz de suçlu diyorum.
O kadar dekolteye, açıklığa ne gerek var?
Neden o kadar çıplak gezme çabası?
Tecavüz olmasa bile çoğu zaman taciz oluyor.
Ve ben kadını böyle durumda tamamen haklı göremiyorum.

olay açık giyinmek falan değil adamın ruhu bozuksa düşünceleri sapkınsa dişi sinekten bile tahrik olur..

daha önce anlatmıştım burada ki bir üye arkadaşımız hac vazifesini yerine getirirken tacize uğramış,düşünün!

şimdi bu kadın açık mı giyinmiş ne yapmış da adamı tahrike etmiş söyleyin bana?ayrıca kadın kadına saygı duymazken erkeklerden ne bekleyebiliriz?

parkoncum biz kadınlar bile ama bak burada adam haklı aa açık giyinen de tacize davetiye çıkarıyor diye düşünüyorsak bazı erkeklerin bu tarz düşüncelerine şaşırmamak lazım..

Dekolte giyen kadını tecavüze uğradığında haksız bulan arkadaşlarım;yarın öbür gün uzun eteğiniz kuvvetli bir rüzgarla açılsa ya da yolda tökezleyip düşseniz oranız buranız görünse,sizi gören erkekler de tahrik olup tacize tecavüze yeltense haksız konuma düşeceksiniz.Nasıl bir zihniyeti desteklediğinizin farkında mısınız?
Ne giyerseniz giyin tecavüzcü her yerde tecavüzcüdür.Çarşafa da girseniz ayak bileğinizden,elinizin parmağından tahrik olacaklar.Kadını örtmek,saklamak hiçbir zaman çözüm değil,olamaz da.Öyle olsa,kadınların yüzlerini bile peçeyle gizlediği ülkelerde tecavüzün hiç olmaması lazım ki aslında en çok oralarda oluyor.Ya da kadınların sadece genital bölgelerini örtüp geri kalan yerleri tamamen çıplak gezdikleri afrikalı kabilelerde her gün tecavüz olması gerekirdi.
Çözüm erkeği eğitmekte.Erkekler uçkurlarına sahip olamadıkları için hep kadını suçladılar.Kendi nefslerini eğitmek yerine kadını göz önünden kaldırmayı çözüm sandılar.

Erkeklere "bu benim bedenim,ben izin vermediğim sürece dokunamazsın,bana saygı duymak zorundasın" düşüncesini öğretemezsiniz istediğiniz kadar örütünün tecavüzden kurtuluşunuz yok.Diyeceklerim bu kadar.

Son düzenleme:
öğretemezsiniz yazmışım.öğretemezseniz olacaktı

Bir kadin nasil basörtu, carsaf ve sayre takmak, giyinmek istiyorsa, baska bir kadinda mini etek giymeye hakki var.
Bir cok erkekte yari ciplak geziyorlar. Hic bir kadinin "ah bu erkek beni nasil tahrik ediyor, hemen hücüüüm" dedigini duydunuzmu?

Ayrica sunuda sormak isterim size. Yarin birgün sizin kocaniz bir mini etekli kiza saldirsa, tecavüz ederse, siz ne yaparsiniz? Oooh iyi oldu be kizim, mini etek giymeseydinmi diyeceksiniz? Kocana alkismi tutacaksiniz? Kiz mini etekli, naaaptiki, hemen af edeyim mi diyeceksiniz?

Taciz diyorsunuzda, aklima taksimdeki yilbasi geliyor. Orada her sene bir cok kiz taciz oluyor, ve kisin ortasinda pekte mini etek giydigini sanmiyorum. Bu ne demek? Bir sapik isterse kisin ortasinda bile baska kizlara taciz, tecavüz bile edebiliyor. Önemli olan kiyafet degil, önemli olan sapik olmamak.

Bunu göstermek lazım o herife!!!
Eki Görüntüle 770520

bende tam bunu yazacaktım!
hadi kadınlar (bazıları) dekolte giydiği için tecavüze uğruyor
hadi dekolte erkekleri tahrik edip bunu yapmalarına neden oluyor
peki ya tavuklar?keçiler?koyunlar?köpekler?
hadi onlarda tahrik etsin malum üzerlerinde kıyafet yok ya zavallıların!!!!!!
su bidonlarının suçu ne pekii??

ya böyle bi saçmalık olur mu ya!mantık diyeceğim de bunların mantığında da şüpheliyim!
pes diyorum artık başkada sözüm yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…