- 20 Eylül 2017
- 2.363
- 9.334
- 38
Eşinizin titizliği yerinde dursun bence oğlunuz pis ve sorumsuz değil sizde de sanki bir öfke var yani yazım seklinizde belki bilemem tam kabul dediğim buydu bu cocuklarin en ihtiyacı olan şey evde sevgi net kural ve de kabul görmek ama gerçekten öfkeyle bagris cigrisla asla yol alamazsiniz nerden mi biliyorum tam kendimden benim de oğlum dediğim gibi dehb li ve durtuselligi yoğun bir çocuk hala tuvalet eğitim oturmadı desem ve 8 yaşında ama pes etmeden ilerlemek gerekiyor ve de sevgiyle ama netOğlum ilk evliliğimden ama şimdiki eşime baba diyor öz babası arayıp sormaz oğlum da biliyor gerçekleri. Şimdiki eşim seviyor eşimin ailesi öz torundan ayrı tutmaz ben de artık olduğu gibi kabul ettim ama eşim çok titiz oğlumun bu pis ve sorumsuz halleri onu zaman zaman çileden çıkarıyor tâbi beni de. Ama sevgi konusunda eksikliği yok.
Hijyen konusunda sıkıntı varsa bunu her gün işte siz evladinizin dilinden anlarsınız annecim duşunu al öyle işte bir saat hakkını kullan ya da nasıl bir şekilde hitap ediyorsanız ama pis sorumsuz demek belki yüzüne demiyorsunuz ama bu çocuklar inanılmaz hissediyor o gerginliği resmen miktanis gibi çekiyorlar ve siz ne derseniz tam tersini yapıyorlar.
Mesela ben oğlum her gün okuldan gelince hadi diyorum kahve saati o yarim saat saçma sapan aslında içerik yok hava su muhabbeti bile çok iyi geliyor zamanla fark ettim ben de sizin oglunuzla baş başa saatiniz var mı hadi sinemaya gidelim ya da mesela gratise gidip beğendiği işte şampuan deodorant duş jeli artık neyse ihtiyaç alıp banyo da hadi bir köşe yapalim belki hoşuna gider ya da odasında değişiklik yapmak gibi sizinle belki iletişiminiz için iyi gelir