• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Dekolte bölgesine iğneli epilasyon

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
Arkadaşlar birçok kişinin dekolte bölgesine iğneli epilasyon yaptırdığını duyuyorum, yalnız bu dekolte bölgesi olarak adlandırılan bölge tam olarak neresidir? Yani göğüsün tamamı değil de göğüs arası ve sütyenin dısında kalan bölgemidir? Ve böyleyse uygulama süresi ortalama ne kadar olur acaba? Oynanmayan tüyler oldugundan tek sefer etkili olur kanaatindeyim ve hassas bir bölge olması nedeniyle geç iyileşme, kolay lekelenme görülebilirmi?

Canım, ben cevap vereyim. Kendimce, kendi adıma. Ben yaptırıyorum göğüs bölgemde çıkıyor tek tük. Ve bağrımda yani dekolte kısım, oralarda var tek tük dağınık. hafif koyu. Onlara yaptırıyorum. Çenemi ve favorilerimi de yaptırıyorum. Bana göre acı dayanılır. Göğüs tabi yumuşak olduğundan çok azcık daha acıyor sanki. ama benim işlem sırasında uyuyakalmama engel değil :P Yani acısı dayanılır. Kızarıklık olarak da, daha nokta nokta oluyor, gerçi ben çok beyazım. Ciddi anlamda :) bir de tek tük olduğu için nokta nokta kızarıyor. Yüzüme göre daha geç geçiyor kızarıklığı. Benim yüzüm çok çbuk geçiyor.Ertesi güne normalleşiyorum. Ama göğüs 2-3 gün sonra geçiyor nokta nokta hali , tabi 2 gün boyunca kıpkırmızı değil, ztn yapıldıktan 2 saat sonra filan pembe pembe oluyor.2 gün sonrada çok açık ton oluyor. Ama gayet normal. Anormal bir durum yok :) Umarım açıklayıcı olabilmişimdir :34:

Canım, ben cevap vereyim. Kendimce, kendi adıma. Ben yaptırıyorum göğüs bölgemde çıkıyor tek tük. Ve bağrımda yani dekolte kısım, oralarda var tek tük dağınık. hafif koyu. Onlara yaptırıyorum. Çenemi ve favorilerimi de yaptırıyorum. Bana göre acı dayanılır. Göğüs tabi yumuşak olduğundan çok azcık daha acıyor sanki. ama benim işlem sırasında uyuyakalmama engel değil :P Yani acısı dayanılır. Kızarıklık olarak da, daha nokta nokta oluyor, gerçi ben çok beyazım. Ciddi anlamda :) bir de tek tük olduğu için nokta nokta kızarıyor. Yüzüme göre daha geç geçiyor kızarıklığı. Benim yüzüm çok çbuk geçiyor.Ertesi güne normalleşiyorum. Ama göğüs 2-3 gün sonra geçiyor nokta nokta hali , tabi 2 gün boyunca kıpkırmızı değil, ztn yapıldıktan 2 saat sonra filan pembe pembe oluyor.2 gün sonrada çok açık ton oluyor. Ama gayet normal. Anormal bir durum yok :) Umarım açıklayıcı olabilmişimdir :34:

merhaba..forumda gördüm konuşmanızıda bende dekolte bölgesi için gitmek istiyorum fakat bir mekan önerisi duyamadım yani en azından güvenemedim acaba bana tavsiye edeceğiniz bir yer mümkünmü ben istanbul avcılarda yaşıyorum,hani bakırköy olur ne biliyim
lütfen yardım edin:17:

Back