• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değiştirmek istediğim salonumu resimlerle tasarladım

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
burası salonum çizerek anlatmak istedim yapacağım değişiklikleri
$odam.webp
buda tv ünitesinin bulunduğu duvarın karşıdan görünüşü
$plan 2.webp

seçtiğim kanepelerde ikeadan işte böyle
$PE237102.webp$PE251388.webp$armoni_ana_berjer_o.webp

tekli koltuk bu değil örnek olsun diye bu resmi koydum :))
kızlar sizce nasıl ekleyecğiniz fikirlerinizi bekliyorummmm

he bu arada tekli koltuğumu kırmızı renk vede bol kırlentli yumuşacık kitap okuma koltuğu olarak düşündüm arayıp bulucam onuda.

aaaaaaaaaaaaa o kadar bakan olmuş bi yorumcuk yapan olmamış yaaaaa ben sizi bekliyorum kaç saat oldu hadi hadiii :))

valla çok hoşşş
öyle bir tekli koltuk bulursan nerden bulduğunuda yaz
bende bayılırım rahatlık konfor ohhh misss:21::21:

Canım bir an kendimi Evim Şahane programında hissettim :1: niş,duvar kağıdı kaplı tv ünitesi fln görünce.
güzel olacak gibi duruyor odanın düzenlemesi
ama ben o kanepeleri beğenmedim pek,Amerikan filmlerindekilere benziyor :53:

valla çok hoşşş
öyle bir tekli koltuk bulursan nerden bulduğunuda yaz
bende bayılırım rahatlık konfor ohhh misss:21::21:

tamam canım bulunca eklerim buraya :) ikeanın kanepelerinide çok beğeniyorum konfor rahatlık 10 numara :)sence görünüş olarak onlar nasıl

Hımmm inşallah güzel olur merak ettim bak simdi:)
Ayrıca tekli koltuk ne kadar güzel öyle. Bi an, kışın pencere önüne oturup kar yağışını izleyeceğim bi koltuk gibi gördüm onu :))

Tasarım güzel. Ama bende koltukları beğenmedim. Çok özensiz duruyor üstünün kumaşları potlu potlu dikilmiş gibi. Daha güzel modellere bakabilirsiniz

Canım bir an kendimi Evim Şahane programında hissettim :1: niş,duvar kağıdı kaplı tv ünitesi fln görünce.
güzel olacak gibi duruyor odanın düzenlemesi
ama ben o kanepeleri beğenmedim pek,Amerikan filmlerindekilere benziyor :53:

walla ne yalan sölim ki evim şahaneden görüp görüp beğeniyorum işte keşke selim bey bizede gelse :) :62: kanepeleri nie beğendmedin ikeanın modelleri bu tarz başka yerde bulsam keşke ama yok ki :26:

2li ve 3lü koltuğun ordaki köşeye ikea da çok fazla büyük vazo şeklinde aksesuarlar var oraya o yakışır.
tv ünitesinin ordaki köşeyede bir lambader yakışır
köşe takımıda alabilirsin aslında ikeada kahverengi tonunda var çok beğeniyorum ben onu yada bejde olabilir.
ortaya yuvarlak halı mükemmel olur

walla ne yalan sölim ki evim şahaneden görüp görüp beğeniyorum işte keşke selim bey bizede gelse :) :62: kanepeleri nie beğendmedin ikeanın modelleri bu tarz başka yerde bulsam keşke ama yok ki :26:

istanbuldaysan çağır gelsinler valla :34::34: keşke her şehre gelseler diyorum ben de.
aslında bu tarz kanepeler o programda da gördüm ben güzel olmuştu ama bunlar bana hitap etmedi.belki kırlentlerle fln güzel durabilir.

Eki Görüntüle 390474
Eki Görüntüle 390475

Eki Görüntüle 390476 Eki Görüntüle 390477 Eki Görüntüle 390478

güzelmis...:)) begendim cidden

2li ve 3lü koltuğun ordaki köşeye ikea da çok fazla büyük vazo şeklinde aksesuarlar var oraya o yakışır.
tv ünitesinin ordaki köşeyede bir lambader yakışır
köşe takımıda alabilirsin aslında ikeada kahverengi tonunda var çok beğeniyorum ben onu yada bejde olabilir.
ortaya yuvarlak halı mükemmel olur

evet canım koltuğun yanına lambader almayı düşünüyordum zaten. ortaya yuvarlak halıdada aklımı okudun valla :) kaneplerde karasızım yaa aslında takım almak istemediğim için ikeayı düşündüm. benim almak istedğim düz spor arkasında kesinlikle yastıkları olmayacak ( şu ankiler öylede hiç sevmiyorum ) ben zaten renkli kırlentlerle donatırım onu :) o tarz satan bi yer bilen varsa haber versin banaa :))

istanbuldaysan çağır gelsinler valla :34::34: keşke her şehre gelseler diyorum ben de.
aslında bu tarz kanepeler o programda da gördüm ben güzel olmuştu ama bunlar bana hitap etmedi.belki kırlentlerle fln güzel durabilir.

yok tatlım bize gelmezler onlar :)))

evet canım koltuğun yanına lambader almayı düşünüyordum zaten. ortaya yuvarlak halıdada aklımı okudun valla :) kaneplerde karasızım yaa aslında takım almak istemediğim için ikeayı düşündüm. benim almak istedğim düz spor arkasında kesinlikle yastıkları olmayacak ( şu ankiler öylede hiç sevmiyorum ) ben zaten renkli kırlentlerle donatırım onu :) o tarz satan bi yer bilen varsa haber versin banaa :))

modamo da var modern koltuklardan . biryer daha var ama aklıma gelmedi şuan aklıma gelirse yazarım.
kırmızı köşe takımı da çok hoş olur konforda filan vardı geçen sene bakmıştım ben. bide enza da güzel modeller var

istanbuldayım da gelmez bize onlar tatlımm :)))

birde tek renk koltuklar alırsan berjer alabilirsin 1 yada 2 tane. onlarda aldığın koltuğun rengini içeren desenli berjerler olabilir.
bak kendi evimde yapacağım dekorasyon hayalimi seninle paylaşıyorum :3:

canım koltukların tarzı farklı..
İkea Ektorp tarzı kanapeler country tarza daha yakın,daha çok yakışıyor..
Diğer tekli model ise daha modern..
Önce tarza karar versen daha isabetli bir karar verirsin diye düşünüyorum..

Eki Görüntüle 390474
Eki Görüntüle 390475

Eki Görüntüle 390476 Eki Görüntüle 390477 Eki Görüntüle 390478

canımmm bende bu koltukları düşünüyorummm salon takımım için :) geç gördüm aldın mı aldıysan eviin içerisinde:54: resimlerini görme sansımız var mı ? çooooooooook merak ettimmm cevabını beklıorummm

Back
X